136

До 139

преди 5 месеца

Че то ППДБ са пълни с бивши комунисти и децата им- като Терзиев Държавната сигурност! И те ми цили борци против комунизма?! Ха ха

135

Анонимен

преди 5 месеца

Клишето *комунисти* работи против опозицията и в полза на управниците.

134

Анонимен

преди 5 месеца

До В Украйна Колко ще се разраства при намаляващо население, което днес наброява не повече от 15 милиона.

133

Анонимен

преди 5 месеца

То е от ясно по ясно защо са атаките срещу Тагарев. Защото Баце и Шиши ще си лапнат военното министерство. А от там ще минават много много пари.

132

В Украйна

преди 5 месеца

Се разраства измислената Униа - гръцко католическа църква!!! С глава Папата!

131

Тагаренко

преди 5 месеца

Няма нищо общо с България! Той изпълнява заповедите на Посолството на Украйна..

130

Анонимен

преди 5 месеца

Защо, защо, защо? Ами много просто. По украинска рецепта. Там под вещото ръководство на тяхното посолство се опитват да ликвидират православието. Разгониха църквата, ограбват и богатствата, създадоха измислена църква под ръководството на капитана от турската армия, "галактическия" патриарх от Истанбул на когото е забранено да носи църковни дрехи и кръст извън дома си и в USA посолството. Насаждат сатанизъм, с надежда да стане официална религия.

129

До 132

преди 5 месеца

Няма леви, няма десни! Всички козируват пред Посолството на САЩ! И БСП и ППДБ! И Герб!Затова си увправляват заедно в (не) коалиции без проблем! ППДБГербДПСБСП приемат върховенството на САЩ в България!

128

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки който използва метафори за комунизма или комунизъм като клише влиза в добре обмислена либерална схема насочена в полза а не във вреда на Зглобката и на Герб , разберете това.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Бандитите от ГЕРБ, като видят че избирателите им се дръпват от тях, започват да гъделичкат общественото мнение по носталгичната жилка на българина към комунизма. Проечване наскоро сред бившите страни от соца на въпрос по-добър ли беше живота през комунизма в България 88% казват да. На картата с процентите в отделните страни имаше само една държава, която беше с по-висок процент 91, но понеже не са изписани имената не се ориентирах коя е. Украйна беше със 75%, Румъния 45% и т.н. Толкова за това посещение на бандитите, особенно тоя с костинбродската афера!

126

Тагаренко

преди 5 месеца

Е украински министър и се отмита само в Киев! Не пред Народното Събрание на България!

125

В САЩ

преди 5 месеца

Има закон, всеки който се финансира от чужбина трябва да се регистрира като чужд агент! Ако в България имаше закони, Тагаренко трябвше да се пегистрира като украински агент!

124

Анонимен

преди 5 месеца

Киро П;рос;то;то, Асен К;о;ко;рч;о, Лорер Ю;д;а, Габриел Жи;ра;фа, со;ро;со;идните телевизии БНТ, БТВ и НоваТВ, со;ро;со;идн;ите сайтове начело с Фр;ог;нюз и кохорта от платени со;ро;со;идни екперти. Целта няма да бъде постигната, а участниците в дългия списък со;ро;со;идни пр;ода;жници ги очаква народната мъст, която ще се разправи с тях до девето коляно. Без прошка!

123

Анонимен

преди 5 месеца

Много голям проблем че не били поканени.Това е обществено мероприятие и всеки е поканен да присъства.

122

Taгаренко

преди 5 месеца

Поканил украинските депутати от Върховната Рада! Логично той е украински служител, не български!

121

Анонимен

преди 5 месеца

Роската като се наяде с плъхове и жаби става много отворен.

120

Защо?

преди 5 месеца

Всяка година освещаването на знамената , което се извършва от патриарха с участието на президента, се предава по БНТ. Тази година нямаше излъчване. Изобщо имало ли е освещаване и кой е присъствал!? Пълно информационно затъмнение. Защо ли!?

119

Анонимен

преди 5 месеца

гербаджиите хукнаха да бягат от ЗАПАДА чак във виетнам

118

Анонимен

преди 5 месеца

ПРОТИВ ГАГАРЕВ СА САМО ЧУЖДИТЕ АГЕНТИ!

117

Анонимен

преди 5 месеца

НПО трроловете трролят.