151

Анонимен

преди 9 месеца

Американците стоят без ток по 2 месеца и не се оплакват. Ураганите им издухват сламените къщи и гордо живеят на улицата. Социализмът много разглези народа 45 години, както казва професор Келбечева. Развалиха хубавия селски и прос народ. Олигархията още не може да го докара до простоттията на фашизма 1923-1944 година. Но прави опити постоянно.

150

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 117 Едва ли си от Силистра. Ти си един и същи човек, който твърди, че мъжът от клипа сам си е виновен. Познаваш се по цитатите. Никой друг не цитира, само ти. Получаваш плюсове за цитата, който не е твое мнение, а написаните няколко твои думички след цитата, повечето хора не ги четат.

149

до 142

преди 9 месеца

и кой продаде "тока " на демокрацията , нали същите тия за които споменаваш и като споменаваш великия комунизъм все едно си правиш духовна че ..я ! Нали същите тия до сега са гласували за мутрите , защо не търсят вината там ? Не казвам да не се търсят права , но както писа един по долу , поне да беше си почистил пред тях , защо чака общината да му почисти?!

148

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 147 Никой не го "очерня" за това, какво прави, а за това, какво твърди. Хем живеел на село, но нямал представа как се живее на село, хем работел в града, но няма грамотност да проумее ситуацията, нито пък се е подготвил за нея когато и както е трябвало. Енергодружествата си вършат работата, просто условията са екстремни и отнема време. ...

147

Енергото

преди 9 месеца

Проблема е, че ще му опростят един ден потребление и ще кажат, че са го компенсирали за периода без ток. Докато не стане масово протестирането резултата ще е нулев.

146

Анонимен

преди 9 месеца

До И сега Преди 34 години стояхме без ток постоянно и то ПЛАНОВО, тъй че не ми разказвай басни за премето "преди 34 години", защото някои още помним, за разлика от тези, които се опитвате да лъжете, които са родени след това.

145

Анонимен

преди 9 месеца

До До тцтц "В Европа хора не стоят без ток по 3 дена." Ми и тоя не е стоял без ток 3 дена, да не говорим, че когато има бедствия в Европа и по-страшни неща им се случват на хората. Само се сети за наводненията в Италия и ще ти стане ясно.

144

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 138 Човекът е млад. Престанете да го очерняте и да се връщате назад във времето, какво било при баба ви, какво било на село и пр. Млад човек, с малки деца, вероятно работи в града, по 6 дена в седмицата, едва ли има време да си произвежда сам продукция за зимнина. Едва ли младите семейства имат печки на дърва. Вашите философствания не оправдават некадърността на Енергодружествата. Остарялата им инфраструктура и кадри с особен капацитет. Обаче парите ги вземат.

143

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 143 Смешно е да обясняваш, че в някакво силистренско село хората си махнали печките на дърва заради "Европа". Това просто не е реално.

142

хм

преди 9 месеца

и така и така вече е известен , да го направят кмет на Калипетрово

141

Анонимен

преди 9 месеца

Как са ви промили мозъците , как са ви свили стафидките , лелееее . Според вас правата ни само да плащаме ли ?

140

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 123 Баба му е карала на дърва. Ама нали Европа е против дървата и въглищата?! Та хората минаха на ток. Ето ви ток при 20 см. сняг! Стари стълбове, стари жици, всичко старо, тук- таме сменени с нови... Тия чешки или австрийски, или каквито са там, дружества само експлоатират старата преносна мрежа, без да я подменят и без да влагат никакви средства в обновяване. Само прибират печалбата. И посредствените им работници...

139

До тцтц

преди 9 месеца

В Европа хора не стоят без ток по 3 дена.Това,че ти си мислиш,че си част от Европа си е твой проблем.Като ти харесва да не правиш нищо-стой си на тъмно,европеец бил-минал си покрай Европа.Образователната ти система е като държавата-пълен батак-депутат пара влачи,дира нЕма и след него потоп.Не е ясно как изобщо функционира държава и още е цяла.Догодина Асан ще вземе цялата печалба на енергетиката(отново) и гледай какво шоу става. Тока ти е от комунизма,който демокрацията не може да поддържа...

138

до 136

преди 9 месеца

не , не е нагласено , случката е "original" дет се вик , не можете да си представите каква дива простащина има по селата , електорат на герб и възраждане.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък одобревам агресията .На мен агресивно като ми вдигат цените на всичко в това число и тока , никой не ме пита . Не вярвам някой доброволно да иска ЕРП , след като си имаме НЕК и не ни трябва още един посредник на когото да плащаме , ама го има и то агресивно .Агресивно и винетки ни събират от много години , ама пътишата в какво състояние са . Не агресия , ами се чудя , че още не станала по голяма беля .

136

И сега

преди 9 месеца

Излиза, че частникът се интересува от печалбата, а от клиентите не се интересува. Излиза, че частникът в никакъв случай не е по-добър стопанин, както ни агинтираха 34 години. Разпарчаросаха енергетиката ни и сега им сърбаме попарата

135

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 134 Може и сега да не мисе налага да правя неща, които не искам, но не съм роден със сребърна лъжичка в устатата, ами напротив, много добре знам бабите ми, които нямаха нищо (включително една нямаше и хладилник до доста късно) какво правеха. Нека ти обясня: бедните хора разчитат ИЗКЛЮТИТЕЛНО на СОБСТВЕНА продъкция, а не на магазина. Хората по селата МАСОВО все още имат печки НА ДЪРВА, включително доста и готварски. Бедност не означава глупост ...

134

краси

преди 9 месеца

Някой знаели как да се свържа с Енергото. На телефона им говори компютър. Става трети ден без ток и няма начин за свръзка. Енерго про ми трябва.

133

Анонимен

преди 9 месеца

Изключително грозна сцена, която отразява културата, етиката и възпитанието на масовия българин. Вижда ми се нагласено, защото, ако охраната не беше от пенсионери, то тези индивиди нямаше да крещят така грозно.

132

Анонимен

преди 9 месеца

В крайна сметка си избрал да живееш на село (в което няма нищо лошо, разбира се),в този регион зимата очевидно не е като в Сандански, аре само да не се прави, че не знае какво се случва като духне тоя леден вятър! Хората предупредиха 2 дни предварително, че се очаква лошо време-тъпо и изнервящо, ама какво да правиш - природа, нито снега можеш да спреш, нито вятъра! Подготвяш се с провизии и стискаш зъби да мине бурята, като не те кефи, местиш се в Мелник, там май е топло...