11

Анонимен

преди 6 месеца

Харесват я, защото суматя и народ мина на помощи. Помните ли новината от миналта седмица, в която "българи се пишели безработни във Франция и взимали по 2200 лева помощи" - Да, българи баш ... аха хахахаха аха х

10

Анонимен

преди 6 месеца

Бедна Европа е само малък придатък, малко северозападно кътче на Евразия. Голяма Евразия където са богатствата на света. Евразия, която се владее от Русия. Европа е бедна, Европа няма нищо. Досега живееше само от грабежи на други страни, но това вече свърши, остават и за грабене само жалки опоскани държавички като България.

9

Анонимен

преди 6 месеца

тъжна новина за копейките! Не щем русия, искаме ес!

8

Вин

преди 6 месеца

След 45 години съветска диктатура, терор, пропаганда и 34 посткомунистически грабеж, българската народопсихология е нормално да е извън нормалното! На този фон, резултатите са много добри!

7

Европа е Русия

преди 6 месеца

Почти половината терория на Европа е в Русия.

6

ебливата азиатка

преди 6 месеца

Ебливата финикийска мома Европа, която Зевс отвлякъл и довел по тези земи, преобразил се на бик - символ на мъжката сила - и ебливата азиатка се повлякла след него.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Сериозно ли вярвате в тези проценти?!?!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Китай заявиха, че не признават ЕС за политически субект, Британия открито работи за развалянето му и си правят AUKUS със САЩ и Австралия. ЕС е беден като мишка, няма нищо, никакво ресурси, дори не може да се изхрани. Сега ще го отрежат от всички технологии, Австралия е изключително богата на ресурси. Технологии ще се развиват в Китай, Русия, САЩ, Австралия, Британия.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Китай и Русия престанаха да възприемат Европа като субект на световната политика.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Европа умря. Бъдещето е в Евразия.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Гърция, 172,6%Човек може само да симпатизира на тази държава. Може би това е единственият пример, когато не си струваше да се присъединим към Европейския съюз, но трябваше да се ограничим до търговски споразумения, както направи Швейцария. Но не ЕС донесе на гърците високото ниво на социално и имуществено неравенство, неефективна публична администрация, слаба икономическа диверсификация и срив на раждаемостта. Те направиха всичко това сами.