188

Анонимен

преди 6 месеца

Не ,че нещо ,ала тоз г-н Пеевски като какъв се явява ? Всеки ден слушаме какво иска той,ко казал и Наредил - премиер ли е ,министър ли ? кой го е избрал ? - всички ,които гласувахте пп/дб избрахте дпс - Ашколсун !

187

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 208 Крайно време е да се направи справка с горивата в Западна Европа и на базата на разликите в цените на суровините, и цената на труда в България да се наложат на Лукойл цени които съответстват на тези ставки. След като руските драскачи в България постоянно ни навират "евртината" руска суровина като причина да не пада дерогацията и по принцип да търпим руския терор, тогава трябва тази "причина" да бъде взета предвид когато се следи защо цените на Лукойл не са със съответното ниво.

186

Анонимен

преди 6 месеца

Прасчо да ходи в Украйна да трепе вагнеровци, щом толкова е набрал на Путин! Давай Прасчо, ние сме с теб, отивай доброволец!

185

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен, к.203 Този дебеланчо направил ли е справка за цената, на която се продава на Нефтохима руският нефт и тази, на която ще се продава нефта,който замества руския. Ако цената на руския е забележимо по-малка и продуктите - бензин и дизелово гориво имат по- ниска цена - ОК, купува се руски нефт.Ако цените на двата сорта нефт са сравними и тези на горивата от втория сорт са сравними - купува се неруския нефт. Може да се направи и смес от двата сорта, тук думата имат технолозите на НХК, а н

184

Анонимен

преди 6 месеца

Наглец,тлъст мазен ,коалицията Б.Б. ,Д.П. и онова посолство което не спря да се меси във вътрешните ни работи а и не само там е на лице,по големи наглеци от вас двамата няма,но на вас е лесно,куфара и чужбина

183

Анонимен

преди 6 месеца

Дерогация след 3 - 4 дена означава 4 лева за горивата. ПП-ДБ не са цвете за мирисане, ама и не са такива ***, че да изядат калая на народното недоволство от повишаването на цените при хаоса, който ще настъпи от рязката промяна. Денков прехвърля топката към момента, в който Мара Гаргамел ще стане премиер. Тогава двамата дебеляновци ще бъдат много кротки, гласът им няма да чуем на тези разюздани лъжци и крадци!

182

Анонимен

преди 6 месеца

Леле Прасето на Посолството пак грухти!

181

Анонимен

преди 6 месеца

Българина има къса памет..Пеевски,майка му..нефтохим Враца и т.н...Яко грабене и тоя не е в затвора.Пародия,тази държава е една ПАРОДИЯ.

180

Путин

преди 6 месеца

Брат заливай смело!!! И без това ми писна да й чета глуууупавите статии. На никого няма да му е жал за тоя пааарцал

179

Анонимен

преди 6 месеца

В Словакия се готвят да блокират границата за украински шофьори на камиони

178

Анонимен

преди 6 месеца

Щом пеевски ми го показвате по 3 пъти на ден из всички медии явно управлението ни е за смяна... тоя човек трябва да бъде разследван, а не да дава акъл по тв екраните.

177

баба мара

преди 6 месеца

махаи се от нс непрекъснато блещиш прос-то-тии не се ли усещаш че не ставаш

176

Анонимен

преди 6 месеца

Не се притеснявайте. Българите никога няма да имат лидер като Путин.

175

Анонимен

преди 6 месеца

До Зозо Не че нещо, но ГЕРБ в момента драпа да стане това, което иска ДПС, тъй че Бокаса работи заедно с тоя от снимката в поредна услуга към руските окупатори.

174

Тънка червена линия

преди 6 месеца

Пеевски е олигарх на пряко подчинение на ДС агента Ахмет Доган, който е служител на ДС, което е клон на КГБ. Кое не е ясно?

173

Зозо

преди 6 месеца

Преките наследници на ДС - ППДБ, с гаранция ще гласуват за Лукойл и Путин. 100%

172

Анонимен

преди 6 месеца

Преди време те разследваха и ти се потопи като подводница,а сега много ти лае миризливата уста,такива като теб и Тагаревич ще ни вкарат в голямата беля,а след това ще се изнижат от тук,няма как да ни убедите,че не сте на хранилка там,така жестоко се борите за тези от онова посолство,че вече не се криете,*** сте

171

Анонимен

преди 6 месеца

Христова, приготвил съм азотната киселина. Искаш ли да си пийнеш? Тия дни ще ти дойда на гости да те почерпя. :)))

170

пентагонът

преди 6 месеца

Фашизм се установява с насаждане на омраза и изблиците и в насилие.

169

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски се скъса да се натяга на посолството . Чакаме да му отменят санкциите по магнитски . След санкциите стане едно послушно кученце , направо за пример