366

До копейките и Костя

преди 8 месеца

Честит 687ми ден на СПЕЦИАЛНАТА военна операция в Украйна!Счастливого нашествия, цирроза печени, Путлера и прежде всего успехов славной Советской Армии!

365

Анонимен

преди 8 месеца

Стига ни паметника на Съветската армия, ей, ей, не ни ядосвайте, ще се дигнеме и ще ви удавиме заедно с Натото, Сащите и ваште посрани ***!

364

Оти

преди 8 месеца

Толкова време да се чака бре?да го местят при др отпадъци от онова време възможно най бйрзо

363

Аноним

преди 8 месеца

Има ли такава партия изобщо в държавата

362

анонимен

преди 8 месеца

дпс иска паметник на Баязид

361

Анонимен

преди 8 месеца

до 371 да казваш ,че 1944 г. България е унищожена от американските самолети е все едно да ми казваш,че на "голямото " имане във Варна не се образуваха огромни опашки за зелени чушки посред лято когато им е сезона след часове чакане дава 3 кила после пак се мяташ на опашката за още 3 килца и то замина един работен ден за 6 кг. зелени чушки когато им е сезона посред лято

360

Анонимен

преди 8 месеца

От посолството ни подкарват по схемата от Украйна. И там си отгледаха безмозъъчни придворни хулигани, а после с тяхна помощ започнаха да събарят паметници. Много добре се вижда къде отива Украйна. И след като свърши с пълен разгром, на където отива работата, ще им трябва друга кибритена клечка да изгори, та да дразнят мечката и за тази цел са избрали България. Аз не искам марионетки и провокатори да ни докарат тук това, което се случва в Украйна, но тези са идииоти, нямат мозък, да се сетят.

359

Анонимен

преди 8 месеца

До 374 А кой е бил съюзник бе няколко депутата и това е ,а хората никой не ги е питал.То сега същата работа

358

Анонимен

преди 8 месеца

ДСБ? Още ли ги има тези ииидиииоти, храненици на посолството? Прилежни изпълнители на чужди интереси, такива бяха и такива си остават тези лууумпени краварчета и майцепродавци. Не ги интересува, че танцуват по мазолите на Русия и рано или късно ще го отнесем всички, провокаторите разчитат да се скрият под полата на посолството сигурно?

357

Чалгарин дудаев

преди 8 месеца

ЗАЩО Е ТОВА КОЛЕБАНИЕ.ДЕЙСТВАЙТЕ.РУСССИЯ ВЬН ОТ БЬЛГАРИЯ.

356

баце

преди 8 месеца

Тези ми се струва, че ще правят кавали на околовръстния път за да се изхранват. Много скоро ще стане това, така както лъжат и действат.

355

1111

преди 8 месеца

До да ви светна....айде няма нужда !!!!! Първо научи що е то фашизъм , национал социализъм , комунизъм и сталинизъм и тогава ходи да светиш безпросветно го ве до!!!Виж там ако можеш да сричаш прочети за сталин , берия , маленков , *** и останалите болшевишки копои , които са избили десетки милиони в името "прогресивното човечество".Историята не помни по-големи кръволоци и убийци от кому нягите - ФАКТ!!!!

354

Велес

преди 8 месеца

https://youtube/watch?v=jYXZ5YBIKrM

353

Анонимен

преди 8 месеца

До да ви светна - да повторите грешките от 1933 - Тя се повтори точно в 2008 в Грузия и 2014 в Украйна тъй че тези паметници трябва по цбързичко да бъдат демонтирани . Раша в момента е фашизирана държава и колкото е по далеко - по-добре .

352

Анонимен

преди 8 месеца

Пловдив не е София. София не е България. Нека да посмеят да пипнат паметника и ще отнесат голям бой!

351

да ви светна

преди 8 месеца

До анонимен 374: Паметника е символ на борбата на прогресивното човечество с фашизма! Паметник има само една функция! Да има ПАМЕТ! Защото без ПАМЕТ рискувате да повторите грешките от 1933 г. Само, че сега няма да минете само със 40 милиона убити. А убитите ще са милиарди, защото сега има ядрени оръжия, които неминуемо ще бъдат използвани!

350

Анонимен

преди 8 месеца

Паметникът добре, ами то има и песен за този паметник. Песента не може да бъде премахната.

349

Малко за историята

преди 8 месеца

До Дб/ПП Роми: Всъщност Хитлер ни е върнал Северна Добруджа, но след края на войната съюзниците (СССР, САЩ и Великобритания) признават Крайовският мирен договор и Северна Добруджа си остава българска. Все пак ние не сме изпратили армия на Източният фронт, а Румъния е изпратила. Но все пак нашите управляващи са имали г'лупостта да обявят война на САЩ и Великобритания. И затова тези депутати, които са го гласували са съдени от Народният съд, и съвсем не са невинни, както сега се мъчат да доказват

348

Sina

преди 8 месеца

Призовавам путин да декурвоизира ППиДБ, тоест да ги заличи

347

анонимен

преди 8 месеца

Като на чужденец живеещ в България някой може ли да ми обясни от какво точно ви е освободила съветската армия след като не сте били окупирани от Германия, а сте били нейните съюзници във II-та Световна война?