143

Анонимен

преди 7 месеца

До сег и останалите неграмотни тpoллове: уикипедия е на един клик... 1366 година.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Политиците ни се престават да угодничат на Козяк. Едва ли посолството на държавата управляваща България е поискало чак такива извращения.

141

Анонимен

преди 7 месеца

До 152били подарени на Кремъл още по времето на бившето царско посолство...." -тогава Кремлин го е нямало)))Съществувал е, но столицата на *** е бил Санкт Петербург.

140

sDV

преди 7 месеца

Жената-мъж се е сбъркала тотално!!! Няма как да има руска църква в България, както няма БЪЛГАРСКИ църкви в руската кочиня!! Може да има само при реципрочност-ако в мАсква има БЪЛГАРСКА църква, тогава в Сф може да им позволим да имат руска!!! Всичко друго е празни приказки, защото по документи тази църква НИКОГА не е била "руска"-била е построена от дарения от българската държава и е била дадена за ползване на руснаците в Бг-нищо повече!!!

139

Анонимен

преди 7 месеца

Митрофанова явно е сръбнала един-два буркана с водка, ако продължава да злоупотребява, скоро може и Света София да реши, че е нейна, нищо че Русия не я е имало, когато България и Византия са приемали християнството.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Най-интелигентната посланичка. Ама толкова сме задълбали в антируската пропаганда, че не можем да изпълзим.

137

АнонимеН

преди 7 месеца

СЛЕД ИЗМАМАТА С НОТАРИАЛНИЯ АКТ ДОРИ НЕ СА ОБЯВИЛИ В РЕГИСТЪРА НА ХРАМОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ , ЧЕ СА СТАНАЛИ СОБСТВЕНИЦИ!! АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА РУСКОТО ПОСОЛСТВО! А ЧИЯ Е ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ СЪДА!

136

Анонимен

преди 7 месеца

руския фашизъм няма мяра в наглостта си

135

Анонимен

преди 7 месеца

Може по оградата да бъде украсена с тоалетни чинии - виждам, че руският православен много ги почита.

134

До 138

преди 7 месеца

Неграмотно руско прасенце. Пише се "украинци", а не "украйнци".

133

Анонимен

преди 7 месеца

Всяка една православна църква е преди всичко Византийска. След това българска. И чак на последно място, ако българите сме я дали на покръстени от нас Пpимaти, може и да е тяхна. Ние сме широкоскроен и добър народ.

132

Анонимен

преди 7 месеца

Църквата е украинска, не се карайте.

131

МВР и ДАНС

преди 7 месеца

Българи - Зомбират ни притъпяват психиката с честоти от Антените! Търсете си правата!

130

Анонимен

преди 7 месеца

Ако църквата беше руска и Митрофанова я е заключила, защо бяха тези истерии, че вътре не се допускат богомолци уж от българските власти? Който я е заключил, той да си носи отговорността пред Бога и пред хората

129

Не се карайте

преди 7 месеца

Църквата е на Цар Борис III. ДА ЖИВЕЕ ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ!

128

Бай Дрън

преди 7 месеца

Църксата е руска, Чаналова доста подробно бе описала историята чрез документи, още от създаването и. Какво има повече да говорим. Все едно аз да отида при някой от вас и постоянно да му натяквам, че тоя апартамент не е негов и да очаквам оня всеки път да ми обяснява, че е негов. Човекът вади нотариаленакт и това е. Че и вие сега, пратеници на съседното посолство. Какво искате да ви кажем? Всеки ден да ви вадим нотариалния акт ли :) Вие като нямате работа, си лайте.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Що се заяждат с руснаците безмислено.Дори и в Украйна има руски църкви.Някой си прави сметка да прилапа имотът и да дигне коперация с луксозни мезонети.Другият вариант е да се мазнят на Украйна и затва видите ли колко сме с вас братя украйнци.Пффф колко глупаво.Ако руснаците решат да ни избомбят нито украйнци нито американци ще направят нещо.В твърде големи илюзии живеят бг политиците.

126

До Анонимен 132

преди 7 месеца

Руснаците уверено попълват своя флот с подводни лодки клас "Мацква".

125

Куропаткин

преди 7 месеца

Кво общо има с религията тази мутрофанова? Комунист-християнин!!!! Оксиморон! Чамадан,вокзал,раSSия барабар с черквата !

124

Анонимен

преди 7 месеца

Като гледате Света София в Истанбул как ви се струва- византийска базилика ли е или джамия?