78

Анонимен

преди 8 месеца

Математиката е проста: ако за една година украинските въоръжени сили губят около 1,3 милиона души убити и ранени, то максималният мобилизационен потенциал на Украйна ще бъде напълно изчерпан за две години и половина. Това означава, че през този период всеки, който теоретично може да държи оръжие в Украйна, ще бъде убит или осакатен. Всеки един от тях. Но има всички предпоставки този момент да настъпи много по-рано.

77

Анонимен

преди 8 месеца

В ЕС сега в най-критично положение е Германия. А най-критична в Германия е автомобилната индустрия. В Германия вече се подготват за рухването на Фолксваген, а след това и унищожението и изчезването на цялата останала автомобилна индустрия, основата на немската икономика - а какво ще правим тогава когато вече няма да произвеждаме автомобили, е, Мерцедес пак ще си прави скъпите луксозни автомобили, но останалите какво ще правят? Икономиката на Германия е на ръба на пропастта.

76

Берлин

преди 8 месеца

Издръжката само на милиони бежанци е струвала за 2022 година на Германия 400 милиарда евро!!Това е 10 пъти колкото годишния бюджет на България!!

75

Анонимен

преди 8 месеца

Каквито и форумни мишки да имате, Възраждане и БСП са 20%от гласувалите! Повече едеоди няма! Толкоз, вие не може да промените членството на България в ЕС и НАТО! Нито пък да създадете фалшив митологичен образ на някаква прекрасна Разия!

74

Хахахахаааа

преди 8 месеца

Украинските бежанци към Германия : Гледайте си работата,ние сме бежаци и сте длъжни да ни храните.

73

До 76

преди 8 месеца

След като загинаха 500 деца и жени в болница в Газа, и нито Жозето, нито Зеленски нито Урсула заклеймиха бомбардировката на цивилни!!! Могат да си наврът Бучата където слънце не свети!

72

Анонимен

преди 8 месеца

Китайските коли вече превъзхождат немските.

71

Толупий 4.0 :

преди 8 месеца

Работа,работа,работа...

70

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с Буча, мина повече от година? Жозето и Урсула и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове, постоянно ги въртяха в медиите, а оттогава вече нищо за Буча! И холанци и французи правиха разследвания, повече от година - нищо! От какво бяха умряли тези хора чиито тела показаха на пътя, по продължение на целия път и никой не ги снимал, всеки има смартфон, а нито една снимка в мрежата, от какво оръжие, при какви обстоятелства, по кое време, на какво място? Каква е тяхната самоличност? Кой ги е застрелял? Защо бяха с бели ленти? Нищо! Пълно мълчание!

69

Анонимен

преди 8 месеца

Исторически руската агресия е преднамерена, те си търсят или провокират поводи, някои са и измислени! Азиатската Империя не може без война, те не могат да градят, могат да крадат и ограбват! Освен Украйна, те считат за свое и Полша, Молдова, Румъния и България! И не го ли спрат сега това ***, то ще нападне и Европа!

68

До 63

преди 8 месеца

Протестирали са срещу Правителството на Превратаджиите на САЩ! Затова са ги изгорили живи! Така става в Украйна-този образец на американската демокрация ;)

67

Анонимен

преди 8 месеца

Тези търтеи всичко друго хващат, само работа не хващат. Депортирайте ги!

66

Анонимен

преди 8 месеца

В продължение на два месеца Китай не е изпратил нито грам германий и галий, а без тези редкоземни метали веригите за доставки на западните корпорации, които произвеждат микроелектроника, ще бъдат нарушени, което може да доведе до спиране на много производства. Проблемът е, че 90% от производството на тези редки метали е под контрола на КНР, така че просто не е възможно да се купи никъде другаде.

65

До 67

преди 8 месеца

Да, защо една империя да си цапа ръцете като може да наеме някой друг за мръс_ната работа! Украинците винаги са вършели мръс_сната работа на Нац_истка Германия и сега на САЩ!

64

До 63

преди 8 месеца

Направили са разбира се. Според Украинските закони са много виновни. Защото са с проруски разбирания и не искат да приемат за легитимна управляващата тогава хунта в Киев.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Руските куршуми, снаряди, мини и дронове абсолютно не се интересуват от какъв пол е врагът от другата страна. Ако врагът е въоръжен и не се предаде, той ще бъде унищожен - в женски бронежилетки или мъжки.

62

До 61

преди 8 месеца

Да, точно тска си е между др. Не случайно Аушвиц е в Полша а не в Германия. Да не говорим за това какви блудства и безчинства са се извършвали в днешна Галиция под егидата на техния безсмъртен лидер и гуру Бандера. Очевидно са нация скроена за омраза и расови чистки. В това ги бива. Никакво съзидателно действие няма там. От до престъпления срещу човечеството. А след като за първи път в историята получиха своя собствена държава и то необосновано голяма, продължиха с това което владеят, терор.

61

Зеленски

преди 8 месеца

Започна да извудва Германия ме ако не му дадем още пари и оръжие, ще дойдат още 10 милиона украинци от Украйна в ЕС! А тези 10 милиона които вече са в ЕС ще тръгнат на джихад и бунтове!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Урсула фон дер Лайен: Събитията в Близкия изток няма да ни отклонят от нашата стабилна подкрепа за Украйна. Ние вече сме превели 90 милиарда долара помощ на Украйна. Това включва финансова помощ в подкрепа на икономиката, оръжия и хуманитарна помощ за 4 милиона бежанци. През следващите четири години планираме да предоставим 50 милиарда долара помощ на Украйна. Предсказуемостта е важна за Украйна. Също така сме уверени, че чрез съвместни усилия способността на Русия да води война ще бъде възпрепятствана. Путин определено ще загуби. Той води Русия към дъното.

59

Зе

преди 8 месеца

А не е ли по-добре да натиснат Зеленский да преговаря за Мир. Да спре войната и украинските бежанци да се приберат у дома. Украйна трябва да бъде възстановена. Кой ще го направи? Вместо да им плащат помощи, да им отпуснат пари за строителство, няма по-мотивирани да възстановят Украйна от украинците. Поне така ни убеждават правилните медии.