155

Дрискащ грантажия

преди 8 месеца

Е да де. Хората произвеждат, демек китайците. Китайците ако не произведат дизайна, инженеринга, технологията, чертежите и частите от А до Я, руснаците няма да има кво да сглобяват. Значи ли това, че руснаците не са баш хора. Ами така излиза по думите на русофилите, аз не че нещо такова.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Естествено, че щатите ще внасят обогатен уран. Преди те си го обработваха но след като има кой да им го доставя на добра цена и си държи мръсното производство при него, що не. Ако се наложи пак ще си го обработват. Иначе, *** ги питай дали има санкции за тях?

153

Сибирстан

преди 8 месеца

Хи-хи-хи, тези сибиряци и една кола ли не могат да направят сами, щом са копирали китайски модел?

152

HПOakтивиcт naвaжниk

преди 8 месеца

Tцъ, Kиpoвитe eлekтpoмoбили oт Лoвeч ca no-yбaви!

151

И да допълня

преди 8 месеца

До Не е ли ясно?: САЩ всяка година внасят от Русия обогатен уран (точно това е горивото за АЕЦ) за един милиард долара. За тях санкции няма.

150

Анонимен

преди 8 месеца

Е то за копеките като ги мързи естествено, че нищо не става. Ако някой има желание има и как. Производителя е абсолютно без значение какво иска или не иска.

149

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Анонимен 163: "То ако има кой да я купи ще има и кой да я внесе"? Съвсем не е така. Санкции, санкции. Хайде за колите имаме голям избор. Но защо например се каним да внасяме в пъти по-скъпо гориво за АЕЦ Козлодуй вместо да купуваме евтиното руско? Само от слугинаж. А на това отгоре Русия приема отработеното гориво, а за внесеното от другаде ще трябва да имаме хранилище за отработено гориво. Да, на ниското м'агаре всеки се качва.

148

Анонимен

преди 8 месеца

163 тия неща не стават така. Това не ти е някъв биткоин . Производителя решава дали да изнася. А ти можеш да си купиш и трамваи трета употреба на половин век от Канада както поръчаха в Пловдив и ги задържаха на митницата.

147

Анонимен

преди 8 месеца

Цъ, вовата вече не дава коли за фронта. Минаха на колелета, а скоро ще минат и на усмивки по радиото

146

Анонимен

преди 8 месеца

То ако има кой да я купи ще има и кой да я внесе. Как се внасят немски коли от Канада и щатите?

145

Сът

преди 8 месеца

Това колко заплати в рубли са ,koneuku? Дали ще си купите един Мускал? Ако нямате възможност ( в което съм сигурен) ,то може да идете на фронта за една година и божеството Вова ще ви даде по един

144

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Анонимен 156: Кой ще я купи? Сигурно щяха да се намерят купувачи ако имаше кой да внесе тези коли и ако се знае, че ще има резервни части за тях.

143

Анонимен

преди 8 месеца

Хората произвеждат. Грантаджията дриска глупости по коментарите.

142

Анонимен

преди 8 месеца

Супер! Сега да видим колко копейки ще си я поръчат? Пак ли ни една? Дано поне този път да са успели да преведат правилно софтуера. Че на миналата всичките умопомрачителни 85 бройки къде бяха продали в целия Мордор, всичките ги връщаха за ъпдейт. Не не че имат и много софтуер де като и гледам допотопните характеристики.

141

Анонимен

преди 8 месеца

До Христо Христов AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH КУ КУ!

140

Анонимен

преди 8 месеца

Акумулатор включен ли е в цената или се купува отделно?

139

до Боби

преди 8 месеца

Като ми кажат 3,5 млн рубли, си мисля: хм, тва по последен курс е около двайсе долара.

138

бай работник

преди 8 месеца

Българските коли са най-хубави. Но ги забраниха че отделят много парникови емисии(метан) и цапат с фекалии асВалта!

137

Анонимен

преди 8 месеца

От предишния москвич продадоха 6 бройки общо. От тези 6 бройки, 5 се развалиха в гаранция и имаше сервизна акция. Сделана работа. Видиш ли сделано - бегай.

136

Боби

преди 8 месеца

До Елементарно Уотсън като ти кажат 3,5 милиона рубли какво ще си помислиш?