253

Анонимен

преди 5 месеца

до 269.... На руски ,,, дружба ,, .. означава приятелство... Говори ми на български , а не на руски. На руски ще ми говориш в посолството с Митрофанова. С нея се разбираш по добре.

252

По същество

преди 5 месеца

Прасчо се оплете като пиле в калчище. Сега се подмазва на американците да излезе от Магнитски, но тях много не ги е грижа за него и като си тръгнат и на Русия и на Турция ще е чужд. Тогава уголемите му кълки ще ги хапнат гладни нови звезди, които са по-мели към Русия и Турция на Ердоган. Доган ползва Зурльо за бушон.

251

КОИ ЛИ МЪР=ШИ

преди 5 месеца

ГЛАСУВАТ ЗА ТОЯ И НЕГОВИТЕ КОАЛИЦИОНИ ПРИЯТЕЛИ

250

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 264 - демек, ще бъде незабравим ден за теб и още около 8% опърпани соцносталгици - предимно пенсионери и малко други маргинали - за цвят и разкош!

249

Анонимен

преди 5 месеца

до 262.... Бъркаш събития и дати... Османската империя е разгромена във войната и с Египет1832 г. Русия помага на Османската империя , като праща целия си флот и огромна армия , за да спре египетското настъпление. Така е подписан мирен договор с египет. И османската империя се стопява на половин. още тогава Русия не еискала да освободи България. И никога не е искала.

248

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 5 месеца

Шишо Mагнитски го пребиха руснаци до смърт в Дубай и от тогава има от тях страхова невроза . *** смело срещу руснаците защото още е полезен за янките ама и тази любов след година може да истине . Добре си беше там в сянката ,сега вече е известен и е употребен и ще бъде изхвърлен .

247

Анонимен

преди 5 месеца

Машъп-леле леле свинско със зеле,много си нагъл, отърването ни от вас,ще бъде незабравим ден за мен и почти цяла България ! (без американските ***)

246

Българска митология

преди 5 месеца

Лабиринта на Магнитос, където е заключен Прасетонавъра се намира в района на Козякската равнина. Това е част от новата Българска митология. Прасетонавъра пази евроатлантическото руно. Кой ще се отважи да влезе в Лабиринта на Магнитос, дали младия Кириос Петковис или застаряващия гейрой Боко Чекмеджанос ?!?

245

СТИГА СИ ГРУХТЯЛ БЕ

преди 5 месеца

ПЕЕВСКИ.

244

КАТО ЕДНО ВРЕМЕ

преди 5 месеца

ЗАБРАНЯВАХА ДА ГЛЕДАМЕ ГРЪЦКИ ТВ, ДА СЛУШАМЕ СВ. ЕВРОПА, ДА ПИЕМ УИСКИ

243

Емигрант

преди 5 месеца

До 259 - ти май наистина не схващаш защо този престъпник Пеевски се появява в най-интригуващите теми за България ? Разделението на хората е важно, така както и създаването на много партии в политиката ? Защо БКП се клонира в ДПС, ГЕРБ, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ПП/ДБ, ИТН и т.н.,нима не разбираш, че всичко е ДС на БКП наследници - РАЗДЕЛЕНИЕ е тяхното съществуване !

242

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Русия е велика държава и с прасето и без него все тая.

241

Предложение

преди 5 месеца

Абе да направят едно минаре на Козяк и тоя да почне да вещае всяка сутрин от него : "Евроатлантизъмааа, Евроатлантизъмааааа...." И да по-широко минарето да не заседне прасето в него !

240

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 255 Да те светна ли, че помаците/българи мохамедани/, изклали и подпалили Батак са приели доброволно исляма, за да не плащат данъци и да следват като обоз османската армия в походите й в Египет? Знаем, че Руската ИМПЕРИЯ се е целила в контрол на Босфора. Знаем, че решението за тази война е взето от Великите сили на Виенския конгрес. Не е самостоятелно решение на Руската империя. И империята не е била готова за тази война. Знаем, че същата империя ни е спряла през Балканската война.

239

Анонимен

преди 5 месеца

Телевизионният пакет на аналог на скат Бургас предоставя останкино 1 и в момента. Не съм чул да им е наложена глоба, а трябва да са с отнет лиценз. Русия 1 е далеч по нормална програма

238

До кога ще

преди 5 месеца

Ни занимавате с този изпечен мошеник?????

237

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Пеевски е тъкмо човек на Русия.И ако тоя турчин атакува Русия е защото по този начин цели народът ни,който го мрази,да се насочи към Русия Пеевски подготвя един друг криптотурчин,а именно Костадинов да управлява.Няма да се получи обаче.

236

ЗА ТОЯ НЯМАЛИ

преди 5 месеца

КОЛЕДА

235

Анонимен

преди 5 месеца

До 257.... Какво общо им Пеевски обаче с правилата наложени за целия ЕС. Не е приятно Пеевски да ни представлява. Обаче Бългаеия мима освен вътрешни , има и външни врагове. Като заплахата от Русия и агресивната им политика. Така че, за Пеевски отделно стои въпроса. Сега темата е друга. Кой е отговорен за допущането на руската телевизия на наше територия

234

Емигрант

преди 5 месеца

Да ви попитам всички вас тук кое е по-важно за съществуването ви като нация русофилството ви,евроатлантизмът ви или значението,че този хомоекземпляр Пеевски е депутат,че и премиер в "сянка"?Защо не се обедините като истински наследници на Кубрат и да изметете тази сбирщина от престъпници в политиката и НС?Този измамник Пеевски сега цели точно това да се озлобите един към друг повече,за да извлече повече изгода за себе си и ДПС,а след това ще ви покаже къде "зимуват раците"!Вие българи ли сте ?