130

Анонимен

преди 5 месеца

До Йосиф Гьобелс - Йосиф Гйобелс не беше ли нацист?

129

Анонимен

преди 5 месеца

Явно ги пуснаха, тайно ги гонят. Що така?!

128

Анонимен

преди 5 месеца

"обаче са успели да проникнат в сградата и да проследят отблизо проявата." - Странно е, как ен успяха д апроникнат на нито една от сбирлите на Епстийн или по частнонконференциинна WEF ... А да, збаравих - от службите вършат цялата работа, но за да избегнат публипни проблеми, дават материалите на някой "журналист".

127

Мда

преди 5 месеца

Ти да видиш - назначава жена си/или мъжа си, де да знам, обърках се вече../ в правителството...Егати! Това сега да му викаме ли шуробаджанащина или понеже са амбреажи за тях не вАжи?!

126

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става в Германия?

125

Анонимен

преди 5 месеца

а пък нашата копърка се е съгласил да ги приемем...

124

Йозеф Гьобелс 2

преди 5 месеца

Една чудесна ИНИЦИАТИВА на хора с еднакви виждания за нещата от живота. Нали е "Демокрация"?!?! Какъв е проблема с тази СРЕЩА? Всеки си има виждания и мнения! НЕ можем всички да мислим еднакво , и като овце. Макар че явно на "Световните Господари" това много им се иска. Ако някой има претенции към написаното от мен тук - НЕКА да мине. По тъмно обаче! И да се разходи през ЛЪВОВ МОСТ в София и уличките около него! Българска реч няма как да чуеш... Да не говорим да видиш Българин!.......

123

СВОБОДАТА СЪЩО!!!

преди 5 месеца

....НО КОМЕНТ!!!

122

ДЕМОКРАЦИЯТА...

преди 5 месеца

...ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВА И ОТСТОЯВА----В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА СМИСЪЛ ОТ НЕЯ!!!!!

121

Йозеф Гьобелс

преди 5 месеца

Е и ?!?! Какво точно ЛОШО са направили ?!?! Някакво "Престъпление" ли са извършили на тази среща ... Какво ли?!?! Чисто и просто една чудесна ИНИЦИАТИВА и СРЕЩА на хора с еднакви виждания за определени неща от живота! Не виждам какво са направили! Аз примерно НЕ харесвам "София Прайд" и подобните "Събития" из Европа. Но някой да ме пита и да ми иска мнението?!?! НЕ ми харесва , че и около Прекрасният ЛЪВОВ МОСТ в София - Когато се стъмни - По - добре да НЕ минаваш и НЕ можеш да видиш Българин!!!

120

ВСЕКИ МИГРАНТ

преди 5 месеца

....ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ , ЧЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ И ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ!АКО НЕ Е ГОТОВ----ДА СИ ХОДИ ТАМ, ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ....!!!!!

119

Анонимен

преди 5 месеца

Не оправдавате а защитавате исках да кажа

118

Анонимен

преди 5 месеца

Окончателно решение на мигранския въпрос . А ко става в Йемен ? Там имало война . Хусите запалили един американски кораб с 24 шахида го гръмнали . Американците не могат да изгасят кораба . Много хубу гори . После американците пуснали стотици томаховки по хусите . Май изгорял и едни Ф22 ,,хишник,, Хишника са превърнал в жертва . Е нищу . Ко толкоз за едни 250 милиона няма да реват американците я . Та такива мити войни се водят по света .

117

Анонимен

преди 5 месеца

Ако с фашизъм оправдавате традиционните ценности - сте тръгнали по много грешен път.. ама няма какво да ви обяснявам- историята сама ще се подреди

116

НИКОЙ НИКОГО НЕ ГОНИ

преди 5 месеца

....НУЖНА Е САМО ГОТОВНОСТ ЗА БОРБА СЪС СВЕТОВНИЯ " НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" ПО РУСКИ ДИКТАТОРСКИ ОБРАЗЕЦ!!!!КОЙТО НЕ Е ГОТОВ--- ЗНАЧИ , НЕ Е ЗА "ЕВРОПЕЙСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ"!!!!

115

Анонимен

преди 5 месеца

До 116 - А, да! Фашистката мелони, която искала да не е родител едно или родител две, защото била майка и християнка. Съшата фашистка, която не знае какво да прави с половин милион "новонаселници" които искат помощи от Италия, чиято икономила беше в колапс, смао преди 15 години и топно захлебиха малка ... Каква зла фашистка, нали?

114

disappear

преди 5 месеца

До сашоДяволски си прав

113

Анонимен

преди 5 месеца

До какво води упадъка на Европа... В Италия фашисти , в Германия отново нацисти - историята се повтаря

112

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Погнусен съм от провокациите на всеки коментарист,който прави сравнение между действителната окупация на Европа от арабо-латино-азиатски психопати с някаква фикция,каквато може да съзрем в "окупация на Палестина от Израел". Няма човек на земята,който да не знае историческият факт,че "Палестина" е всъщност ИЗКОННА ДАВИДОВА И СОЛОМОНОВА ИЗРАИЛСКА ЗЕМЯ !!! ПРЕДИ ОКОЛО 2000 години,при разрушението на Храма ИЗРАИЛТЯНИТЕ БЯХА ПРОКУДЕНИ ОТ ПАЛЕСТИНЦИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ. ДА ЖИВЕЕ ИЗРАЕЛ,ДАМИ И ГОСПОДА!

111

Анонимен

преди 5 месеца

До 108 - Тогава ще се стигне до масивни ексцесии, невиждани от 90 години насам.