44

Анонимен

преди 10 месеца

До До 17 Просто си пропуснал да забележиш, че тоя лайтмотив колко е яко да не се гласува, го пуснаха ДПС навремето. Ама ти си вервай, то като не виждаш нищо около себе си, кво да те прави човек.

43

Know Chance

преди 10 месеца

Трябва да си най-големия изпръжняк да вярваш че тази има дори микроскопичен шанс, да стане кмет.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Фотографията е показателна. Ей тия дето ги виждате около Григорова са тези, които стоят зад нея - проваленият кмет на Благоевград и царски червен министър Паскалев, дърти *** и дебеловрати мутри, всите те- бедни, гладни и жадни.

41

До 47

преди 10 месеца

А ти кой искаш да ни управлява?Да ти видим предпочитанията.

40

Костадин Фалцетников

преди 10 месеца

Тази тьoтка верно ли е била хигиенистка?

39

Хихихмяуу Тонка

преди 10 месеца

Направете София цветен град. Нека има шарени шествия със хора дето се обичат без значение на пола,нека има повече тротинетки. Аз съм вашия човек!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Изобщо няма никъкав смисъл Ваня да става кмет. Общинския съвет на София е на ПП-ДБ и ГЕРБ. Кмет от БСП ще е безполезен. Общинарите ще го блокират и поставят в изолация при управлението на града. По-добре да е Васил Терзиев, че да има някакъв сговор.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Само с агресия и популизъм не се печели.Ваня щяла да връща държавната собственост.Божеее,и това доживяхме.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Утре на митинг в подкрепа на Васил Терзиев на Паметника на жертвите на комунизма до НДК! Ще го води номенклатурното отроче с него ще фе Иванов и Атанасов. Все антикомунисти.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв е смисъла от избори ако само членството *** на опрай ? Представете си колко много пари могат да се икономисат ако забранят избори в които народа не намира никакъв смисъл и които променят само хората които ще усвояват и нищо друго . Няма смисъл от избори ако членството *** на опрай и някой друг решава и за южен поток и за АЕЦ а и за Ф16 ките на чертеж . Всичко това е против интереса на народа а той не може да го спре щото членството *** отърве .

34

Анонимен

преди 10 месеца

Кой ще е кмет в софия е отдавна решено Ако някой си мислеше че ББ искаше да вземе софия с хикимян е в заблуда Герб ще подкрепят терзиев Ако не го направят рискуват сглобката А това е по важно от софия пловдив или варна.Те точно и за това отстъпиха софия на пп За да заздравят сглобката Но и да стане чудо и червената спечели То това ще е равнозначно на загуба Защото в общинския съвет управляващите имат....АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО !!! Как ще управлява в софия червен кмет с такова мнозинство???

33

Анонимен

преди 10 месеца

Е ми трябва некой да поразчисти, че много се замърси политиката напоследък. Крайно време е. Хубаво е, че има опит като чистачка.

32

НЯМА ДА Е ТЯ ЩЕ Е.

преди 10 месеца

Ако бях путинист, щях да гласувам за нея. За нейно огромно съжаление, аз съм евроатлантик и ще гласувам за бате Васко.

31

Зозо

преди 10 месеца

Хахааа Цецко Цачев /Хеки/е трети :))))))))))))))))))))))))))))

30

Симов предполага, че

преди 10 месеца

Григорова ще бъде използвана от Радев така както беше използвана Деси.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Tpoлoвe ceмnли, cмeтkитe y koлoниaлнaтa тepитopия Бъyreyия нe зaвиcят oт rлacyвaнeтo нa koлoнaтитe, a ce cъrлacyвaт y nocoлcтвoтo...

28

За ЕС и НАТО

преди 10 месеца

София няма да падне от учителка на чистачка! Васко Терзиев е новия кмет на столицата! ГЕРБ отиват в музея на комунизма!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Ваня каза "Изправете се и те ще паднат "

26

До 17

преди 10 месеца

Голяма контролирана глава се оказа ти ? Как като гласува толкова години промени нещо можеш ли да ми обясниш, премахна ли ДС от властта, стана ли по-богат или стана по-беден, България изплува ли от дъното или потъна още по-надолу ? Знаеш ли, че белгийците отказаха да гласуват 3.5 години докато им представят в листите некорумпирани и накрая спечелиха, къде е Белгия и какъв е стандартът и знаеш ли ? Твоите думи са думи на червените които имат страх от негласуването което ще им коства управлението !

25

бачкатор

преди 10 месеца

Белите умно-красиви дето ни ги натресоха от посолството,са милион пъти по -крадливи и деградирали от тая дето я наричате ромка!