34

Анонимен

преди 8 месеца

"Вашингтон пост"Мохамед бин Салман дойде на срещата едва сутринта, въпреки че тя трябваше да се състои вечерта.В Рияд саудитският владетел накара Блинкен да чака няколко часа за среща, която трябваше да се състои вечерта (събота), но принцът се появи едва на следващата сутрин, пише вестникът. По-рано подобен инцидент се случи при срещата между саудитския принц и британския премиер Уолъс. Тогава тя изобщо не се състоя.

33

Анонимен

преди 8 месеца

"Иначе всичко живо от джамахириите под ножа! Редом с Русия." Този начин на мслене докара света до Ал Кайда, до Ислямска държава, до масови атенати вече 20 години из Европа ... както и до войната в Украйна.

32

Мда

преди 8 месеца

Нали щяха да сьдят байдьн за корупция и изнасяне на секретни документи а срещу изремският хитлер имаше доскоро нестихващи протести пак зарафи корупцияС вкйната срещу палестина май и двамата се опитват да спасят кожите

31

Анонимен

преди 8 месеца

Подкрепата на САЩ е сигурен път към дъното.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Обичайните резерви за боеприпасите на Израел са за два месеца война. Но сега такава операция едва ли ще отнеме два месеца, ще отнеме много повече. От къде ще вземе западът боеприпаси, за да сапортне Израел, някой има ли представа от къде може да бъде това, сеща ли се някой тук сега я кажете тука?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Бой, ни една болница да не остане. Покажете какви мъже сте. С Русия нищо не стана, ама тука могат да трепят колкото си искат болни хора и няма кой да им каже нищо.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Много от вас искат, да се лее кръв! Спрете се!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Когото са подкрепили САЩ не е прокопсал или ако не, дайте пример.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Официално изявление на Министерството на външните работи на Пакистан, за който е известно, че притежава ядрено оръжие: "Призоваваме международната общност да предприеме спешни действия за незабавно прекратяване на израелските бомбардировки и обсадата на Газа, както и на безнаказаността, с която израелските власти действаха през последните няколко дни".

25

Анонимен

преди 8 месеца

Г-н Байдън, и Украйна, и Украйна, толкова колкото е необходимо до пълна победа над Русия!

24

23

преди 8 месеца

Просто ме интересува, как така реши, че заслужавам минус? Кое е грешно? Нима вярваш, че Израел ще издържи, ако арабите побеснеят? Това не 1967-***!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Американеца надушва кръв през цял океан и се настървява да убива, без значение къде и кой

22

Анонимен

преди 8 месеца

Колко на брой израелски граждани Хамас уби при изненадващото нападение на 7 октомври и колко палестински жени и деца израелците убиха само вчера и само при бомбардировката на баптистката болница в Газа?

21

Анонимен

преди 8 месеца

"Друго не се очакваше! Мачкай наглите араби!" - Наглите араби, не са нямкаква инертна маса, дето ако се стигне до конфликт, не може да се вдигне на оръжие и няма да получи подкрепа о другаде. Знам, че живееш с няккави мечти, как един дне ще изселиш махалата, но нито това ще сстане, нито има нещо общо с конфликта.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Газа била на Израел ми и ние имаме земи в Гърция и Турция ама въри си ги искай

19

Мда

преди 8 месеца

Турция и иран трябва да пресекьт юдейската инвазия в палестинаИначе - тия двамата от снимката ще предизвикат нова световна война

18

Анонимен

преди 8 месеца

"Израел няма нужда от американска помощ за да сгази Газа" - Но ще има нужда от военна помощ, за да оцелее това, което ще последва. Поради някаква причина, Европа и САЩ още си мисли, че всички мюсюлмански страни, са като в Аладин, ама без вълщшебни килимчета. Гонят се с ятагани и камили, нямат икономика ...

17

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя вече 2 войни сътвори. При бате Тръмпи света добруваше и поживя 4 години в мир

16

Анонимен

преди 8 месеца

Друго не се очакваше! Мачкай наглите араби! Лошото е, че има толкова много про-западно настроени араби, които не са крайни и мислят с главите си- знаят, че това са юдейски земи от 3 хилядолетия преди христа и не се месят там, където не им е работа. Дано не пострада никой от тях. Иначе всичко живо от джамахириите под ножа! Редом с Русия.

15

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 16 - Само че, такива атентати в моемнта, особено тая дясна вълна, дето минава през Европа, може д апредизвикат дирекнтта воена намеса на страни от ЕС. Ако Турция не каже СТИГА, може и да се стугне до пълнощмащабна инвазия.