52

Христо

преди 7 месеца

Блажени са вярващите тяхно е царството Бандеровско...

51

Анонимен

преди 7 месеца

Чисто и просто с тия измислици украинците ми станаха любимите анимационни херои и то няма как иначе да е. Ние сме следващите. НПО работят в тази посока да се спуснем и ние по пързалката на украинците.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Зелята ocpa войната и контранастъплението и вече никой не може да помогна на Краварника и Зелята !

49

Анонимен

преди 7 месеца

Нали Русия на Путин щеше да напада целокупния Запад а пък сега молете се "армията на САЩ" да не дойдела че тогава щяло да стане страшно да бе.

48

Българин

преди 7 месеца

Русия има стотици кораби в Черно море. Украйна обаче вече няма.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Нали Русия щяла да напада страните от Нато Прибалтика Молдова Полша Финландия и затова Нато подпомага Украйна а пък сега видиш ли молете се американската армия да не дойдела защото ставало страшно тогава ай си.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна съобши че успешно са кацнали на марс

45

Анонимен

преди 7 месеца

Прави сметка ти колко си умен щом нямаш свое мнение и отиваш да цитираш моето. За мене не се тревожи. Гледай себе си.

44

Анонимен

преди 7 месеца

До молете се чакай сега нали до сега викахте че Путин щял да ни напада пък сега американската армия да сме се молели да не идва нещо не мога да разбера. Нали сме уж съюзници а пък и тя е тук има бази и плаши селяните.

43

АнтиЗомби

преди 7 месеца

До 64 "Глупавите които са в мнозинство завличат и умните които са в малцинство" Ти от кои си? Ако си умен, няма как да бъдеш заличен от отсрещната страна. Качеството винаги бие количеството.

42

Анонимен

преди 7 месеца

И ние си имаме наши зеленски даже не един ами двама герои горделивци.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Абе молете се дано американската армия да не вземе да замести ВСУ и наистина да започне военни действия срещу фашистка Русия! Че ще стане тя една - мътна и кървава!

40

Фантомас

преди 7 месеца

Някой да е виждал Виктор Соколов напоследък? ХD

39

Анонимен

преди 7 месеца

Дори народа да не е гласувал така и флашките да са флашнали резултата народа го приема и сам върви по пътя на украйна. Дори самия зеленски предупреди за това че махалото се завърта към Балканите но вместо да спрем махалото ние се люлеем в люлката на погрешната посока. Глупавите които са в мнозинство завличат и умните които са в малцинство.

38

АнтиЗомби

преди 7 месеца

"Украйна унищожила"? Правилно е да се напише "Украйна унищожи", защото е факт. Русия воюва със САЩ в черно море, но американците решиха да не участват и изпратиха украинците да потопят руския флот бе да иползват собствен такъв :)) Тази война не е като никоя друга досега, затова руснаците хапват драво дръвццето, както никога досега. Е, ведннъж и ние ги бихме и ги издавихме в Дунав при съотношение 15:1 в тяхна полза.Закривай московия!

37

Анонимен

преди 7 месеца

По-скоро е унищожила 15 катера с по 4-*** души персонал, вие знаете ли какво нещо са 15 кораба?

36

Анонимен

преди 7 месеца

До приемайки пропагандния стил на украйна ние фактически сме водени за носа и вървим като нея със страшна сила към бездната но по волята на народа защото той гласува така. Жалко за нас които виждаме истината , горделивостта , хвалбите и лъжите на либералната демокрация.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна се отчита на САЩ на Нато и на Запада за оръжията получени от тях във войната която те водят срещу Русия факт.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Приемайки пропагандния стил на съвременна Украйна, България приема изключително вредни модели. Които неизбежно се отразяват на цялото съзнание на обществото. както преди февруари не получавахме информация за реалните събития на територията на държавта Украйна, така и сега, но по друг начин. Което е унизително за общество, претендиращо да е образовано, и е вредно за вземането на каквото и да е решения,

33

Дъглас

преди 7 месеца

Когато започнете да лъжете помислите дали ще ви повярват на евтините за нас ,но за вас скъпи защото ви плащат за дезинформацията ТАКА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ НА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ