15

IQ 3.14

преди 8 месеца

на следващите избори ако българосъветските си направят проруска партия никой вече няма да си спомня за бсп и клонинги.

14

Паднал паметник

преди 8 месеца

Никога не забравяйте престоят на власт на БСП между 1995 и 1997 *** година. Това беше геноцид спрямо българите. Чист геноцид без военна намеса. Ааа, забравих мутрите, които бяха полу-военни формирования.

13

БСП умре...

преди 8 месеца

Единствената българска партия в парламента е Възраждане. Колкото и да ги плюете и да не ви харесва, с това разполагаме в момента. Костадинов е умен човек макар и с доста голямо его, покрай него има още умни и мислещи хора, смятам че имат шанс. Естествено и те правят грешки, често са емоционални, липсва им реална програма...... но поне са активни и се опитват да работят за интересите на България и да будят тоя заспал народ. Дано се ориентират и да намерят правилната стратегия.

12

Дамаджанов

преди 8 месеца

Това са заблуждаващи маневри. Тея са си плюли в пазвите и са готови да ни предоставят на путин на тепсия.

11

IQ 3.14

преди 8 месеца

...a пепелта меришела на нафта. щото била от рози, само за стойката *** розите били брани в казанлък а там хората си поливали с нафта цветята да не ръждясват.

10

Фитьо

преди 8 месеца

Друго си е ако към пепелта се прибави и вода.Като засъхне прическата ще твърда и трайна.

9

До Майора

преди 8 месеца

До Майора - това за решетников отдавна се изтърка, странно е, че още някой го ползва. Решетников е говорил с Нинова СЛЕД като Радев ВЕЧЕ беше кандидатиран за Президент. И Решетников САМ си каза, че като говорил с Нинова, тя "е споделила, че ген. Радев е номинацията на БСП". Но за опорките време и пространство явно нямат значение - трябва да ви изследват физици квантови теоретици :D

8

личен провал

преди 8 месеца

Е да де , ама като я е покарала така , да вземе и да си изтръгне косата , че не мърда от поста в БСП . Това си е наше генетично правило , другия ни е виновен .

7

Анонимен

преди 8 месеца

Другарко ти да не готвиш синчето за президент затова ли гласува за двойното гражданство щото синчето ти има краварско. Защо не спасихте паметника мъ искаш ли власт първо ше се фанеш за палците и тогава ше ти дадем власта.

6

@ @ @

преди 8 месеца

И Фигуранта както и Нинова , Копейкин и поддръжниците им са част от миналото, а не от бъдещето на България !!!

5

Майора

преди 8 месеца

Народът е казал"Три пъти мери , веднъж режи" ,а вие веднага с помощта на КГБ и ген. Решетников го избрахте, пък после говорите за избора *** кабинета! Мног неща станаха , прие се бюджет , зс промените в Конституцията ще реши ВКС! С колкото до ПСА той отдавнс трябваше да се майне , няма смисъл да леете сълзи за един паметник и строй , установил комунизма в България!

4

АМИ АКО?

преди 8 месеца

Ако не беше Радев, кой щеше да е, Корни? Цецка Цачева! Тогава в БСП най-голям шанс за номинация имаше Мая Манолова, за която никой, освен бсп нямаше да гласува. Нямаше да има отпор на герб, нямаше да има протести, нямаше да има Служебните правителства, които оправиха куп бакии, щеше да ни владее Бойко. Всъщност Радев е ЕДИНСТВЕНОТО хубаво нещо, което си помогнала на България! Всичко друго ти е борба за кокала и личния интерес! На всички избори получаваш потвърждение на това, но не пускаш кокал!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова недоволна че президента ще прави своя партия . Ами да забраним правенето на нови партии . Ние и без това сме скарани с всички принципи на демокрацията направо да забраним и новите партии :)))

2

Анонимен

преди 8 месеца

Egнo npaвилнo peшeшe взeмe и nocлe шe ce тюxka зa нero... Tepceнe чoвek...

1

Анонимен

преди 8 месеца

късно за разкаяния, гориш тьотке на следващите избори - тогава след поредния ти провал твоите ще ти бият окончателно шута. но все пак да знаеш, Радев е значително по-качествен политик от теб.