95

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Тва някаква максима ли е???? Руснаците на ,една Сърбия ли се опряха ? Жалко за хората с жалък президент!!!! Да му имам опорните точки на путин!

94

Анонимен

преди 6 месеца

До 94 Аз ли ти дрънкам или ти се навлече да просиш,май яко си се объркал

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 92 Като си в държавата си какво си ми се раздрънкал постоянно за твоята смирисана Русия. Мълчи си и няма проблем. А ти постоянно ми дуднеш колко велика била най-изостаналата държава в света Русия. Засрамете се най-после с вашата насссрана Русия. Колкото повече настоявате за чудовището Русия толкова повече ви намразват хората. Разберете го това най-после и сменете глупавата си пропаганда.

92

Анонимен

преди 6 месеца

До 90 Ти ли ,ще гониш българите бе и ще им казваш ,какви са им интересите бе хохъл,аре разкарай се

91

Анонимен

преди 6 месеца

До 90 А ти що не си ходиш в Украйната ,а и да не ме занимаваш с нея щото съм си в държавата и от моите пари ги храни държавата бежанците.Така,че леко у лево

90

Анонимен

преди 6 месеца

До 89 И за,какво да ти завижда бе ,че си най-бедната държава в цяла Европа ли,даже Албанците са по-добре от украинците 30 години ви ограбват олигарсите като Коломойски,е и в Русия ги има,ама Путин ги превъзпита,а тя си е богата

89

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 87 Който иска ресурси като тебе да отива в Сибир да си ги вземе това е интереса на България да се пръждосате от тука с вашата русия.

88

gogo

преди 6 месеца

До Преподобна СтойнаУдобно пропусна най-важната част от предсказанието на Преподобна Стойна: "България и Русия завинаги ке са вързани една за друга.... Тогаз [на Русия] отново ке й потребе душа и И ОНА ПАК КЕ ПРЕГЪРНЕ БЪЛГАРИЯВнуците ви ке го доживеят."

87

СЪРБИЯ ЗАВИЖДА НА БГ

преди 6 месеца

РУСИЯ ЗАВИЖДА НА УКРАЙНА....ОТ ЗЛОБА, СА СПОСОБНИ НА НАПАДЕНИЯ И УБИЙСТВА....

86

Анонимен

преди 6 месеца

До 79 Чакаме само да ти счупим наглата просешка тиква не го ли разбра.Твоята Украйна не ни интересува и на члена стойка да застанеш е все тая.България си има интереси да има евтини енергийни ресурси ,а нито Украйна има нито любимите ти американци така,че у лево с лозунгите

85

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Вучич е бъдещето, та по-добре Сърбия да ляга и умира.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Най-лошото е, че Вучич е двоен агент. Сърбите по традиция са си в разкрачено положение между Русия и Запада. Руснаците много им вярват, ама ще си изпатят от тях.

83

Анонимен

преди 6 месеца

До 74До 75 Ами сигурно щото Васил Левски не е ходил в Русия,))))Карл Маркс и Фридрих Енгелс не са ходили па имат паметници.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Путтю се чуди как да окуражи русофилите на Балканите. Събарят му истуканите насссрани от сталинските окупатори. Свалят му марионетките от власт. Тежка предсмъртна агония цари в Русия и сред руските гъззолизци в Сърбия и България.

81

Дякона

преди 6 месеца

Русия няма бъдеще! Тогава сърбите какво имат !?

80

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО,да бе ти не се спря с украинските си глупости,а говориш за нанипулация

79

Анонимен

преди 6 месеца

Настоящото: Сърбите за едно преброяване се стопиха с 12% и то без да могат лесно да бягат в ЕС. Успех на Сърбите да си разкарат корумпирания до безобразие диктатор.

78

Сата НАТО

преди 6 месеца

Не давайте властта на Банкянския прозстаг, защото той лазеше покрай Вучич и Путин и само чака момент да пусне руски самолети през България.

77

Анонимен

преди 6 месеца

До 67В тази свята нощ Маринка е освободена от фашистите.)))Кой е освободила бе като в градчето от 1 година няма и 1 жител, а сградите са унищожени на 80%.Град Мариопул е цвете пред разрушенията в Маринка. Преди войната градчето е имало 10 хил. жители.За съжаление след като и в рускоговорящата"Маринка влезе" руский мир" сграда здрава не остана, както и читав жител. Даже кучета няма.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Бъдещето: Български пенсионер взима повече пари от средната сръпска заплата.