132

Анонимен

преди 9 месеца

Хаковете на Асен Василев да върже 3% дефицит, ако си мисли, че от ЕС не са го усетили с какви клизми и данъчен рекет се точи да ги събере жестоко се лъже. Хората искат устойчив растеж и да се покрият тези критерии чисто без ала-бала Асене, много си просто момченце!

131

Така е!

преди 9 месеца

Най големия успех на посолството е,че за много малко пари промиха мозъка на разни провинциални ИТ специалисти дошли в софето! Няма да ви казвам къде точно им набиха руския ботуш и вече 30 и кусур години имат страх от него! Каквото и да стане се обяснява с руския ботуш! Направи народа ***, после другото е лесно!

130

Joko

преди 9 месеца

Само ненорм..лни управници могат да посегнат и разпродадат българската земя ? Този МИНИстър трябва веднага а бъде прогонен ! Остана ни една земя и искат да ни лишат от нея !

129

made in РЕШЕТНИКОВ

преди 9 месеца

На дали руските служби са имали някога по ценен резидент в българия от лицето РадеФ. Арогантен, подъл и по селски хитър безродник. Ще бъде във война с правителството до края на мандата Въпреки че те се опитват да се държат цивилизовано с него. Същото правеше и с ГЕРБ 5 години непрекъснато ! Ще опита всичко каквото е по силите му да спре откъсването на България от руския ботуш.

128

Браво на Радев!!!

преди 9 месеца

Единственият читав политик за последните 34 години!

127

Анонимен

преди 9 месеца

Така е... СССР влезе по българските земи след 1944г. Въведе крепостничеството онаследено от Османците, иззе земите на Българските Ковбой - Селяните. Натика ги в Колхозите - ТКЗС.... да работят на не своя земя.... Селяните измряха.... По времето на сина на Цингурелата Маруца - Бай Тошо развъдиха безплатно Куманите напридошла сингурелница от Жълтата река на Китай след 13 век и народа Български Хранеше Комунистите безплатно.....и сега *** изкопуват Божествената Българска Земя!

126

Младенов

преди 9 месеца

Президентът е абсолютно прав!

125

Анонимен

преди 9 месеца

10 юли 2020г ЕС обяви че България е приета в чакалнята на Еврозоната, а един юмрук се вдигна и олигархията плати милиони за да свали ГЕРБ е да де ама не, но ние не влязохме в Еврозоната, след като управлението на Герб изтече през 2021г заваляха служебните на Рундела и ни докараха 23% инфлация- а храните станаха със цени като в Германия- благодаря ти Рундел че ни докара до просешка тояга- вземай си приблежените и плешивка и марш от историята на България- ще те помним с омразата и скъпотията....

124

Точно!

преди 9 месеца

Нашия премиер искал жизнено пространство до Урал и той като Хитлер :))) И тоя цирк бил в европарламента :))) Сигурно са му са смели ама тука не казват :)))

123

озаптяване

преди 9 месеца

А руския агент гумен крадев, кой ще озапти--попитали радио Ереван..... Украйна---отговорило радиото

122

Сандо

преди 9 месеца

а кокорчо кой ни го натресе? ... само да припомня

121

Попай

преди 9 месеца

Любимото ми филмче беше Румцайс и Манка!

120

акъдемик Кирчо

преди 9 месеца

А Вас сме, господин Президент!

119

Коментар

преди 9 месеца

Вето добре. Но като се има предвид сглопката и магнитски, надали ще има ефект. Май пак Шиши ще трябва да оправя нещата. Щом и БФС оправи за 2 дни....

118

Щерю

преди 9 месеца

Ционистите, след земята на Украйна и Аржентина, искат и плодородната земя на България! - Народе????

117

Емигрант

преди 9 месеца

За какъв "4еп" и е на България длъжността Президент, какво може да реши тя, след като има право на вето до три пъти и толкова, отхвърлят го и точка ? Какво зависи от президента освен "екскурзии" по света и луксозни приеми за харчене на държавни пари ? Плаши сега с вето, отчита заинтересованост без ефект !

116

тъй тъй

преди 9 месеца

Вместо да каже не вдигайте заплатите и пенсиите, за да има за крадене, казва "озаптете Василев". Хитър е като ***.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Европа до Япония трябва

114

Анонимен

преди 9 месеца

Радев е доказателство, че психиатричната помощ в Бългрия, е на много ниско ниво. Отдавна президента е за усмирителна риза и въдворяване в психиатрична клиника.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Бай Стефан Станболов да възкръсне че да ви разгони фамилиите .