133

Анонимен

преди 7 месеца

Киро канадското червейче е замесено в търговия с дрога. Естествено, че ще го изхвърлим от парламента.

132

ДО ИЗБИРАТЕЛИ НА ПП

преди 7 месеца

Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?

131

Борисов:

преди 7 месеца

Искам да благодаря на всички избиратели на ПП и ДБ, които ме подкрепиха, изпраха ме, преоблякоха ме, дадоха ми бял кон и сега отново пак ще крада, ще ги пердашим с 300 и кирчовците, и кокорчовците с колегата Пеефски докато мърдат! Благодаря ви, избиратели на ПП и ДБ, благодаря ви!

130

Алекс

преди 7 месеца

Тролфермата срещу Президента работи на пълни обороти,но вчерашното изследване показа 43% подкрепа.Радев е абсолютен шампион.Слабо,тролчета.Бонуси няма.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Рускaтa пoдлогa какво да направи друго...

128

удриии

преди 7 месеца

Ще правим избори с наше МВР,всичко е съгласувано и одобрено от посолството!Божанков : Това си е коалиция реално,на вас ви е лесно,но аз как ще се оправям с една ръка?Про100 КирчУ :Никога няма да се коалираме с Греб и с ДъПъСъ! Обещаваме!Няма да предадем избирателите си!Мравояд-Грантояд :Ъъъъ,диалогичността между нас и ъъъ либералната демократична партия ДъПъСъ...е всъщност наш...ъъъ евроатлантически надежден партньор...ъъъ важно е да се допитваме до нашите партньори в посолството...ъъъ!

127

атанас атанасов

преди 7 месеца

Боката Борисов - младото и свежо лице на промяната, стройната фигура на прогреса, честният политик на новото време

126

кирчовците:

преди 7 месеца

Ние никога няма да правим коалиция с ДПС и ГЕРП! Ние обещаваме и обещахме!

125

irkd

преди 7 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

124

Галя от посолството

преди 7 месеца

ИЗЯВЛЕНИЕ ДО: Цялата педерастирала зган, т.е. до избирателите на ПП и ДБ (слугите пеефскиму). Уважаеми дрогарки и дрогари, скъпи евро-леворезбари, моля вдигнете си курвуизиралите зад ници и в неделя гласувайте за единствения по-мъж от тримата фаворити за столицата - г-жа Ваня Григорова! П.С. От посолството!

123

сина

преди 7 месеца

ПП, ДБ, ГЕРП и ДПС са една и съща фирма. ПП са по маркетинга и рекламата, ДПС са връзки с инвеститорите, ГЕРП са специалисти по усвояването и отчетността, ДБ са правен отдел! Баце е прокуриста, Пеефски е шеф на надзорния съвет. Кирчовците са изпълнителни директори. Денков е рекламно лице на компанията.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Много платени драскачи от Посолствито има тука !

121

Анонимен

преди 7 месеца

във фашингтон чакат един зозо от българия, под един мост на река потомак ... със запален огън -- ха-ха, хи-хи !

120

Анонимен

преди 7 месеца

Рад..етел за правата на Путин в България!

119

Зозо

преди 7 месеца

Аре всеки верен на Путин скъсняк да бръкне в джоба и да плати тези 20 лв., че да им е евтино на сърбите и унгарците! Айде скачайте от джобовете, мaaaaaви пpocтa руска!

118

Анонимен

преди 7 месеца

Истинският президент на България е Мутрофанова.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Кух като Лечков,нагъл като Перуката,крадлив като Венци.

116

Анонимен

преди 7 месеца

На другите избори пак гласувайте за фуражки и милиционери. После се чудете що сме последната дупка на инструмента за свирене. Като военен Радев е просто едно роботче, което изпълнява без да мисли. Дистанционното е в руското посолство. Ако утре му наредят да подаде документи България да стане руска губерния, той ще е свършил заръчаното още в 9 сутринта.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленото чорапче не е президент на България, а се възприема за генерал губернатор на Задунайска губерния и пълен васал на Масква, той е срам за България и срам за българския генералитет приравнен на крепостни селяни. Време да бъде отстранен от българското народно събрание 160 гласа стигат.

114

Тоя да не е

преди 7 месеца

С деменция или двуполюсно психическо разстройство? Той вероятно си мисли, че е президент и на Русия, та защитава явно техните руски интереси.