132

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 138 Руските лъжи са толкова нали, че винаги твърдят точно обратното на реалността. Не само някаква част лъжа, а точно обратното на реалността.

131

Анонимен

преди 10 месеца

Днес виждаме абсолютно разрушаване на митовете за запада. Такова падение на уважението към запада и към САЩ никога не е имало в света. С Байдън вече никой не говори, Блинкен го гонят, а скоро може и да започнат да ги замерят с обувки, както беше при пресконференцията на Буш. А Европа вече на никой не е интересна, на тях никой не им обръща внимание, те нямат думата.

130

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с "цветущата градина" на Борел?

129

Анонимен

преди 10 месеца

До Безимен. Щатите си изпълняват договорите и първите Ф-16, за които в момента мощни държави като Турция само могат да си мечтаят, пристигат. По същия договор вече приключи обучението на почти всички пилоти. Благодарение на Щатите скоро българските ВВС ще имат модерни изтребители с обучени пилоти.

128

Анонимен

преди 10 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да пътуват свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

127

Правилно

преди 10 месеца

Мястото на България е в ЕВропа, не в Азия.

126

Горд Русофил

преди 10 месеца

Национален референдум за влизане на България в състава на Руската Федерация като автономна република!

125

Анонимен

преди 10 месеца

Путин е на власт вече 23 години, но все някой друг е виновен за това, че стандарта на руснаците е в канавката, а в Саратов нямат от 10 години гореща вода.

124

Анонимен

преди 10 месеца

"Авдеевската месомелачка": Зеленски хвърля "на месо" още 20 хиляди нацисти

123

Безимен.

преди 10 месеца

До 128. А Щатите се побъркаха да ни продават чертежи за милиарди? Те не крадят те вземат парите и забравят само.

122

Анонимен

преди 10 месеца

Кога в Бг ще имаме и новини на украински ?

121

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 133 "Унгария ще стане държава като градина" Руския рай винаги е някъде в бъдещето, и това е напълно логично, защото са само обещания докато цялата им история е брутална мизерия.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Цивилизованият запад спечели медийната война. Еврипипал от богатия единимилиард на цивилизования запад твъро вярва 100% на демократичните цивилизовани западни медии, еврипипал на запад е убеден, че Украйна ще победи, а Русия всеки момент ще рухне.

119

Бунгар

преди 10 месеца

Таман Денков обяснява колко сме велики и най древната нация и държава в Европа,пък те решили никой да не го слуша. Еееее...как може такова нещо.Нашите високопарни лъжи е най добре да си останат само за вътрешно ползване и промиване на малкото останали мислещи мозъци.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Молецът съвсем започна да се прави на луд. Хибридни руски атака, нещо като Просто Киро, дето предния път го свалил Путин? Онези от Страсбург и Брюксел се правят, че си вярват един на друг за "хибридните войни", но матрялите из Европа вече взеха много реално да усещат нещата. Ще има лобут от Ванкувър до Варшава, предстоящо е. Пък и Зеля сигурно скоро ще го смъкват от екран. По един или друг начин.

117

Възраждане

преди 10 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

116

Анонимен

преди 10 месеца

Две нови руски атомни централи, евтин уран от Русия, увеличаване на територията на изток с унгарците на територията на бившата УССР, обща граница с Русия и директен достъп до руските енергии и ресурси, Унгария ще стане държава като градина. Кой ще ти стои тогава в мизерното ЕС. А българите 30 години теглиха, а следващите 30 години ще бъдет още по ужасни.

115

бахххх

преди 10 месеца

тоя за къв се мисли, сапунджия чистак бърсак, избран само с 3-4% от имашите право на глас, добре, че му остават още 2-3 месеца премиерстване..

114

Анонимен

преди 10 месеца

До анонимен Щатите са ти дали свобода, но е обснимо роба да мисли, че това не значи нищо.

113

Анонимен

преди 10 месеца

В Унгария разказаха за преимуществата на АЕЦ "Пакш-2". Преимуществото тук е точно едно: в условията на тотален недостиг на енергия, който ще настъпи в Европа в близко бъдеще, именно Унгария ще бъде един от оазисите, който лесно ще се извиси над околните папyаcи.