83

Дипломацията на САЩ

преди 9 месеца

1. Заплахи 2 Санкции 3 Преврат 4 Война

82

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва ли Израел да бъде унищожен?

81

Анонимен

преди 9 месеца

Имперята на злото Сащ не спира да сее смърт и да убива невинни деца

80

Без САЩ

преди 9 месеца

Нямаше да има абсолютно безсмислената и предотвратима война в Украйна и Европа! И Европейската икономика щеше още да е силна и конкурентноспособна!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Решението е, палестинско емирство към ОАЕ!

78

В Украйна

преди 9 месеца

Убий ството на деца е брутална варварска агресия която САЩ осъжда, в Газа у бийството на деца е нормално право на самозащита на Израел;)

77

колко са умните в БГ

преди 9 месеца

До 81: 2 са причините са масовата имиграция на мюсюлмани в Европа: корупция и глупост. Подкупите за ЕСлидерите да приемат квоти за мюсюлманите. Катар дори си купиха световното първенство. Глупост - на ЕС им трябваше работна ръка и предпочетоха мюсюлманите пред източно европейците. Като българи би трябвало да знаете каква мощна комбинация са тези 2. Има и трета, която е прикрита - политическата адженда на исляма - целият свят да е един глобален Халифат.

76

Израел има

преди 9 месеца

Право на самозащита, но Русия не ;)

75

Докато не

преди 9 месеца

Направят две държави и има държава Палестина няма да решат конфликта. С насилие и у бийство САЩ и Израел загубиха! Светът е против нях!

74

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 72 ***, това що ми прилича много на ситуацията в Крим, Донбас и Луганск преди Русия да подкара Украйна? Мислех, че тайните служби на Израел са бойкотирали Нетаняху. Ама май са чакали операцията на Хамас, ако не са и по някаккъв начин доорганизирали, за да имат повод за мащабна атака. Каква е разликата между:"Донбас изчистен от руснаци или негоден за живеене"и"Ивицата Газа изчистена от палестинци, или негодна за живеене"?

73

Едно Убито Дете

преди 9 месеца

в Украйна - при това от Заблудена Украинска Ракета - 20 минути в Централните Новини на Всички Медии какъв Звяр е Путин! 10 000 Убити Деца и Бебета в Инкубатори от ЮдеюЦионисткитеЖивотни в Газа - не само Мълчания - 20 минути в Централните Новини на Всички Медии колко добри и хуманни са ЮдеюЦионисткитеЖивотни!!

72

До до 82

преди 9 месеца

Аз я писах!

71

До 82

преди 9 месеца

В резолюцията пише че Хамас срябва да освободи заложниците ако си я прочел! Явно те си..

70

До 79

преди 9 месеца

САЩ не пази Европа от нищо! Европа само плаща цената на загубените от САЩ войни в Арабските държави и Украйна!!

69

Анонимен

преди 9 месеца

Защо няма резолюция, Хамас да освободи заложниците, да се разформирова и предаде на международния съд?

68

До 79

преди 9 месеца

САЩ са причината за вълни от бежанци от ислямски държави към Европа! Те дапочнаха нелегални войни в Сирия, Афганистан и Ирак!!!! Европа плаща цената за теци бежанци мюсюлмани!

67

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде представете си, че утре северно македонците започват нелегално да се заселват в България и да я окупират с нелегални селища и кибуци! А на нас българите даже официално не ни разрешават да имаме държава България! От 100 госини.. И когато протестираме и ни избие на атресия.. СЕверна Македония влиза в България и избива всичко което ходи..а САЩ им нариват пари и оръжие..

66

колко са умните в БГ

преди 9 месеца

Да говорим ли за онлайн безмозъчните инфлуенсъри, които следват всичко което е "тренди"? Пък било то и терористи.. ООН и как били гласували UK и Франция вече не означава нищо. Те вече са джамахирии. Единствено ирландците имат живинка все още. И те са толкова откачени и си имат своята терористична организация - ИРА. И тъпите ислямисти и поддръжниците им току-що я възродиха..

65

Анонимен

преди 9 месеца

Без САЩ, Европа ще се дупи на килимчета и ще рецитира малкия Мук и корана. Може би, ако не се бяхме скарали така зверски с руснаците, щеше да има друго бъдеще. В една друга вселена. Със сегашните Байдън и Путин, нещата отиват от зле към по-зле. На никой не му пука за Европа.

64

Анонимен

преди 9 месеца

"Тpoловете на Путин" от Йесика Аро, на живо във форума на Днес.бг! Между другото много интересна книга, препоръчвам я на всички интелигентни хора! Понятието "интелигентни" автоматично изключва русофлясниците