32

Анонимен

преди 6 месеца

Ха-ха! Разбиваща задача им е поставил Радев ))

31

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ще ви пусне в Шенген? Съвременни варвари, които режат конституцията с флекса и въвеждат чуждоземна холивудска власт в конституцията. Такова нещо няма даже и в банановите републики. да не говорим за цивилизована и демократична Европа. Демокрация значи власт на местния народ, а не власт на Холивудските евреи.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До 28....Президента не казва в прав текст кой върти корупцията в България Защото това е подсъдно.А казва , че обвинените от Петков и Иванов , Борисоф и Пеевски са съуправлящи в едно правителство.

29

Йордан

преди 6 месеца

Радев, а бе я си чегъртай ГЕРБ и не се занимавай със Шенген и с Еврото. Нали заяви, че Крим е Руски, сега какъв Шенген те друса, какви акъли взе да ръсиш?!

28

Минута е много!

преди 6 месеца

Няма време... Тик-так,тик-так,тик-так... Бай Ставри чака под душовете интимните фашибозуци на Посолството да им гарантира "пълноценно приемане" изотзад... Тик-так, тик-так неолибера3ти,времето ви изтича!

27

Анонимен

преди 6 месеца

2 мандата прецедент, 15+г. боко, ся другите да им гарантират за няма и година приемане до 3 работни дни. Смешна работа.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Може ли някой смислено да ми обясни за чий... ни е този Шенген? Да станем външна граница на ЕС и "цветните" да станат мнозинство ли? Те и сега са ни в повече... Ама търговията се бавела по границите... А що да не бави? Да влизат по-бързо 500 кила бело?

25

Анонимен

преди 6 месеца

Ако ни допуснат до шенген, ще е въпреки пРезидента ни и въпреки широката подкрепа на войната в Украйна, която се шири из държавата ни. Ние сме ориенталци, Европа все още не е за нас.

24

И правилно!

преди 6 месеца

Президентът за n-ти път казва в прав текст КОЙ върти корупционните схеми. Но българинът е свикнал да го лъжат и да слуша бащицата.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Вярно е което казва.Обаче това което изглежда на опростен поглед от сателит , не е така в детайли.Пеевски и Борисоф са отдавна цел за службите на САЩ.Това , че минават на лагера в ,,твърдите евроатлантици " се дължи и е следствие разразилата се вина между Запада и Изтока.Знаеме също така , а и Президента вижда се знае, че Пеевски и Борисоф могат , а и са винаги в капана на службите.Промянатс им се дължи именно на тях На службите А не заради Денков , а още по малко за Родината...И Путин знае.,

22

Анонимен

преди 6 месеца

Тоз не спря да ръси глупотевинии и той като подопечните си БСП и ИИзраждане как така да гарантират то да не е ей така хоп щрак , защо го избрахте бе хорааааа хм , ......

21

Анонимен

преди 6 месеца

Какво спиш и ти вдигни народа да ги изметем тези помии

20

Баба Ванга

преди 6 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

19

До 9

преди 6 месеца

Това ще му остане - да плюе. Вече няма да може да се бърка в изпълнителната и съдебната власт.

18

пияница мистик

преди 6 месеца

Фигуранта със зелените чорапи изобщо не гледа към Шенген, а към Кремъл. Ама си говори бошлаф приказки за 80 процентовите, дето му вярват :)))

17

Митев

преди 6 месеца

До Анонимен "Мъдрец"??? Радев???

16

Ха ха,

преди 6 месеца

Фелдфебелът не ги е призовал, а отново им се е накарал като селски пъдар! Щял са им издърпа ушите? Затова ли неговите са толкова дълги?

15

ХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 6 месеца

Г-н Путин,молим Ви,приберете си вересиите!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не бяха служебните на ето това нещо до сега щяхме да бъдем в Еврозоната и Шенген- те това нещо направи инфлация- 27%, а сглобката 5.4% за половин година.

13

Майора

преди 6 месеца

Стига приказки Радев , една от причините да не влезем в Шенген си ти , Копейкин и Нинова , които вростно защитавате интересите на Русия в страната и за което нямаме доверие в ЕС!