130

Икономист

преди 7 месеца

Очакваме 60% спад на потреблението!

129

Хейт

преди 7 месеца

Има ли радостни ***, които да *** от кеф във форума, че ще им вдигнат цената на тока 3 до 5 пъти? И да се впуснат да ме убеждават, как това нямало да се случи? То ценичките щели да се вдигнат, ама съвсем леко и то почти няма да се усеща. Пък ще сме толкова щастливи да си купуваме свободно ток на борсата (от единствения възможен производител в региона през единствената съществуваща мрежа).

128

Исторически парк

преди 7 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

127

Софиянец

преди 7 месеца

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна, тука всичко е солар и термо поюпи и токът излиза без пари.. като няма слънце има батерии и акумулатори ;)

126

Българин

преди 7 месеца

Какво значи думата айдиа

125

Бойко Българоубиец

преди 7 месеца

Неслучайно сме адаши с император Василий Втори хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

124

Анонимен

преди 7 месеца

Българите имат ли някаква айдиа, някаква представа, какво ще бъде след 3 години. По-добре ли ще живеят българите след 3 години? Или?

123

Анонимен

преди 7 месеца

След тази новина - цената на свещите и газовите лампи рязко поскъпна.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленски: Бежанците в страните от НАТО ще са десетки милиони, ако Русия сломи Украйна. Украинците са обезпокоени от гласовете в Републиканската партия за орязване на помощта.

121

Имах едно малко

преди 7 месеца

помещение като офис за фирма - без климатик, за един компютър, един малък хладилник и малко бойлерче в тоалетната съм стигал и до 90 лева ток през май месец. Зимата съм се грял с една малка кварцове печка до краката ми под бюрото. По-малко от 120 лева не съм давал. Едно домакинство с 3-4 члена, което се отоплява и готви на ток мисля, че ще е не по-малко от 400 лева сметката. Не си представям до какво ще доведе такова поскъпване. Политиците пак показа, че мисленето не им се отдава.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Честито на печелившите!

119

Русофил

преди 7 месеца

Неговите са осиновени и ин витро

118

АА

преди 7 месеца

Демокрацията и свободната търговия са хубаво нещо, но бившите комунисти станаха най-големи капиталисти у нас. Навсякъде където е нямало комунисти е по-добре, Гърция, Турция, Италия....

117

Анонимен

преди 7 месеца

Русия се превърна в ковчег, място за спасение, континент на адекватност, рационалност, държава, в която ценностите на семейството, приятелството, взаимопомощта, справедливостта, уважението към възрастните, историята, традициите, трудолюбието, желанието за образование и знания, любовта към родината и вярата в Бога обединяват различни хора в една уникална цивилизация - руския свят.

116

Програмист

преди 7 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

115

до Русофил

преди 7 месеца

То и Азис има деца,хетеро ли е тогава ?

114

Анонимен

преди 7 месеца

Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия. Морал имат ли - никакъв морал, извращения! Има ли собсвени ресурси и енергии да се развива - нищо, бедни като мишки, изцяло зависими! Кои са ЕС? На какви основи ЕС гради обществото си? Днешните извращения нямат нищо общо с това което учеше някога великата европейска култура и литература! Дори език нямат, европейските политици всички говорят на развален чужд за ЕС език. Как смятат да оцелеят в новия свят?

113

Американофил

преди 7 месеца

Двигателят на Ф 16 харчи керосин колкото за отоплението на цял квартал хехе

112

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

111

Анонимен

преди 7 месеца

"БЕЗПЛАТНОТО" САНИРАНЕ КАТО ГЛЕДАМ СИ Е ДОСТА ПЛАТЕНО...СЕГА ВСИЧКИ АБОНАТИ НА "БЕЗПЛАТНО"САНИРАНИТЕ БЛОКОВЕ ЩЕ ИМАТ ПОНЕ С 30 % ПО-ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОК И ГАЗ...ОФИЦИАЛНО И ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ...АМА БАЙ Г.А.Н.Ь.О. ОЩЕ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ СИ Е СВИКНАЛ НА АВАНТАТА...Е СВЪРШИ ВСЕКИ ДА СИ ПЛАЩА ТОВА,КОЕТО Е ИЗКОНСУМИРАЛ!!!