25

Спаси София

преди 7 месеца

Ние ви спасихме, Поклонете ни се. Бъдете признателни. Измийте ни нозете и ги подушете с косите си.

24

пързаляйте се!

преди 7 месеца

Какво се оплаквате бе, муньовци, от 10 години в помпат милиони печалби от Зоните, някой нещо писа ли до местна власт, община, оплакване, жалба, сигнал, че всичко е една голяма кочн@?!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Ушeвият ce ocpa oщe npи nъpвия cнeжeц

22

Либерален трол

преди 7 месеца

Леле сега ако не бяха нашите либерали на власт в София и страната, как само щяхме да плюем! Направо ме сърбят ръцете. Даже вчера сутрин седнах и започнах да пиша един тролски пост за снега, че кметицата пак нищо не е свършила и тъкмо да го публикувам и се сетих, че сега на власт са Боби Бонев и Васко Терзиев (в интимна връзка) и трябваше да изтрия целия си труд. И колажите на Валдес Радев бях извадил от предни години. Уви, сега ще трябва да се преквалифицирам във хвалебствени слова за ДС агента,

21

Хах

преди 7 месеца

Всичко е хибридна атака организирана и изпълнена лично от Путин! Тагаренко да праща още де каквото е останало на Покрайна, че националната ни сигурност е застрашена.

20

Анонимен

преди 7 месеца

А ако съм работлив философ трябва ли все пак да плащам данъци?

19

1280

преди 7 месеца

Нали искахте промяна? Радвайте й се сега и не ревете. Това, че нищо не е почистено, в малките улици не е влизал снегорин, по спирките и тротоарите никой не е хвърлил и една лопата сол, а клони има из цяла София и няма кой да ги вдигне, всъщност е част от промяната - така ще сме по-близо до природата, да вадим тротинетките и велосипедите. А кмета няма нищо общо, оня от Банкя и самоковската са виновни, саботират *** путински а? Жълтопаветния планктон сега да не реве, а да се хване да бачка.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Фандъков, кво стане бе ?!? И тебе те изненада снега май

17

Анонимен

преди 7 месеца

9ка, заради такива мързеливи философчета, като теб, тая държавичка ще изчезне. Бягай, вземай лопатата, че...

16

Хах

преди 7 месеца

Евала на кмета, идеално се справя! Но още по-голямо евала на тия, дето го назначиха!

15

Кметя

преди 7 месеца

Вземайте резачките и чистете дърветата ! После ще ви пишем по един акт защото дърветата са на общината и готово !

14

Анонимен

преди 7 месеца

И кво стана матреале? ББ и Фандъкова ги няма. И...? И по телевизиите сега мили, нежни със събеседниците. Ами да! При буря и снегонавявания не можеш да ловиш снежинките във въздуха. Едно е да плюеш неаргоментирано. Друго е ти да го изипълниш! И една камара безумци с незимни гуми или ползвани зимни целегодишно. За умника по-долу. То и блока в който си е върху терен общинска собственост. Имаме задължение да поддържаме прилежащите терени на жилищата си. И затова има схеми утвърдени от общината.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Русия замрази тротоарите. *** изедниците.

12

Бай Дрън

преди 7 месеца

Вчера си почистих чинно паркомястото и сложих зимни гуми :p

11

Споко

преди 7 месеца

В *** втора поредна година нямат тойй и още са живи.

10

Анонимен

преди 7 месеца

ГанYо е свикнал някой друг да му чисти

9

Анонимен

преди 7 месеца

Нали сменихме кмета, що не е почистено и не мога да си представя как 20см сняг блокира селяците.

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 3"Ми, простьо не си чисти прилежащите му тротоари. Ей, калпаци, вършете си задълженията, никой няма да ви ги свърши." - Това се нарища ОБЩИСКА СОБСТВЕНОСТ и све ползва от всички. Като се води ОБЩИНСКО се плаща данъци за подръжката на ТРОТОАРА и следва обшината да го изчисти. ДА ВМЕНЯВАШ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДРУГИ ПРИГОТВИ ДА ПЛАЩАЩ ПО 200 лв на ЧОВЕК ЗАРАДИ ТОЙТЕ "задължения" ЗА КОИТО ВРЯКАШ ПО ЗЛЕ ОТ СВЕКЪРВА

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ако сега работеше,тандема ,банкянския Батман и Лили-винеткова,сега този проблем,за софиянци нямаше да го има,лилито,още във въздуха ловеше снежинките,по заповед на банкянския-батман.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Aм'чи нaли мнoro иckaxтe ga чerъpтaтe, xa cera ra имa нyжga, чerъpтaйтe ge!