189

Анонимен

преди 7 месеца

Има ли градче в тази прогнила държава, в която да няма по няколко Начовци, които живеят в лукс, карат скъпи коли, с пят с евтини жени и работят безработни!

188

Анонимен

преди 7 месеца

До 233 - Първо - родителите му са крадци и контрабандисти. Второ - Познавма хора със стотици милиони, чийто деца карат стар Форд, защото за толкова са си заработели. Има защо в Европа фамилии да синпазат богатстовто по 15 поколения, без да са аристократи. Начковците не са от тях.

187

Имам Мечта

преди 7 месеца

Да дойдат германците с униформите каските и шмайзерите та седовците си от Вермахта и да из те хат зерата червена ковунистическа м1рша в държаната на НаЧо която ти ограби нас обикновенните българи и ти унищожи държаната с своя слугитаж Към Русия!!!Слава на Фюрера!!!

186

Анонимен

преди 7 месеца

До Бай Дрън - Стига глупости. В Северна Европа, в Герюания, в САЩ - 9/10 такив аколи са на работещи и учени хора, поняког ана някой спортист и 1/10 едва са на такива, като Начо. У нас 99/100 са на начковци.

185

Анонимен

преди 7 месеца

Начо има имот за 500000 лева и е сменил коли за над 400000 лева. Аз се ТРЕПЯ от работа, обиколил съм 5 пъти Европа, минха през супер натоварено образование, работил съм по 90 часа на седмица, не съм инал почивен ден от ГОДИНИ, търгувам с 10 фирми и ПАК не смея, да си позволя такива неща.

184

Нещо ми дойде наум

преди 7 месеца

Всички били знаели, че жените от Начовата рода заработвали като джебчийки в чужбина. Е,след като целият ЕС не може да се справи с това явление, защото тогава поне не се въведе данък върху приходите от джебчийство?

183

Викат им Манджите

преди 7 месеца

Целият район знае, че родът на Начо е с прякор Манджите, защото през 90-те години са произвеждали фалшиви алкохолни напитки.

182

Право на информация

преди 7 месеца

Това градче е с население 12 000 човека. Никой от властите ли досега не е забелязал колко охолно живее родата на Начо? Пак питам, водят ли се социално слаби и получават ли помощи? Имаме право да знаем къде отиват парите ни и кого хрантути българският данъкоплатец!

181

Един НаЧовец

преди 7 месеца

В Град Левски Си е построил умалено копие на белия дом в ромската махала.И отвънка S класата.Скандално.Искам и аз такава Неможе щото работа а НаЧо не работи!

180

Анонимен

преди 7 месеца

въпросът не е какво работи Начо, а кой в Лясковец не работи за Начо!

179

Анонимен

преди 7 месеца

Който е изкарвал талива пари, знае какъв зор е. Начо го няма тоя капацитет. Кой е тартора на фамилията?

178

Анонимен

преди 7 месеца

А къщата, която виждаме на снимката, как е построена? С какви хора Начо живее в едно домакинство, някой от тях някога работил ли е, плащали ли са данъци? Социални помощи през последните 20-30 години получавали ли са?

177

Анонимен

преди 7 месеца

Целият град знае, че си изкарват парите с джебчийство в чужбина, само българските органи не знаели.... за 1000лв. наложени платежи ми искат данък да им внасям, а Начовците си купуват коли и строят къщи с пари с неизяснен произход.... това е БГ - пълна клооаака!! И сега а не минат само с Начо - да идат в Левски, в Павликени и още куп градове и села и да ги питат от къде тези коли и дворци, а сватбите им само да видите....

176

Заралийски Бизнсмн

преди 7 месеца

Начо, само като го видя и ви казвам, че не става и за метач на листа. Няма напин, да е изкарал толкова пари. Дали са му ги от родата. Не 100 000, ами и 100 лева не изкарал, ни законно ни незаконно.

175

Анонимен

преди 7 месеца

Ако НАП и прокуратурата тръгнат да проверяват произход на средствата на луксозни имоти и коли и при несъответствие да ги конфискуват, много бързо ще напълним държавната хазна и даже ще изплатим и външният дълг.За да вършат това данъчните трябва да получават процент от конфискуваното,за да са мотивирани.

174

Анонимен

преди 7 месеца

Данъци плащал ли е? Осигурявал ли се е някога? Води ли се по документи социално слаб?

173

210 сменям на 211

преди 7 месеца

Той кърса си знае пътя, споко.

172

Алов

преди 7 месеца

Далавери и подкупи към местния прокурор какво не е ясно аз със средно образование Ви казвам,че е така

171

Хелзинкски Комитет

преди 7 месеца

Свобода за невинното и добро момче - Начо! Той е невинен до доказване на противното! За момент е изпаднал в тежка депресия и нищо НЕ помни от катастрофата! Ферарио Спасов е виновен - защото му се е изпречил на пътя и е карал с нормална скорост! Ще осъдим България в Страсбург за мачкане и НЕзачитане на правата на това добро и скромно момче - Начо!!!

170

Анонимен

преди 7 месеца

До 210 - Смешен си. Жалък си. Дано някой като начо убие семенстовто ти.