105

Анонимен

преди 6 месеца

Ако обясни, защо тези паметници на съветската агресия носят разчленяване на българската история, ще е почерпя една водка мумията :))

104

Анонимен

преди 6 месеца

Тая пияна външноклозетница от китайските колонии какво пак говори за нас българите.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Фиркан човек, какво да каже? Подобно нещо и в най-забутаната селска кръчма няма да чуете!

102

Анонимен

преди 6 месеца

вие първо сложете тоалетни в домовете на крепостните селяни тогава гледайте в чуждата паница

101

Анонимен

преди 6 месеца

Русия иска да ни откъсне от Европа и да ни набута обратно във външноклозетната си цивилизация.

100

до 100

преди 6 месеца

Братчет, талибаните са биз-бизе с Путин. Метани им прави товаришча. Малко си объркал политиката. Виж им приятелите и кажи после кои са те. Еритрея, Йемен , Иран, Хамас, ЦАР. Ако аресваш Путин - харесваш и тоя орталък - демек си като тях.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Народа ни, вече е безсмислено да живее, без този паметник! 34 години само той даваше лъч светлина и надежда! Откак се пенсионира, всеки ден ходех и го съзерцавах по 2, 3 часа! Прибирах се вдъхновен и обнадежден!

98

мак

преди 6 месеца

Нека си приказва, в крайна сметка това беше "техен" паметник. Ако бяха махнали някой френски да речем, щеше да мълчи.

97

хе хе хе

преди 6 месеца

Интересно, явно руското ръководство познава доста добре нещата на терен в България. Това принципно е добре за българите, но на мястото на българските евроатлантически политици, аз бих се притеснил:) Ако бях на мястото на атлантическите тролеи, също. Нетът остава, камаради:)))

96

Анонимен

преди 6 месеца

Тия явно още си мислят, че София е руска.

95

Малии страх ме фана

преди 6 месеца

Малкото СССР така се е възпалило, некой ще си помисли че в Москва сме резали паметници. ХАхаахахахХАаха

94

Анонимен

преди 6 месеца

Мумията,Мутрофонова, Копейкин, бившия им подмазвач Болен....все луди за Карлуково, прекалено много алкохол и кока :)))

93

Анонимен

преди 6 месеца

Голташка нагла поробителка Русия да не се изказва! Червената ПОРОБИТЕЛСКА армия унищожи Велика Царска България, която щеше да е редом до Австрия по икономика, ако не беше НАГЛА Русия!

92

Митев

преди 6 месеца

До Анонимен Няма архипелаг с име "Гулаг", ГУЛаг означава "Главное Управление Лагерей"! Чети преди да пишеш глупости. Да ти кажа ли и кой е Солженицин?! Или и това не знаеш?!

91

Германец

преди 6 месеца

Държава, която разчлени 350К души от собствения си народ за да задоволи комплексите на едно джудже, няма думата. У лево.

90

Анонимен

преди 6 месеца

М.и вие ни разчленихте преди това с цените на газа , бензина , дизела б.е драги кремльовци ,заедно с тукашните си ортаци ,а пък ни се пишете братя ,уж доброто ни мислите

89

Анонимен

преди 6 месеца

Радев спешно прави партия! БСП+Възраждане+ИТН+Президентската партия ще спечелят мнозинство в парламента. Започва Възстановяване на всичко което Сглобката на САЩ е причинила на България! Затвор и Лустрация на членовете на партиите от Сглобката на чуждата държава САЩ

88

Българин

преди 6 месеца

Руснаците да си гледат тяхната кочинка, ние сме си добре и чужди паметници не искаме.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Само талибаните унищожават паметници на културата. В европейска държава такова нещо не се е случвало от началото на вайната между Русия и Украйна. Всъщност в ЕС такова нещо не се е случвало изобщо. Дори в метрото във Франция все още има спирка кръстена на град в Русия. Същевременно тази сутрин минавайки покрай болница Шейново видях неизчистените клони по тротоарите. От дърветата висят счупени клони...Пълна пародия на държава!

86

Анонимен

преди 6 месеца

ПЪЛЗЯЩ ФАШИЗЪМ, ЗАВЛАДЯВАЩ ДЪРЖАВАТА, ПОДОБЕН НА ТОЗИ В УКРАЙНА. ПРОКАРВАН ОТ ЧУЖДИ ШПИОНИ, ШАРЛАТАНИ, МОШЕНИЦИ И МУТРИ! СКАПАНА ДЪРЖАВА СЪС СКАПАНИ УПРАВНИЦИ И ЗАСПАЛ НАРОД, КОЙТО ЧАКА ДА МУ ТУРЯТ НОЖА ИЛИ ДА ГО ИЗПРАТЯТ ДА СЕ БИЕ НА ФРОНТА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ