47

катажия

преди 15 години

..такива му и БСП ***. Недоизкласили безидейници.Младите бесепосерковци никога не са блестяли с истински логичен интелект. Та и с тая дребнохулиганска постъпка да фалшифицират столичната пътна маркировка го доказват за пореден път.

46

BenSherman

преди 15 години

СерГЕЙ, обърни внимание на страната България.. Знаем ,че те е страх от Бойко Б., знаем ,че си виждаш края, знаем,че нямаш достойнство ,а можеш да се крием само зад големите реклами с деца и нищо повече, цялата ти държава куца! ПО нагло и отвратително управление не си спомнян, ако имам как ще пусна не един а всички гласове на изборите за Бойко Б. само и само да не те видя повече във властта, нито тебе , нито а.доган, нито "царя"

45

ДОНЮ ДОНЕВ

преди 15 години

И ТОВА Е ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СА КРАЛИ КРАДЪТ И СЕГА ! ПЪТНАТА МАФИЯ И ДАЛАВЕРАТА С АСВАЛТА СЕ ДЪРЖИ НЕ ОТ КОСТОВ И ОТ БОЙКО , А ОТ КРУПНИЯТ СПОНСОР НА БСП И ГЛАВАТАР НА МАФИЯТА , ЧОВЕКА СЪС СТРАШНОТО ИМЕ - Ч Е Р Е П А !

44

НА КОМУНИСТИТЕ СИКТЕ

преди 15 години

............МАЛО И ГОЛЕМО БУЧИНО ! ТАМ Е КАТО СЛЕД ВОЙНА 5 ГОДИНА ! ПАК БОЙКО ЛИ Е ВИНОВЕН ?

43

Jenia

преди 15 години

Хехе, вашта мама, ами оня мазен Сер Гей с какво спечели изборите, бе, алоооо? Да не би да си изпълни обещанията тоя мошенник??

42

j

преди 15 години

За теб свободата може да е мизерна и гладна, щот явно само се чудиш как да си напълниш търбуха. За хората свобода означава "свободна воля", ама явно за комунистите всичко трябва да е свързано с "пълен тумбак"... Просто говорим за различни неща.

41

ален мак самотен

преди 15 години

:))))))

40

преди 15 години

Вижте Симеон фашист дойде да довърши плячката на башта си да окраде в повече

39

besen

преди 15 години

На хората трябва да се припомни как живеехме в страх от това, че имаме различно мнение, че ако дедите ни са били трудолюбиви и богати ние страдахме. Тези деца, които рисуват подобни глупости, изобщо не знаят какво беше. Разкажете им! Иначе става страшно! Защото едно време ни учеха, че са герои терористите, които се крият в гъсталака и палят мандри и документи в кметствата! И за тях песни се пееха, вместо да ни учат на цивилизация. Животът показа, че страна, в която Господ не се почита и са на власт комунисти хаир не е видяла! Хора, бдете, комунизмът изобщо не си е отишъл! Има индивиди, които все още се надяват Народът да работи за тях, а те да го управляват, управляват...и така до края на света!

38

преди 15 години

bravo na tezi mladegi triabva kolkoto se moge pove4e hora da izobli4avat toia moshenik borisov

37

2+2

преди 15 години

които не помнят времето преди 10.11 - най-големите в тая страна бяха комсомолските номенклатурчици и активисти. Комунистите и тайните служби вършеха престъпленията, краднеха и убиваха, а тези лайненца отговаряха за разврата и за цинизма. Като гледам тия им наследници - същата воня са.

36

преди 15 години

Мизерна свобода гладна .Тази свобода е за престъпници и мошенници ФАШИСТИ

35

j

преди 15 години

На човек му трябва свобода, а не "работа пари безплатно здравеопазване и обучение" в клетка с железни завеси. Който изпитва носталгия по комунизма да хваща самолета и директно в Северна Корея да се радва там на живота.

34

анти-комунист

преди 15 години

True,true!!!

33

преди 15 години

ваща майка червените . Комуниста се ражда *** и умира ***

32

kyky

преди 15 години

интересно, че *** се напъват да защищават бат ви бойко.... що ли?ех тва седерастко гъзолизство....

31

преди 15 години

Абе при комунизма можеше да е всичко ..... Но за всички имаше работа пари безплатно здравеопазване .Кажете му какво му трябва на един човек работа пари безплатно здравеопазване и обучение

30

Човек

преди 15 години

Дали е Бойко или е БКП ... все едно е!Някой знае ли дали Бойко Б. си продаде партийния билет, или още си го гушка тайно нощем, докато се разбират СърГейчо с какво да замазват очите на хората на следващия ден?

29

преди 15 години

Тези така наречени "деца" от младежките структури на политическите партии (в частностност на бсп, върху които имам наблюдение в СУ) са вече изградени антибългари. Те вече са възпитани в нагаждачество, наглост, роболепие, алчност и са готови за Партията. Тези индивиди нямат и голям умствен капацитет - все пак когато един човек е интелигентен, горд и начетен, той по-трудно се манипулира, а и е в състояние сам да си осигури необходимия жизнен стандарт, без да става политик, за да се присъедини към корупционната шайка мухльовци. Квалификацията "деца" и семантиката, който навява е за нещо чисто и добро, но те са дори по-изродени от 120кг. "деца"-вандали от агитката на Левски

28

преди 15 години

При Бойко поне са дупки, ако бяха кумунистите пропаст щеше да се отвори.