115

Перник

преди 5 месеца

Сигнал от дете няма как да ти прати цялото районно на стара Загора. Тук в Перник по деликатно ги ликвидират бившите тигри и ги сменят с нови без такива фойерверки

114

ГЕРЕН

преди 5 месеца

ПОКАЗАЛ ИЛИ НЕ ОРУЖИЕ. НО КОЙ ЗНАЕ. И ТЕ ДА ДЕЙСТВАМЕ. 15 СРЕЩУ ЕДИН. ГОНКА. А ЗА БОЛНИТЕ ТРЕБЕ ГРИЖИ. ПАРИ ЗА ДОКТОРИТЕ. КЛИНИКИ ЗА БОЛНИТЕ. А ТО НЯМА. НО У БАН. СМЕТКИ НА ПОЛИТИЦИ КМЕТОВЕ НАДУТА АЛЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИМА. ПОДГОНЕТЕ ТЯХ И ГИ ПООТЪРСЕТЕ. ЩО ЩЕ СЪБЕРЕТЕ САМО ТОЙ ЗНАЕ.

113

Анонимен

преди 5 месеца

до 119 Това не е побой, а убийство. За тези затвор трябва да има, не уволнение.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Уволнение за всички куки които са участвали в побоя. Но това едва ли ще стане, даже случая да отиде в София.

111

Анонимен

преди 5 месеца

Утре друг такъв бягаш от полицията може да прегази човек по време на гонката. За такива изобщо не ми е жал.

110

Бай Дрън

преди 5 месеца

А за тоя, дето потроши патрулката, ще има ли наказание? Аман от пишман шофьори, каращи в насрещното.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Значи,щом е известен,не е трябвало да го гонят.Щом е известен,можело да го арестуват и на другия ден,нищо,че в момента е възможно да е бил пиян,дрогиран или превъртял следствие болестта си.Нищо,че е можел да нарани човек или да предизвика катастрофа.Ама е известен,затова не го пипайте!Българска логика!

108

Анонимен

преди 5 месеца

Тука цялата рода на мутрата деbил се събрала да цъка минусчета.

107

БеГе Ушеф

преди 5 месеца

101 Началниците са на процент при сводниците

106

Анонимен

преди 5 месеца

Понеже е ясно, че ще става все по-зле е нужно стрелбата да се превърне в ежедневие, защото разни бягащи ще газят невинни наред и по сред бял ден.

105

бат Ставри

преди 5 месеца

Значи, адвокатът на дъщерите на гоненията от полицията и още някакъв "експерт", който е извън системата от годините, обработват общественото мнение, че при дело, да има влияние върху съдиите от общественото мнение, създадено от самите тях, че да има има после капачка на тлъста пачка... Е това не е ли конфликт на интереси? Така де, и Джак Изкормвача, ако живееше по наше време, щеше да е ангелче.... Той не е престъпник, той е жертва на престъпните си намерения

104

Анонимен

преди 5 месеца

до 104 И колкото и да е силен този борец, те бяха до него 7-8 човека. Трябваше да го убият от бой ли че да го неутрализират? И те са с оръжие, а той не. Къде е ножа, ако ми излизате с слуха от пубера че имал хладно оръжие?

103

Анонимен

преди 5 месеца

Трябваше да му сервират кафе и любезно да го помолят да излезе от автомобила след като си го изпие. Така правят в другите държави.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя е бил на същото като непрания комедиант, украинския Рачков!

101

Перник

преди 5 месеца

Явно че Стара Загора са още новаци. Заменили са един 58-годишен бивш борец със някой нов тигър. Тази схема в Перник работи от години и няма национални статии по въпроса. Този бизнес винаги ще е вървежен навсякъде по света.

100

педагог

преди 5 месеца

Така наречените деца понякога правят такива мизерии , че причиняват трагедии. Обаче са "невинни", нали ! Тези дни видях живо дете което от олигофрения счупи оставени до контейнер прозорци с касата и счупените стъкла могат да наранят играещи деца на близката детска площадка. Такива са някои от "децата" и не заслужават милост .

99

БеГе Ушеве некадърен

преди 5 месеца

Да го задържи професионално затова се е стигнало до там!

98

Анонимен

преди 5 месеца

Средно статистически избирател: Няма закони в тази държава... Като го натисне закона: Бa--cи измислените закони...

97

Хаха

преди 5 месеца

Много неясноти има около този случай. Няма как адекватен човек да тръгне да бяга при полицейска проверка, ако смята, че е невинен. Близките му крият нещо. Или е имал психични проблеми, или нещо е искал да скрие. Полицайте със сигурност също имат вина, тяхната работа е да го неутрализират, не да го убият от бой.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки си коментира случая както му е угодно.Деца или не,нож имал ли е или не,това ще изясняват от полицията.Нито близките,нито адвоката им,нито бившия шеф на школата знаят какво точно се е случило.Човека е бил с психични отклонения и е вземал хапчета.А дали ги е вземал?И защо е бягал ако е невинен?