158

Анонимен

преди 5 месеца

161 - само за "клането във Ваташа" стига.

157

Боби

преди 5 месеца

До Алекс "Военния Кораб Новочеркаск" реално е военен РО-РО транспорт с за момента(докато не се отворят Босфора и Дарданелите за военни кораби и се подновят курсовете до Сирия) практически нулево практическо военно значение. Дори е бил паркиран не на военно пристанище(има разрушения по цивилната авто и морска гара на град Феодосия)

156

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 161 - ЧЕБУРАКО, нашите в МК да не би да ги караха да им строят паметници? Или им взехме златото и оставихме войската 5г. да я хранят? Какво изобщо сравняваш каскете? Оставихме ли им овчари-шумкари да ги ръководят 45г.?

155

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонименбоби, а за гиви и моторола ще разкажеш ли? например как героически са си поръчвали бело по секретното радио (има радиопрехвати, не пали се да отричаш)

154

Анонимен

преди 5 месеца

145 - КОЛКО ПЪТИ ЩЕ УМИРА БЕ ОТ 2014 ГОДИНА ВЕЧЕ 100 ПЪТИ УМИРА. Е, ЗЕЛЕНИЯ ЗЪПЪРТЪК ЩЕ УМРЕ 1 ПЪТ САМО. СКОРО, СЪС ПОДХОДЯЩА "ВРАТОВРЪЗКА".

153

Сандо

преди 5 месеца

фейк нюз! на руснаците им свършиха ракетите още април миналата година!

152

IQ 3.14

преди 5 месеца

изключително странно е че в израел заловиха ракети за бм21 буквално месеци, след като пропагандистите ги изрекламираха като ново безаналогово вундервафе - увеличен радиус на действие, термобарична бойна част ала бала... дано не хванат покрай цирковете с насипните товари и такива от вмз.

151

Анонимен

преди 5 месеца

До IQ 3.14 Тук Бруталните киевски Лъжи и Пропаганда не минават. Объркал си мястото.

150

IQ 3.14

преди 5 месеца

от бота в коментарите и написаната с недомлъвки статия може да се извади устойчив извод, че за пореден път руското разузнаване се е опитало да унищожи новопристигнала военна техника, и като не са успели, са намятали квото има произведени ракети на "кой заварил", за да отчетат "масиран стратегически удар". странното е че хамас така нападнаха израел, с модифицирани руски ракети "град". или за заловените от израел ракети не е ок да се приказва?

149

Анонимен

преди 5 месеца

до 160 - папата ша му даде помощ - цинков сандък.

148

Анонимен

преди 5 месеца

До Алекс Украйна е терористът. Помним Буча, Константиновка, когато бандеровци по случай визитата на Блинкен изстреляха ракета по Константиновка и убиха над 25 жени, деца и старци за да покажат на Блинкен какво били вършели руснаците в Украйна. Кой е терористът.

147

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Това племе ,откакто се е появило на Планетата ,вършее да граби и убива(руското племе имам впредвид).Неслучайно,Хитлер ги е преследвал и е искал да ги унищожи ,те са *** .Нека да припомним Катинското клане,хилядите депортирани поляци в ГУЛАГ(незаконното нахлуване на СССР в Полша),хиляди депортирани кримски татари(въпреки че по-голямата част от тях са се били за Червената армия).Сталин е избил петорно повече от Хитлер,но никой не го смята за злодей.Всички комунисти на СЪД

146

Анонимен

преди 5 месеца

149 - А НАШИТЕ ПРЕЗ ВСВ ВЪВ МАКЕДОНИЯ КАТО КАКВИ БЯХА? - ОСВОБОДИТЕЛИ ЛИ? - ПРОЧЕТИ МАКЕДОНСКИ ИЗДАНИЯ ДА ВИДИШ.

145

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 135 Еми то няма нормален човек, който да одобрява аплодирането от страна на Зеленски на Нацистът от СС Галичина Ярослав Хунка в канадският парламент. Явно само хохлите могат да се справят с шизофренията един Евреин да аплодира Нацист от СС, и Галичина да са Герои на Украйна. С кви очи Зеленски иска помощ от Израел не знам.

144

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 134 - Зеленски за съжаление е "символ" Този символ по всички канони а пропагандата трябва да бъде "ОФИЦИАЛНО" СВАЛЕН и НАКАЗАН. Ако го гръмнеш ще стане "МЪЧЕНИК" а това е много много лошо за пропагандата.

143

Анонимен

преди 5 месеца

В Киев е ударен склад, има множество вторични детонации. Координати 50.48086273040483, 30.485333979812005; Едно от пристиганията в Киев.

142

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Бобиза "мадоната" ще разказваш ли или да ходя да обядвам

141

Анонимен

преди 5 месеца

Предварителен списък на целите, поразени по време на днешния удар: - полигон "Яворовски"; - обект с критична инфраструктура в Лвов; - военен склад в Киев; - складове в Харков; - сграда на ракетно-космическото предприятие "Артем" в Киев (производство на ракети и БПЛА); - позиция на ПВО в района; - Академия на Сухопътните войски в Лвов.

140

Анонимен

преди 5 месеца

Украински медии съобщават за експлозии в Киев. Днепропетровск, Запорожие, Харков, както и в редица други големи градове на страната. По-рано в цяла Украйна беше обявена въздушна тревога. Кметът на Киев Виталий Кличко потвърди информацията за експлозии в украинската столица.

139

Алекс

преди 5 месеца

Украйна разпарчетоса военния кораб "Новочеркаск".Русия избива цивилни и разрушава жилища.Кой е терористът?