61

Анонимен

преди 10 месеца

до 68 Утре пред катедралата във Варна! Със син анцуг ще съм. 12 часа до Козирката. Теб как да те разпозная? С к'во ще си облечен?

60

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нямам страх в мене, дори да умра след тия думи, мене не ме е страх. Важното е, че вашия руски терор няма да успее в България и това го запомни много добре, дори да се съберете руските *** и да ме убиете и после да го пишат инцидент. НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ РУСНАЦИ, НАПРОТИВ.

59

Анонимен

преди 10 месеца

до 66 Пубер, явно не си ял качествен бой досега. Ще ядеш тепърва заради наркоманската ти уста. Аз съм ял бой, но съм пребивал и такива дрисльовци като теб. Само казваш имаш ли желание да се срещнем и да видиш батко ти как ти разбива тиквата и да станеш на Мики Маус в лицето. Готов ли си ве, наркоманче?

58

Анонимен

преди 10 месеца

руснаците са пълни ***, подчовeци. Българите ще ги надживеем всеки един път. Дори в бой. Българина има сърце. Руснака е кyче, което няма тoпки. И ше го мачкаме, както сме го мачкали винаги. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГРИЯ!

57

Анонимен

преди 10 месеца

АЙДЕ БЕ МУХЪЛ, КЪДЕ?

56

Анонимен

преди 10 месеца

Знаеш ли колко ресто имаш да взимаш? Ще го вземеш

55

леко малко

преди 10 месеца

Само няма да ми се дръвчиш, да не отечеш

54

Покана

преди 10 месеца

заповядай да ме пребиваш или каквото там искаш

53

Анонимен

преди 10 месеца

до 58 Казвай бързо вееее, наркоман????

52

Анонимен

преди 10 месеца

до 58 Искам да умра след като те пребия от бой! Готов ли си, наркоман да ти начупя тиквата?

51

ГОСПОД ГЛЕДА!

преди 10 месеца

Митрофанова вече даде зелена светлина да се краде на воля в България. Пазете си имуществото, крийте ценностите. РУСНАЦИТЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ОТКРАДНАТ ВСИЧКО, КОЕТО МОГАТ, ДОРИ ЖИВИ ДЕЦА. ТОВА СА ИЗВЕРГИ. И ДАЖЕ НЕ СЕ БЪЗИКАМ. В УКРАЙНА ГО ПРАВЯТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. БОГ ДА ПОМИРИ ЗАГИНАЛИТЕ, ДАНО СА НА ПО-ДОБРО МЯСТО, СЛЕД РУСКИТЕ ЗВЕРОВЕ!!!

50

Анонимен

преди 10 месеца

от 51 до 52 ей, краварски наркоман, колкото букви си видял в моя пост без включен капс, толкова грездейченца да ти влязат в аналното отверстие. понял, наркоман?

49

САБОТИРАЙТЕ РУСИЯ

преди 10 месеца

Днес ви крадат Църква, утре тоалетната чиния и децата. Те са безскруполни. Една украинка я бяха заклали в ужасни мъки и са и надраскали свастика на гърба, само защото не си е предала доброволно децата, преди да я екзекутират. Това са садисти, които са алкохолици, демек - най-лошото възможно, по-лошо дори и от нещастията във Втората Световна. Руснаците са садисти, не им давайте да припарят до децата ви!

48

Просто Съвет

преди 10 месеца

ВРЪЗВАЙТЕ ТОАЛЕТНИТЕ ЧИНИИ с вериги, защото РУСНАЦИТЕ ГИ КРАДАТ. Ще откраднат и вашите, без значение дали сте русофил или не. Идват с пушките и си взимат каквото им хареса, дори и децата ви. В Украйна откраднаха вече хиляди деца, точно като Торбалан. Сега има украински деца, които нямат родители - В РУСИЯ. В Украйна са направо ужасени да не дойдат и за техните деца. За това сме ги приели в България, да ги пазим. Защото руските *** крадат деца и каквото видят. Това и Хамас не го прави...

47

Анонимен

преди 10 месеца

Слагайте катинари на пералните, защото когато дойдат руснаците да ги откраднат, ще ги съсипят. Те там нямат вода ***, така че, саботирайте ги на всяка крачка. ДА ИМ Е ГАДНО И ДА РЕВAT КАТО ГНИДИТE, KOИТО СА.

46

Ей руски педераст

преди 10 месеца

Колкото букви с CAPS LOCK си видял, толкова да ти влезат в гъZъ руски. Тука е България. Ще те превъзпитаме, ако трябва насилствено.

45

до 49

преди 10 месеца

А, пак си включи капса тоя смeшник! Муахахахахаа...наркотиците до това водят- не знаят какво правят....

44

Не съм нацист, но

преди 10 месеца

Щом Адолф Хитлер е решил, че България може да му е съюзник, значи е видял нещо изключително тук. Само казвам. Тема за размисъл...

43

русия ке умре скоро

преди 10 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ОЩЕ ХИЛЯДИ ГОДИНИ!

42

Хан Аспарух

преди 10 месеца

България има документи, че притежава големи територии на Изток от Московия. Скоро ще дойдем да си ги вземем (насилствено, с убийства на руснаци)