59

Прозападняк запъртък

преди 6 месеца

Тежки евроатлантически въздишки .......пръц

58

хм

преди 6 месеца

Тези молекули, като са минали вече през Индия са станали демократични. Е, ние си плащаме на индийците горница за подемократизирането на руските молекули, ама какво толкова? Да не сме за една рецесия, я? Ще плащаме и песен ще пеем.П.П. Иначе въглеродния отпечатък е голям, световен проблем. А да се карат милиони тонове петрол напред-назад и да се връща дизел, представяте ли си колко излишен въглерод се отделя в атмосферата? Ама това не е проблем.

57

Фитьо

преди 6 месеца

Мечешкият аромат е търсена стока по света

56

НИЩО ЛИЧНО

преди 6 месеца

ПРОСТО БИЗНЕС

55

Анонимен

преди 6 месеца

Затова Орбан ги пита в Брюксел до кога ще продължава, агонията наречена Европейски съюз

54

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна беше жертвана, за да може Германия да бъде деиндустриализирана, а производствата да се прехвърлят в САЩ. Как точно? Ами чрез цените на горивата и електроенергията там и тук. Тръмп искаше да удари аверите на глобалистите (Китай), обаче те нали се завърнаха и решиха да жертват Европа за целта. И все пак САЩ са се запътили към края на световното си господство и никой не може да ги спре. Икономически удар по Китай вече ще е закъснял, а по Европа няма да е достатъчен. Честито на печелившите!

53

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Само випускниците от помощните училища не разбраха, че с тези санкции САЩ цакат ЕС, защото са търговски конкуренти. САЩ цакат ЕС винаги и при всеки удобен случай. Съвсем наскоро САЩ прецакаха Франция със сделка за 66 милиарда долара, която Франция беше сключила с Австралия и в последния миг американците им провалиха сделката като примамиха австралийците с друга. Французите бяха бесни, но какво може да направи един пуудел срещу господаря си? Сега ЕС пак от страната на булката.

52

Мдааа,

преди 6 месеца

типично евроGейско лицемерие! Което важи за метрополията не важи за колонията...

51

Анонимен

преди 6 месеца

За това Индия дърпа напред щото чака ей такива балами

50

Анонимен

преди 6 месеца

Чичо с(к)ам е пред пенсиониране стареца всички видяхме как се ....... в гащите от алчност и злоба, ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО РАЗБРА

49

Анонимен

преди 6 месеца

Нима някой е изненадан? Вместо да пият вода от извора, ЕС сега я купува същатата но "бутилирана". Недалновидни и глупави политици в момонта вилнеят и рушат всичко създавнао толкова години..

48

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахаха, до там се докараха третополовите кухи либерасти. То за това руската икономика била в растеж. Ама те едва ли някога ще го осъзнаят.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Какви санкции бе, измишльотини за народа.

46

Евроатлантика

преди 6 месеца

До морски Е хайде сега, стига с тия обиди. Не се правим на луди, просто гледаме на другата страна и нищо не виждаме, така е по европейски.

45

Анонимен

преди 6 месеца

е чакай сега нал' наште русофиле ни обясняваха как през босфорра немогат да минават танкери с нефт, па сега изнасяли от новоросийск до Индия,

44

Pen

преди 6 месеца

А стига бе , не мога да повярвам ,че е руски петрола ! :)) Айде спирайте да го внасяте ! :))

43

Евроатлантика

преди 6 месеца

Е па индийския дизел е най-демократичния дизел, щото Индия е най-голямата демокрация, така де! Пък и скоро откриха големи находища петрол в Индийския океан.

42

морски

преди 6 месеца

Ама защо ЕС. се правят на луди.Та корабите от Новоросийск и Уст-луга не са спитали и за секунда , и чакат по 10 дена на котва за да влязат да товарят Нефт, бензи ,дизел и всичко друго !Всеки миже да погледне в Марине Трафик за къде им е дестинацията ,та те дори не я и крият !

41

До 35 Мунчоооо,

преди 6 месеца

Саудитска Арабия също внася петрол от Русия и после го продава с надценка! За последната година са увеличили вноса 10 ПЪТИ! Да не мислите че го купуват за вътрешна употреба? хахахах Нали сте евроатлантици, знаете английски, напишете в google: saudi arabia oil imports и четете.

40

Анонимен

преди 6 месеца

С тая политика ЕС е загубен.Лошото е че пак заложихме на губещата карта