194

ДО 197

преди 7 месеца

Така де....в Москва направо влизат танковете....като при Горбачов.....и почват яко да се трепат помежду си....

193

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

Министър Стоянов ще подаде оставка. Така е редно.

192

Анонимен

преди 7 месеца

ВИЕ СТЕ ОРТАЦИ С АГИТКИТЕ, СДВР Е ПЪЛНО С ПРЕДАТЕЛИ ПЛАТЕНИ ОТ БОЙКО

191

АЛОУУУУ, ГАМЕНИТЕ

преди 7 месеца

Тук е София......първо те бият, после те питат.....как си требе

190

Венелин

преди 7 месеца

Стига глупости! В Русия никой не стрела по протестираци - факт. Всеки който нарушава реда или извършва престъпления по техните закони е моментално задържан и съден със съответните доказателства.

189

ДО 194

преди 7 месеца

ПОЛИЦАЙТЕ не пазят милионера Б. Михайлов, а реда и сигурността по улиците....който пали и троши, отнася кютека....

188

АКО УЛИЧНИ

преди 7 месеца

Гамени ти опожарят колата пред вас, КВА ли песен ша пееш....

187

Анонимен

преди 7 месеца

Полицаите които работят за жълти стотинки пазят милионера Борислав Михайлов. Нека Борислав Михайлов обясни на полицията защо лично той предизвиква безредици.

186

КОПЕЙКИН

преди 7 месеца

В любимата ми русия за такива издевателства се стреля на..... месо

185

Анонимен

преди 7 месеца

Гледах снощи един полицай говори по телевизията и казва как полицаи без каски са били нападнати. Та въпроса е защо полицаи са поставени в това положение? След като има тълпа се слага каска за да не се поставя живота на полицаите излишно в опасност. Разбирам че искат да покажат че не са в бойна готовност но така се рискува здравето на полицаите. Когато има тълпа все ще се намери някой да хвърли нещо и не е нужно да се чака да бъде ранен някой.

184

ТРОШИШ И ПАЛИШ

преди 7 месеца

Народно имущество....бой по канчето....нема прошка за уличните хулигани....

183

Анонимен

преди 7 месеца

Полицията пази престъпни нагледци, които имаха наглостта да покажат среден пръст на камерите насред сблъсъците, да толкова недосегаеми се чувстват. Полицията пази тях с агресия срещу хората. Надявам се някой полицай да види синът си с рана нанесена от негов колега.

182

Фенове срещу полиция

преди 7 месеца

Битка между фенове на Левски и ЦСКА нямаше. Това говори достатъчно. Феновете обединени в битка с полицията. Това не знам кога е било и азва достатъчно кой е започнал насилието?

181

ФЕН

преди 7 месеца

Стига сте плюли полицията.Изначалното зло е ФС и клубовете,които си отгледаха агитки,готови да щурмуват по сигнал,както стана сега.Защо шефовете на тези агитки не са ги призовали за мирен протест-така щяха да имат и голяма подкрепа дори от тези,които не се интересуват от българския футбол?Този спорт се превърна в надмощие на една групиравка над друга.Отдавна няма национален отбор.Михайлов се е хванал за кокъла и не го пуска.Такова дебелоочие няма,но добре си живее във Франция.

180

Бил ли е навън?

преди 7 месеца

И в Германия потушават протести и в Франция, но такова ненужно насилие започнато от полицията другаде няма. Ходете се научете кога колко насислие се прилага, защото както видяхме насилието откъм полицията породи отсрещно насилие срещу полицията и сега гледаме изпотрошени булеварди.

179

...

преди 7 месеца

Държава, която пази с все сили мафиоти, не е държава.

178

Анонимен

преди 7 месеца

Прасета, сър.

177

Анонимен

преди 7 месеца

Футболът е спортът на глупаците! Най ниската прослойка от обществото. Единственият спорт в който има "фенове" хулигани които нарушават обществения ред, бият се, хвърлят бомбички, трошат стадиони и какво ли не.

176

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 183. Доста неща не знаеш а ?

175

Анонимен

преди 7 месеца

Така нареченият феномен "футболни фенове" съществува единствено в София! В нормалните градове никой не се интересува от футбол.