100

абе

преди 9 месеца

никой не може да спре сибирската мечка! измислената у-крайна е обречена!

99

Сперматозоит

преди 9 месеца

Вече и на новородените бебета в кувьозите на родилния дом, и дори на неродените в утробите на майките, и даже на сперматозоидите които току що се изпразнили стана ясно, че агресора Путин който нападна без причина невинната мирна Украйна загуби войната и се провали с гръм и трясък, и Русия е рухнала под убийствените санкции на цивилизования запад.

98

Анонимен

преди 9 месеца

Германия губи своята промишленост. Доскоро Германия беше наричана локомотивът на Европейския съюз, но сега все по-често я наричат "болния човек на Европа", пише The Economist.

97

Анонимен

преди 9 месеца

Ауууу........., ми ся!?

96

Анонимен

преди 9 месеца

До Новина Той Путин ако знаеше че ще загроби Русия нямаше да се роди, щеше да предпочете да хване обратния път във вaгинатa.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и това безгръбначно на снимката, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. Тая държава запАда пред очите ни.

94

Анонимен

преди 9 месеца

Най после се реши , завалията.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Викни Нинова за 4 години ще ти докара апокалипсис във всички структури като наследничка на Луканов...

92

АнонимеН

преди 9 месеца

ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО СЕРИОЗНО, ЗАЩОТО СЪС ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН ЩЕ СЕ ОПОЗОРИ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАВИНАГИ! ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА ТОТАЛНО МЕНТЕ НО И ДА НЕ СА Е ВСЕ ТАЯ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СТАВАТ СЪУЧАСТНИЦИ НА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ! РУСНАЦИТЕ ЗАВИНАГИ ЩЕ СТАНАТ МРАЗЕНИ ПО-СВЕТА И НЕНАВИЖДАНИ ВСИЧКИТЕ !!! РЕЖИМА СГРЕШИ СЪС ИЗДИГАНЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ!

91

А у нас

преди 9 месеца

Кенет Мъртан направо да се кндидатира за президент, кнет на СФ и МП. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тия Кирчо Кокорчо Терзийчо и другите. Безмозъчни, нагли илитерати без капка дар слово и логична мисъл плюещи клише след клише! Плюят Плюят! А платените медии събират тия плюнки и го славословят в статии какви големи политици били. Да идва Мъртан и да върти Бг и София. Стига вече с тия чу-ча-ла.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Наздраве, русофили! Друго си е да си пенсионер или безработен чичак и да пиеш от сутрин. ДА ЖИВЕЙ ВОВА!

89

Новина

преди 9 месеца

Г-н. Путин в коридора е дошъл един човек, каза че знае бъдещето.- Разстреляйте го ако го знаеше, нямаше да дойде!

88

А Шолц, Как е хават?

преди 9 месеца

Скоро говорих к комшия работещ дълго време в Германия, на въпроса как е в Германия, отговора беше, Германия не е това което беше, нещата не вървят на добре. Спад в икономиката, криза в политиката, затвориха заводи и там криза с работната ръка, заплатите отиват за ежедневни нужди, хората го усещат, но си мълчат.

87

До 96

преди 9 месеца

Ами така е. Западните лидери гордо нарекоха конфликта с Русия война на изтощение, но изглежда, че самите те бързо се изчерпват. Как да не изпаднеш в самоубийствено настроение и депресия?

86

Факт

преди 9 месеца

Извратеняци,радвайте се че Путин ще е пак президент,защото ако беше дошъл някой по хард,щяхте да ревете много.

85

А Европа полудява

преди 9 месеца

Най-често споменаваните от европейските граждани причини да им се разхлопа дъската са притесненията, свързани с военните операции в Украйна, влошаването на стандарта на живот и мрачните перспективи за бъдещето.Тук си струва да припомним, че именно Европа, подбудена от САЩ, инициира икономическия развод с Русия, в продължение на 10 години активно участва в превръщането на Украйна в неонацистка антируска държава

84

Анонимен

преди 9 месеца

Алкохолиците не издържат в коментарите, чак стихчета съчиняват за Вова. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

83

АнонимеН

преди 9 месеца

РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИ ИЗБРА ДА ПРОДЪЛЖИ С ВОЙНАТА!! ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВОЙНА, САНКЦИИ И ДЕЛА ДОКАТО НЕ СЕ РАЗПАДНЕ! КРАЙ С РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

82

Индустрията гърми

преди 9 месеца

в Русия! А същевременно до такава степен напредва Немската ДЕиндустриализация, че се налага да съкращават масово. Но в опит да намалят социалната цена наместо да съкратят 20% от работната сила просто намаляват работното време на всички с 20%! С идеята да е паралелно на намаляването на производството което също скоро ще стигне 20%! Ауфвидазеен Дойчланд!

81

Да

преди 9 месеца

Супер.