212

Анонимен

преди 9 месеца

До РодолюбецАйде най- накрая някой да покаже поне 1 снимка на "руски нацист", че досега не съм виждал. Украинци със свастики татуирани, байраци със свастики, площади и улици кръстени на нацисти, клипове от украински профили, дето маршируват с факли и викат "Зиг" - Колкото искаш. Руски - Досега ни един не съм видял. Държава, чиято политика е, да взривява колите на журналисти и да избива невинни семейства заслужава сътбата, която съвсем скоро ще я сполети. Не бъркайте АНТИФАШИЗМА с РУСОФИЛИЯТА!

211

Анонимен

преди 9 месеца

Пуснете им фолк фуриите ще ги оправят за 3 часа Руснаците ще се предадът.

210

Христо Христов

преди 9 месеца

До 269 "Защо изобщо е нужно Европа да се противопоставя на Русия до степен да воюва с нея?" - защото на 2 Април 85% бяха про'с'таците дето гласуваха за такава Европа. Дано тази Европа ги прати на фронта да се бият за МРЗ, която европата ще им сава

209

Анонимен

преди 9 месеца

И армията в Русия не е в по-добро състояние. Почнали са да пращат в Украйна танкове т-54.

208

Родолюбец

преди 9 месеца

Нашите *** не могат да осъзнаят колко е важно да пращаме оръжие на украинците! По добре да го ползват те вместо нас! Да държат руските нацисти далече от границите на родината! Ако не бяха украинците сега, рано или късно ние щяхме да сме навряни в ръждясалите БТР които им подарихме! Как да го разбере това бакшиш или бачкатор?

207

Анонимен

преди 9 месеца

Всъщност най- големия проблем на всички НАТО- вски армии са неефективните оръжия, стари модели танкове, много тежки ниско маневрени, непригодни да воюват в тежки условия, колосално изоставане в областа на ракетостроенето, практически липсва дори и малко ефективно ПВО, Липсват съвременни бойни самолети, които да се противопоставят на носвите руски. Напр. F22 , спрян от производство заради "невъзможност да завоюва господство във въздуха". F35 се произвежда с 1020 известни досега дефекта, за бронет

206

Никос

преди 9 месеца

Абе ***. Стига с тези американски гнусотии и войни. Говорете и правете мир.Война ли градите за вашите Евро - атлантически деца бе!!!

205

Анонимен

преди 9 месеца

Защо изобщо е нужно Европа да се противопоставя на Русия до степен да воюва с нея? За чии интереси? Гърбоносковците от "Уолстрийт" ли планират това?

204

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Всички войни които САЩ водиха в арабския свят бяха само за барелите с нефт. Ненаситни са . И за руския нефт и газ се облизват, и за стоманата, алуминия ,златот, диамантите и житото ,само че Русия не ти е някакъв си Ирак или Сирия или Йемен. И не е от сега, още Кенеди е слагал ядрени ракети в Турция та предизвиква Карибската криза. Всички американски войни са за ресурси, за нищо друго. Приказките за демокрация са за балъците.

203

Евентуално

преди 9 месеца

Американците щели да направят някъде, някаква база! Сега цяла Украйна е натовски база!

202

Анонимен

преди 9 месеца

Лошо е да си руснак! Още повече, неграмотен!

201

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Русия няма нужда да влиза в Германия ,просто е излишно. В Украйна бяха принудени да воюват , тъй като Украйна щеше да се подложи на американците и те щяха да направят бази там и да плеснат ядрени ракети .А то разстоянието е нищожно, до Москва са има няма двеста километра. Къде отива ядрения паритет? Няма го , Русия става беззащитна пред атома, и не може да отговори на ядрен удар. Всичкия нефт и газ стават американски. Щом аз го разбирам, значи на всеки е ясно.

200

Анонимен

преди 9 месеца

Русия от прехваления СУ 57 имат произведени 6 броя, а конкурентния му натовски самолет ф35 има произведени над 1000 броя, къде са тръгнали рамките, виждаме колко могат в Украйна.

199

Анонимен

преди 9 месеца

Шансовете на Русия да победи Украйна са равни на нула, а за Европа няма смисъл да се коментира....

198

Коор

преди 9 месеца

Красная Армия марш марш вперед Реввоенсовет нас в бой зовет Ведь от тайги до британских морей Красная Армия взех силней!

197

sd

преди 9 месеца

русофилите и руснаците сте ф ъ ш-ки ите на планетата

196

sd

преди 9 месеца

русофилите сте руснаците са ф ъ ш-ки ите на планетата

195

Анонимен

преди 9 месеца

"Победената" във ВСВ Германия има 6 милиона жертви, а Русия = 20 милиона...... Ха-ха-ха! Познайте кой войник воюва по-добре....!

194

Анонимен

преди 9 месеца

Не ми се вярва това да е истина, Европа е 500 милиона, а Русия 130, икономиката на Европа е почти колкото Китайската, а на Русия колкото Испанската, Полша вече има по-голяма и въоръжена армия от Украйна. Украйна без изтребители се бие равностойно на Русия, а Европа има всичко и то модерно. Това изглежда като поредната пропагандна статия в полза на Русия.

193

Анонимен

преди 9 месеца

Русия първо трябва да победи Украйна (което е невъзможно....) и да оцелее...