19

Анонимен

преди 4 месеца

Ще го бутнат, споко. Община Пловдив няма да рискува да застане против управляващите и правителството. Рискуват да останат без пари, инвестиции и Пловдив да се превърне във Видин.

18

Пловдив

преди 4 месеца

Браво, Коце!Пловдив е с трагичен градски транспорт: от всякаква гледна точка. Мръсен. Започнати 100 ремонта наведнъж...Паметника не ни пречи! Ние си го обичаме! Той е един от символите на града!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Шопи далеч лапите от нашия град,

16

Анонимен

преди 4 месеца

Важно е да бъдат демонтирани соц тотемите на Бузлуджа и шипка

15

Анонимен

преди 4 месеца

Пловдив си остана под управлението на комунистите. Разликата му с Варна и София е очевидна. Пловдив все повече затъва.

14

до 7-ми

преди 4 месеца

Значи, първо изхвърли телевизора от вкъщи. Не купувай смартфон на децата си. Интернет достъп само до подходящи за възрастовата група сайтове. Спри цигарите ако пушиш и алкохола ако пиеш. Не псувай. Не изневерявай на жена си. И чак тогава давай наклон за управлението на държавата :D

13

Анонимен

преди 4 месеца

До Клеций II. Тцъ. Не стааш.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на този кмет! Не като ***, които направиха от мухата слон в София и тръгнаха да бутат естетически добре направени неща за угода на посолството и да влошават и без това трудните отношения с Русия без никаква полза за България от това, но с вреда на отношенията сега и в бъдеще. Не се плююе на миналото, каквото и да е било. С всички трябва да сме в добри отношения, защото сме малки и зависими.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Ех, да имаше как да вкара малко акъл в главата на софийскио си колега. На нега явно паметниците са му приоритет, а *** софийска не му пречи.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Пловдив не е София, тука не търпим талибани и жълти павета!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Приоритета на кметовете на ГЕРБ е да се краде. Другия приоритет е да правят мърсно на кметовете от другите партии.

8

Мхм надушиха

преди 4 месеца

ГЕРБ като стара лисица знаят какво ще ядоса хората и какво за тях е важно. Да събориш *** не е достатъчно за мнозинството от хората, за да си добър кмет. Ако не си вършиш работата, ще останеш една маргинализирана група, която като секта повтаря едно и също. Това в момента е София с мис Бони и Васко ушето.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Всички паметници на комунизма,нацизма и фашизма да бъдат махнати. Шествия по повод деня на комунистите, Луков марш и подобни да бъдат забранени ,а всички организатори арестувани. Всеки лош пример да бъде премахнат, защото нашите деца не бива да търгват в тези посоки. Партиите свързани с комунисти, империалисти, нацисти,фашисти,Путинисти да бъдат забранени със закон. Партии които работят с чужди посолства,които са агресори да бъдат забранени и т.н. Само така ще имаме здраво общество.

6

Клеций II

преди 4 месеца

Ясно, самоопределиха се. Това е любимата опорка на про-съветските агенти - "Ама това ли е най-големия проблем?!". Хвърляне прах в очите, отлагане, замазване, и си продължаваме постарому.

5

Ако е хитър кметя

преди 4 месеца

не ще събори паметника. Ако е най-обикновен продажник - всичко ще стори както му поръчат.

4

Свобода

преди 4 месеца

Естествено, ГЕРБ са популисти номер 1, заедно с Бойко. Днес е с Путин, утре е върл враг. Днес е комунист, утре е фашист, вдругиден либерал. Далаверка да има, "мазнинка" и "три папи".

3

rambaldievskievich

преди 4 месеца

То все ще има нещо бе, 1. И така. Затова, ако пловдивчани са с акъл, да сторят те альоша на чакъл. И за ремонти ще има, и за настилки...

2

Анонимен

преди 4 месеца

Пловдивския кмет понеже крие ,Нед като софийския да,се крия цяла 10 дни до като го разваляха

1

Анонимен

преди 4 месеца

Работата е изтървана отвскъде - престъпност, камари отпадъци, мигранти, гета,...вие с паметници вироглаво се борите.