69

Анонимен

преди 6 месеца

Путин трябва да пуска езика на Ким по примера на Брежнев - Живков! И краката да му цeлува!

68

Анонимен

преди 6 месеца

За жалост на всички украинци им писна и ще клекнат на това... Хубав план е да се свият, да изчакат Путин да се махне и да си влязат в НАТО.

67

дай му на еленски!

преди 6 месеца

До das "Да не забравяме , че Украйна все още няма... Какво ли ще стане ако получи повече" ------------- ехх тия вундервафета.. то не бяха джавелини, то не бяха байраци, то не бяха хаймърси, то не бяха челинджъри, пък ейбрамси, пък пейтриъти.. айде да идват и ефките, че да не скучаят и ПВО разчетите. След това какво е наред? Киборги? За кога да чакаме плажа на крим?

66

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна неутрална, а РФ нетрайна! Къде е СССР? Когато му дойде времето!

65

G.I. Joe

преди 6 месеца

САЩ да пращат стелтовете и армия в Украйна и да ги измитат тия нагли терористи!

64

Зозо

преди 6 месеца

Русия трябва да си върне териториите до Киев и Одеса! Когато тя искаяе мир в замяна на неутралитет ,Зеленски под давлението на Борис Джонсън искаха война! Ей ви войната,жалкото е,че украинците го отнесоха,а не мръсните англосакси,но и техния ред ще дойде!

63

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 69 Честно казано чета драсканиците на руските зомбита само за да видя докъде може да стигне падението в човешката природа. Нали не си мислиш, че нормалните хора приемат, драсканиците, прогнозите ви, заплахите ви и тръшканията ви сериозно? :) Вие имат НУЛА ефект върху реалността на нормалните хора.

62

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Очевидно е, че става дума..." -------------- наред с всички глупости за едно си прав - "Едва сега започва"! Ще има окраинците, че и европата да се молят за мир и спиране на огъня.. но този влак замина! Лошото е, че пак сме от страната на губещите! И ако не си разбрал, краваристан лека-полека се оттегля и прехвърля горещият картоф изцяло на европата!

61

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Маро, това е стане, когато ти пораснат гърдите...

60

ДРУГ КРАВАР

преди 6 месеца

Нама ранени, защото нямат капитал да ги лекуват, по същата причина не изведоха руските граждани от териториите на рашките удари- те избиват по равно и Украинци и Руснаци...забележете какви са мин заплати в Раша- 320лв- това е геноцид към народа си.

59

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 62 На практика всяка държава, която се противопостави на руския фашистки режим е обявена за "фашистка"/"нацистка" на принципа "ако обвиня пръв в същото, което правя, няма как мен да ме обвинят в него". Обаче има, и още как, защото реалния свят се ръководи по РЕАЛНОСТТА. Само руските зомбита се ръководят по "думите". Още Павлов го е установил. :)

58

das

преди 6 месеца

отново небивалици от руска страна. Добре е , че има *** да им се радват. Да не забравяме , че Украйна все още няма авиация и все още се държи пред най ама най-силната армия. Какво ли ще стане ако получи повече от това което има в момента. До къде ли ще стигне руската армия, а какво ли ще стане с Русия след това. Може би това се чудят тези които подкрепят Украйна. И за руските тролчета / какво ви е дала Русия та толко я защитавате./

57

82-ОМБР

преди 6 месеца

Тая *** е силно увредена в главата!

56

бивш пандизчия

преди 6 месеца

До Сата НАТО "Плюс пандизчиите на Пригожин" ------------ абе това краааварите, хванете най-накрая се разберете за тези пандизчии! Последно пандизчиите измряха ли или дерибействат на свобода след като се върнаха? Един ден - пушечно месо, торят чернозема, на другия - аууу Путин пусна на свобода убийците! Айде да ви помогна малко с цифри от западната преса - общо вербувани панд. във вагнер - 40-50К, освободени след 6те месеца - 32к. Та това сега коя от двете версии е?.. или по шрьодингер - и двете?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Хм, до мужишката държава имало "нацистка" държава.

54

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 58 Очевидно е, че става дума за грабеж на територии и ресурси, след като така или иначе не успяха да поставят суверенитета на Украйна на колене. Ще им излезе скъпичко тоя "опит". Още колко токати през зъбаците ще има да ядат. Едва сега започва. Украинците ще ги осолят яко.

53

КРАВАР

преди 6 месеца

Вярно ли е, че в рашистката армия нама ранени...

52

Анонимен

преди 6 месеца

руснаци и украинци са един дол дренки! Нахални, арогантни и инфантилни. Все още смятам, че решението е да им построим един алуминиев ковчег и да ги оставим да се разберат. Дори САЩ вече не искат да дават пари за тези пияндета!

51

Анонимен

преди 6 месеца

ГА НЯМАШ ДОВОДИ ОБИЖДАШ ОПОНЕНТА- ДАНО РАШКИТЕ ВИ ПЛАЩАТ ДОБРЕ, ЗАЩОТО ВИЖ КАКВО КАЗВА НЕСИ- БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗЛИ ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ В РАША- 113БЪЛГАРИ, В ЕВРОПА НАД 700 000- ВЗЕМАТЕ ПАРИТЕ ОТ РАШИСТИТЕ ЗА ТОВА ЧЕ СТЕ РАШКОФИЛИ И БЯГАТЕ В ЕВРОПА- ЩО?

50

Анонимен

преди 6 месеца

До Мустакат художник Единствените аналогии, които се набиват на очи от драсканиците ви са, че кремълския военопрестъпник е тясно свързан като действия и организация с мафиозите и "мустакатия художник". Даже и вие вече не го криете (не, че има смисъл).