428

смешник

преди 6 месеца

Хамчи нарамвай пушката и беж на фронта да помагаш на твоите приятели! И гледай да не се напикаеш, като гръмне до теб нещо!

427

Анонимен

преди 6 месеца

Относно "руската агресия и заплаха" всеки може да погледне картата на базите на НАТО около Русия и да разбере, че "крадеца вика дръжте крадеца".Това е общодостъпна информация. Който пожелае може да ги види и да прецени кой кого заплашва.

426

Анонимен

преди 6 месеца

И за какво са ни тия Страйкър- и? Ни един от тях неможа даже да стигне до линията на фронта в украйната. Братушките ги трепят "с поглед". Пари на вятъра!Щяла да се преобрази армията ни! С тях ли ще се преобрази? Стотици клипове в нета има. Нищо не става от тях. Тези пари можеха да отидат за създаване на дронови и противодронови войски. Очевидно е, че това е бъдещето. Тогава щеше да се преобрази армията ни. А сега само напълнихме гушите на лобистите и бандитите.

425

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя е завършен топ *** намерен от посолството на точното място за тях.

424

Люк Скайуокър

преди 6 месеца

До БРАВО!Много си се филмирал.Върни се в реалноста.

423

Анонимен

преди 6 месеца

Заплахата остава за теб ,руснаците вече доубиват украинската групировка в Бахмут и надявам се тая в Авдеевка докрак и без пленени ,помляха всичкото прехвалено въоръжение на запада както се и очакваше и сега ще потърсят откъде и кои е пращал оръжие на тяхна територия за убииство на руски мъже .Та така идва видов ден

422

Кой е този ни...

преди 6 месеца

...що говориш от първо лице множествено число. Тази война видимо НАТО я губи и ще плаща репарации, ти ще платиш ли от собствен джоб и с чии пари? А най-страшното е, че итай и Индиа дори не са се намесили, заедно с КНДР. Като направят един масиран десант в Куба и стана мега горещо изведнъж, а? А Булавата NX30 как хувабо мясва от подводниците директно, а?

421

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Сигурен съм, че нямаш национален интерес! Моят национален интерес е ДА СЕ СППРЕ ТЪПАТА ВОЙНА! ТЯ НЕ Е МОЯ! ТЯ Е НА "МИРОЛЮБЦИТЕ"!!!

420

Анонимен

преди 6 месеца

Този ще е първият на следващия Нюрнбергски процес

419

Коко

преди 6 месеца

Едно не мога да разбера, това с с даването пари за оръжия е една абсолютна неправилна политика.Няма кой да воюва в 21 век, няма такова родолюбци мъже, които да се гърмят за онзи дето духа.Съвременния мъж си обича и цени живота, няма кауза която да ме накара да се трепя за България, няма ! Тези пари да ги дадат за смислени неща, като инфраструктура, развойна дейност, модерно и достъпно здравеопазване, саниране на жилищния фонд, паркове и пр. и пр. Всяко даване пари за оръжие трябва да се накаЗва.

418

Той

преди 6 месеца

Взимай си мешката заминавай да защитаваш тази до гуша досадна Украйна, която дотегна на всички. Докато не се разбере, че немогат да понедят Русия все кръв ще се лее.Това е ултра цинизъм

417

Анонимен

преди 6 месеца

Заплаха за България си ти , Тагарев и въобще не ми пука ще победи ли Украйна. Като са имали глупостта да слушат американци и англичани, да ядат бой!

416

234

преди 6 месеца

Войнствен е, ама само веднъж да му пукнат и ще се псре!

415

ww

преди 6 месеца

БКП кадър. Жена му взема процент от военни поръчки.

414

Анонимен

преди 6 месеца

Психо портрет:измъчено лице-слугажа дава непоправим израз

413

Анонимен

преди 6 месеца

До Валя===От цялото си сърце българско желаем успех и победа на братушките над омразните укрофашистки бандеровски убийци!!! Всички продажни на РОД и РОДИНА тагаревци оставка и народен съд за национално предателство!!!

412

Анонимен

преди 6 месеца

ТАГАРЕВ ОЩЕ ЛИ ВЯРВАШ В ДЯДО КОЛЕДА ИЛИ ТАКА СА ТИ КАЗАЛИ ОТ ПОСОЛСТВОТО

411

Анонимен

преди 6 месеца

Защо дяволите да го вземат се цензурира думата пук_нете.

410

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите изпадат в особени психически състояния само като видят Тагарев. Другаре, успокойте се ше *** някоя вена от яд и злоба!

409

Анонимен

преди 6 месеца

ПРОЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО В ПИК С МИТРОФАНОВА. НЕ ВИЖДАМ КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ.ИЗНЕНАДЕН СЪМ. УМНА ЖЕНА