110

АнонимеН

преди 10 месеца

ТАЯ ПА ЧАК СЕГА СХВАНА , ЧЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ С МАШИНИТЕ! КОЛКО Е ЗАЛУПЕНА НЕ Е ИСТИНА ГОРКАТА :D

109

Анонимен

преди 10 месеца

Как да ти вярвам Слави, държиш се като генерал, само че отдавна твоята армия не те смята за нищо, може и да си прав за машинациите с гласуването, но ми е ужасно трудно да повярвам на твърденията ти. Ти си краен човек, екстремен тип, или в едната крайност или в другата. Пропиля си времето, няма кой да се вслуша в думите ти.

108

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Без да съм фен на итн,съм съгласен на 100% с постановеното от Станислав Трифонов.

107

Анонимен

преди 10 месеца

За какви хаш кодове обяснявате, ние говорим за пароли, паролата за достъп до компютърната система се държи от няколко човека, за да могат да се контролират взаимно.Но това е теоретично, на практика какво ще направят тези няколко човека няма гаранция.

106

К1Д

преди 10 месеца

Във Франция,Холандия и Германия - всички дето беха въвели мапини вече се гласува само с хартия дори техните машини много по-сигурни от на Мадуро машините даваха пробив .Като цяло в ЕС 99,99% се гласува с машини има некви изключения за трудноподвижни и некви приложения в Естония като самото Естонско правителство каза ще са податливи на хакване и не са сигурни.

105

Тошо

преди 10 месеца

Ами, ако за Путин е верно? Да отложим изборите! Да се снишим, да се слушаме!

104

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Бокоффската *****ога Славчо,се...изока по въпроса за...държавния преврат.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Така е ППейци, вие не знаете с КОЙ си имате работа! Тва лудойл, тва КГБ не е шега работа! Ще се закачате вие с гасударите в кремлин а! Я да видите сега КОЙ командва в задунайска.

102

Съюз

преди 10 месеца

СБУС!

101

Анонимен

преди 10 месеца

Да си направим един съюз с Унгария, Словакия и Сърбия?

100

Анонимен

преди 10 месеца

ЛУКОЙЛ е много силен , а вие се майтапите с него , сега ще ви сложат по местата

99

ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?

преди 10 месеца

ЦЕЛТА Е онези колебаещите се дали и за кого да гласуват, които са вероятно над 40%, да не отидат до урните в неделя. Така от една страна се "вдига стойността" на купения вот и корпоративния вот, а от друга страна се бетонират "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА". Т.е. СТАРОТО, СТАТУКВОТО, каквото са напр.Терзиев и Хекимян. Защото кметът на София е евентуален БЪДЕЩ ПРЕМИЕР или ПРЕЗИДЕНТ. Вътрешните соц. проучвания показват, че при масово гласуване на ключови места ще има ИЗНЕНАДИ. Затова машините пречат!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Целият керван на ДС се активизира точно в петък да лъже и маже. Явно не им излизат сметките. А избирателите балъци ще се вържат и ще кимат овчедушно как машините били "хакнати", защото някакви подставени агенти в ДАНС са съчинили доклад, а други подставени мутри го цитират... Ех, то малко мозък се иска, ама вече над 30 години все не идва... Пък уж искате да живеете по-добре. Е, така няма да стане.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Първо , чакай Маджо ми звъни , после гумени лодки , после крипто фирми , после предизвикана нарочно инфлация да морим добитъка , после 1 лев отгоре на бензина , после КЗК против евтините храни , после газа , после Белене , после ток на свободния пазар , пълен мор за добитъка , после подаряваме оръжия .Ади бактън вече на чист български

96

Анонимен

преди 10 месеца

Откровен опит за преврат от...руЗЗката ДАНС и сие, че иначе шефчетата, които парадефф назначи си заминават.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Слави се изравни с малкото кутре на Бареков!

94

Анонимен

преди 10 месеца

Последен напън преди изборите. Запекът в тази партия е голям

93

E

преди 10 месеца

добър ден!

92

Анонимен

преди 10 месеца

така направиха и на парламентарните избори тия мошеници - изведнъж втора сила!...ето това са американските ценности! затова искаха машините!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Слави , моля ти се не се показвай ако обичаш .Стига вече .