20

Гарантирано от Сглоб

преди 4 месеца

Българите имат 62% от доходите и стандарта на средния европеец,Но цените на стоките им са Два пъти по-високи от европейските!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Важно е с тия пари какво може да купи човек, това е стандарта. Др страни с ЕС са си за тях.

18

Иван

преди 4 месеца

Пропастта между доходите в София и провинцията е огромна, защото една чистачка в софийски офис получава 4 хиляди на месец след данъци и то работейки на 4 часов работен ден. В провинцията да получаваш 4 хиляди след данъци получават само висши директори на огромни предприятия. Оттам и тези 62%.

17

Лесно се смята

преди 4 месеца

5% с доходи повече от 10000 лева месечно. 95% с с доходи под 2000 месечно. Средно 100% с доходи 5000 лв месечно. Стъкмистиката с шефа ядящ свинско и робите му ядящи постно кисело зеле. Всички средно ядат свинско със зеле.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До 6.Храната в България е по-скапо от тази в Европа, а заплатите са под 40%./Това е булшит .Малко са продуктите ,които са по евтини от България .Приметно олио или брашно може да ги намериш с 10-20 стотинки по евтини.А всякъв вид услуги са 7-8 пъти по скъпи от БГ.

15

чети внимателно

преди 4 месеца

Колега 12, те незаконните постройки и пристройки не плащат данъци. Няма и да плащат. В Европа така ли е?!

14

5%

преди 4 месеца

От българите имат колкото, или/и (много)по-висок от средноессррйския. А останалите 95%?

13

Анонимен

преди 4 месеца

До 1.А кои точно българи имат доход по около 1800-2000 евро месечно колкото са горе-долу 62 процента от средния европейски доход ?/В Испания среден доход е 1300-1400 евро на месец.

12

морски

преди 4 месеца

Че Европа е в криза от години е ясно. Тълпите бедни социалтуристи по брега ни го доказаха вече.

11

Анонимен

преди 4 месеца

А с данъците върху движима и недвижима добственост как стоят нещата не знам някъде да плащат такива смешни данъци

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бяхме отстранили бсп/бкп от участие в политическия живот на българия А и чрез тях зловредното руско влияние Което бе внедрено в цялото общество И ни набута все нови и нови русофилски партии До сега щяхме вече да сме достигнали ниво от 100% . След близо 35 години най после тръгнахме в правилната посока А русофилите и техния обръч от партии президентска институция са натикани в ъгала Благодарение на неочакваната дори за кгб управленска сглобка Която ги свари напълно неподготвени

9

Гьобелс

преди 4 месеца

Ей това е пропагадна пропаганда !

8

Анонимен

преди 4 месеца

България е на 64% от средното за ЕС,и се качва с по 2% на година .Ако върви по същия начин до 10 години ще имаме 85% от средното за ЕС.Оптимист съм че като влезем в еврозоната и Шенген ще имаме дори по голям икономически ръст от сега.Бавно но славно вървим във правилната посока

7

Тео

преди 4 месеца

Може да нямате нищо на масата и да се чудите как да си платите тока и лекарствата, но ние, от Института, ще ви нахраним с лозунги и обещания!

6

морски

преди 4 месеца

Толкова ли е обеднял средния европеец !?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Храната в България е по-скапо от тази в Европа, а заплатите са под 40%.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера имаше статия, че Българското военно производство е загубило от войната в украйна. Днес ме убеждават колко сме добре ... тия хора акъл имат ли или си мислят, че ние им вярваме.

3

Анонимен

преди 4 месеца

То само по цени ги бием и то двойни

2

Анонимен

преди 4 месеца

Институт за пазарна икономика, Институт за изслезване на войната, Световна здравна органицация ... все безмислени институции, които освен да изсмукват хората, основната им цел е да разпространяват невярна информация и да заблуждават.

1

Анонимен

преди 4 месеца

А кои точно българи имат доход по около 1800-2000 евро месечно колкото са горе-долу 62 процента от средния европейски доход ?