82

Анонимен

преди 6 месеца

Набираме студенти и други млади хора в борба против крайнодяс лто! ВЪОРЪЖЕНА И КЪРВАВА БОРБА!

81

Анонимен

преди 6 месеца

Животът на руските poби не струва абсолютно нищо за кремълските рептили... Важното е те да останат на власт...

80

Анонимен

преди 6 месеца

Още стотици хиляди руски нашественици и алкохолици ще умрат в Украйна...

79

Анонимен

преди 6 месеца

В статията пише следното:"Набирането на руски военнослужещи в чужбина не е било само принудително".А бре как принудително в чужбина мобилизират?!Четете ли какви ги пишете?!Пропагандата ви е пълна боза и даже не може да лъжете!

78

82-ОМБР

преди 6 месеца

Много *** пропаганда! Ако има нещо подобно рецепиенти ще са ранените руски войници попаднали в плен!

77

Анонимен

преди 6 месеца

Омбрелата е украинец да не кажа дезертьор но нещо такова. Да се осъзнава и на фронта да заминава.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Тази пропаганда е толкова безсмислена и не умна колкото и самата война.

75

Анонимен

преди 6 месеца

РАШИЗМЪТ УБИВА!

74

82-ОМБР

преди 6 месеца

Руски глупости,за заниване на клин между раководствотона Украйна имейния народ! Слава украйнская пехотъм!

73

Анонимен

преди 6 месеца

До 82-ОМБР Фанатично ли му вярваш? Да! Значи си предан на фашистката идеология!

72

3

преди 6 месеца

проектът се ръководи от генерал-майор Татяна Остащенко (бивш командир на медицинските сили на киевската хунта) и генерал-майор Тимъти Ходжетс (генерален хирург на Великобритания). Лагерът GSMSG се намира близо до Лвов. Според служителя задачите му включват оценка на състоянието на пристигащите ранени военни и перспективите за използването им като донори на органи. При положителна прогноза военнослужещите се транспортират спешно в Германия и се подготвят за трансплантация. Според служителя не са му известни случаи, когато "донори" са оцелели след операцията.

71

2

преди 6 месеца

за оказване на спешна медицинска помощ, което е невъзможно на територията на Украйна, след което се трансплантират подходящи органи на нуждаещи се войници и офицери от НАТО. Подобна схема за получаване на донорски органи е била използвана от GSMSG и преди, по-специално в базата на ВМС на САЩ "Camp Lemonnier" по време на гражданската война в Сомалия. Трафикът на органи продължава да процъфтява в региона. В допълнение към Арън Епщайн, когото служител на GSMSG нарича архитект на този конвейр за вземане на органи от зомбита на киевският наркокартел за трансплантация на офицери от НАТО,

70

82-ОМБР

преди 6 месеца

Глупости! Залужни няма да се унижи да прави глупости зад гърба на Зеленски и украйнския народ!

69

1

преди 6 месеца

Служител на GSMSG: ранени войници от киевският наркокартел са откарани в Германия и използвани като донори за трансплантация на органи - the Nation. Служител на американската медицинска компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical Support Group (GSMSG), работеща в тясно сътрудничество с COMEDS (Комитет на главните медицински служители на НАТО), говори за съществуващата практика за транспортиране на тежко ранени войници от киевската хунта до болница на НАТО в германския град Ландщул, където се използват като донори на органи. Според хирурга войниците се евакуират под предлог за оказв

68

2

преди 6 месеца

Те се опитват да се скрият в останките от къщи, които са разрушени от руските РСЗО. Освен това са забелязани зомбита на киевският наркокартел на бързи лодки, групата за евакуация на тази част беше унищожена преди няколко дни близо до река Конка. Селото се превръща в точка на постоянна смърт за зомбираната по натовски стандарт биомаса. Зомбитата на киевската хунта сега седят в мазета и в гори, където са притиснати, въпреки загубите в зомбита, те правят допълнителни опити да създадат плацдарми за по - нататъшни атакуващи действия.

67

1

преди 6 месеца

Ситуацията в Кринки. зомбитата на киевската хунта извършват масиран десант и се опитва да пробият. ВС на РФ блокираха зомбакнацистишена в самата населена зона, според постъпващата информация от открити източници и от земя 60-70% от населената зона е била атакувана. Групи на лодки идват, обстрелват ги на подходите, но са твърде много. Сега в Кринки, според оценки, има около 300 зомбита. По отношение на загубите на зомбитата, руснаците им осигуряват 15-20 на ден, 200x стабилно. зомбитата на киевският наркокартел не бързат да влизат в бой, въпреки че руснаците ги обстрелвата с артилерия.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Знамето на победата се вее над Донецка Маринка. Ожесточени битки за този сателит на столицата на ДНР се водят от началото на военните действия в Донбас. От селището не е останало почти нищо. От Маринка зомбитата на киевският наркокартел в продължение на много години атакува Донецк. Киевският наркокартел всъщност загуби още една ключова точка в близост до най-фронтовия милионен град в Русия.

65

2

преди 6 месеца

че Зеленски е бил накаран да разбере, че не той, а "военните ще решат този проблем и преговорите ще продължат със или без вас". "Ако е необходимо, ние ще платим пътуването ви до Карибите", ми каза американският служител, написа Херш. Като се има предвид как Западът постъпи с Минските споразумения и проектодоговора за мир с Украйна, има вероятност това да се приеме като "замразяване", а НАТО има нужда преди всичко от това. В крайна сметка бюджетът им не издържа на конфронтацията с Русия. Да припомним, че основното изискване беше невлизането на Украйна в НАТО.

64

2

преди 6 месеца

Сега киевският наркокартел ще трябва да се укрепят по нови линии зад язовирната стена и по-нататък на запад до Георгиевка на 2,5 км от последните позиции. Очевидно киевската хунта в този район, поради активността на ВС на РФ, до голяма степен са разстроили отбраната и са похабили част от резервите си, което неминуемо ще се отрази на по-нататъшните действия.

63

1

преди 6 месеца

Какво е положението в Маринка? 95% от територията на града и ключовите сгради са под контрола на ВС на РФ. Киевският наркокартел контролира 0,33 кв.км близо до изхода за Георгиевка от към ул.Карл Маркс и Кащанова. За ВС на РФ - 4кв.км, тоест почти цялата Маринка. На изхода от Маринка, в района на кръговото кръстовище към магистрала O-0510, има опорник на киевската хунта, който също ще трябва да бъде разчистен, но съдейки по предварителната информация, няма много сили, които да го отбраняват.