107

Разбира се че

преди 8 месеца

Че не! На бас че няма да има санкции от ЕС и САЩ, заповед за затвор на Натаняху от МНСъд в Хага, възмущуние в медиите итн.

106

Анонимен

преди 8 месеца

Израел току що унищожи най-голямата православна църква в Палестина и третата най-стара в света

105

дедо ви

преди 8 месеца

Докато човешката раса не се изравни по начин на живот и блага равни за всички,ще има войни ,мор,и тероризъм. Това няма да се случи скоро така че яжте,пийте и си носете новите дрехи-утре няма да сте част от живата природа!

104

Анонимен

преди 8 месеца

Може ли някой да ми отговори, след като Израел убива безразборно цивилни палестинци в гъсто населените райони в ивицата Газа, как трябва да се наричат израелските военни? Херувимчета или хора-зверове?

103

Адолф

преди 8 месеца

Израел не трябва да съществува като отделна държава.

102

Анонимен

преди 8 месеца

С Русия и Хамас е свършено! Лягайте си да спите русофили невежи! Ха-ха-ха!

101

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Газа е в пламъци и руини от израелските удари, и човек като гледа, си задава въпроса: Колко ли дълго щеше да издържат украинците, ако руснаците воюваха по същия начин с масирани авиационни удари навсякъде без да се съобразяват?

100

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас поне не бегаха с перални!

99

Анонимен

преди 8 месеца

Ех,... ако не вкарате Путин в глупостта си, няма да може да заспите..

98

Ужас

преди 8 месеца

Ако бьлгария не осьди действията на юдеите каква гаранция има , че утре няма да решьт да изравнят с земята - кьрджали , смолянНали за юдеите - мюсюлманите са човеко животни

97

Анонимен

преди 8 месеца

Оказа се, че "цивилизования" и "демократичен" свят подкрепя избиването на цивилни и престъпления срещу човечеството!

96

Закривай израел!

преди 8 месеца

Вън ционистите!

95

Анонимен

преди 8 месеца

Путин започна джихада срещу християнския свят!

94

Анонимен

преди 8 месеца

Русия досега можеше да изравни Украйна със земята, както правят Израел, цялата територия на украинските терористи, които години наред избиваха руснаци, избиха десетки хиляди етнически руснаци само защото са руснаци, заради националността им. В момента тази терористична "държава" наречена Украйна съществува само и единствено благодарение на благородството и милостта на Русия.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас убива без правила, взима заложници, обезглавява бебета, а Израел трябва да спазва правилата?

92

Марк Солонин

преди 8 месеца

От"лошия"живот на палестинците от 1947год., наброяващи около 450хил, в района на Газа и Западния бряг, сега са над 12 пъти повече - над 5,6 милиона,а с изселниците- 15мил. Население издържано от цял свят, особено тези в Газа, ток, вода, пари от ООН, Европа (650 мил.на година)- всичко безплатно. Работа не знаят, само раждане и военно обучение. Трябва да има 2 държави, но дали ще спрат с нападенията над Израел, след като шефовете им са подчинени на Иран, който призовава за унищожаване на Израел?

91

Вьзмутен

преди 8 месеца

Ако бях мюсюлманин и видя как - групата - на доган , позорно мьлчи за убииствата на цивилни мюсюлмански жени и децаНикога повече нямаше да дам глас за - пп или дпс

90

Анонимен

преди 8 месеца

Начи глейте ся, те се съобразяват с правата на човека, но религията им казва, че само те са хора, а всички останали сме животни, така че като се съобразяват и с религията си излиза, че само те имат права и само с техните си права трябва да се съобразяват. Сичко е точно!

89

Анонимен

преди 8 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население, престъпления против човечеството. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека

88

Анонимен

преди 8 месеца

Когато в Русия е основан Болшой театър, САЩ не са съществували като държава, а в "цивилизована" Европа е действало правото на "първата брачна нощ" - земевладелецът е имал право да прекарва първата брачна нощ с булката на крепостния. Те за това са толко изpодени, после братя и сестри са се кръвосмешавали, а и аристокрацията са се женели само братовчеди.