480

Евростат

преди 5 месеца

Цената на 12 броя яйца в БГ е 4.53 $, докато в Русия струва 1.44 $. Даже в Китай 12 броя яйца струват 2.36 $. В Аржентина - 2.04 $, а в Хърватска - 3.17 $. Така, че сами си направете сметката кои е прецакания в случая!

479

запознат

преди 5 месеца

Казват, че на входа на Ада има надпис: "Добре дошли в рая!"

478

Веселяк

преди 5 месеца

А за цената е най-смешно,защото се редяха на опашки в 6 сутринта,за да купят от евтините от 120

477

Веселяк

преди 5 месеца

:) Само дето, като лилипута притисна цената на пилешкото,си изклаха носачките. А яйца за носачки внасяха от Холандия. И антибиотици от Европа.Айде да напишем в гугъл :" откуда ввозят яйца в Росию " . Очакват те незабравими моменти. :))))) защото в момента и с хляба им нещо става

476

Веселяк

преди 5 месеца

Путинландия, която изпепели източната част,събаря паметници,гори библиотеки,училища и болници,краде деца,убива цивилни е правилният избор? Раша е дупка на цивилизацията. Всичко друго е по-добро

475

Анонимен

преди 5 месеца

до Веселяк - Производството на яйца в Русия възлиза на 44,9 милиарда броя годишно .Консумацията на яйца в Русия на глава от населението е 308 бр. или 17 кг , докато в САЩ,и Канада-е по 16 кг. Руските птицеферми разполагат с около 150 млн кокошки носачки, а дневното производство е около 130 млн яйца. Руското правителство разреши цената на десет яйца да се вдигне от 70 на 90 рубли или с 30 процента. Внасят се яйца от Азербайджан, Турция, Беларус и проблема с яйцата в момента е на път да бъде решен. България също внася яйца - от Полша

474

Анонимен

преди 5 месеца

Те украинчетата са много наивни и голяма част си мислят че ако влязат в ЕС и в Нато което е едно и също и вече всичко е цветя и рози но не е баш тъй .

473

Анонимен

преди 5 месеца

Дано по-скоро руснаците да победят, та украинците да си отдъхнат !

472

Веселяк

преди 5 месеца

Да добавим,че Саудитска Арабия свали цената на петрола,а Венецуела е на краен етап за подписване на споразумение и ще продава нефт. 2024 се очертава като крайно интересна за обикновения руснак. Толкова интересна,че като вляза в руски сайт,навсякъде предлагат чужди паспорти срещу заплащане.

471

Веселяк

преди 5 месеца

Защото се информирате от Риа новости,затова са ви гладки мозъците. Русия отдавна е дала земя под аренда в Сибир на Китай. От години изсичат дървесина и всичко отива за Китай. Да добавим,че сега могат да ги изнудват да цената на нефта и газа. Китай си вдигна експорта на автомобили,като си продава бракмите на двойна цена.

470

Анонимен

преди 5 месеца

Китай какво ще го прави , в Сибир не може фа се живее и не може да се експлоатира. Постоянно ви се искат невъзможни неща. Не знам какво щели да дадат на Полша на Китай. ...Абе сорросоиди помислихте ли за България.

469

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля си на рашките тежи ли им че убиха над 570 украински деца а над 1800 деца са тежко ранени, стотици отвлечени украинчета в Раша/по ООН/- това е тежък геноцид- как го приемат?!

468

Веселяк

преди 5 месеца

Вече го писах: 3% ръст на военнопромишления комплекс. Схващате ли изобщо? Удрят тавана на възможностите си. С тоя бюджет дето са го заложили за следващата година,нищо чудно да продадат Сибир на Китай :)

467

Веселяк

преди 5 месеца

Затова ли "обновената" армия ползва ирански дронове и стреля със севернокорейски ракети? Ще ме уморите,ей. Шегаджии.

466

Анонимен

преди 5 месеца

Още не са стигнали портите на ада. Тепърва предстои.

465

Анонимен

преди 5 месеца

През 2023 г. руските стратегически войски завършиха превъоръжаването си (на бойно дежурство са поставени 3 полка с хиперзвуковия ракетен комплекс "Авангард"). Нивото на съвременните оръжия във войските е доведено до 95%. Държавната отбранителна поръчка бе изпълнена 98%, а обемът на доставките на техника се е увеличил три пъти, автомобилите и брониранит е машини 4,5 пъти, на дронове 16,8 пъти, артилерийските боеприпаси 17,5 пъти.Русия произвежда високотехнологично въоръжение повече, отколкото страните от НАТО.

464

Анонимен

преди 5 месеца

По думите на Владимир Путин,"такъв опит във воденето на съвременна въоръжена борба, какъвто има армията на Русия, в света вече никой няма". Според редица чуждестранни военни експерти Русия ще излезе от СВО в Украйна с напълно нова армия, срещу която НАТО няма шанс. Както неведнъж е заявявал Путин:" Ние не търсим конфликт с НАТО, но сме готови да дадем "адекватен отговор". На този фон генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който заяви: "трябва да се подготвим за лоши новини".

463

Веселяк

преди 5 месеца

педеРаша приключи. Вовочка й тури дебел мазен на бъдещето

462

Веселяк

преди 5 месеца

:) Не можа да измислиш нищо по-умно от това да ми ползваш ника? Ако ще още 400 коментара сложете. Русия се провали. Загуби толкова техника,хора,пари,международен авторитет,че за следващите 30 години можеш да ги забравиш

461

Анонимен

преди 5 месеца

А на бас, че сега реват за да изплашат запада да отпусне пари и оръжия. Скоро ще има обрат. Убеден съм. *** пак ще гледа мрачно!