213

ИЗРАЕЛ СВИКВА

преди 8 месеца

Под знамената своите бойци......да мачкат палестинският агресор.....такава държава винаги ще съществува....

212

Абе...

преди 8 месеца

Те и укрите така се връщаха, та и амириканци и британци ходиха...ама войната е война. Отиваш и виждаш отвратителни неща. Не е "романтика". На 90 процента те убиват и то....с разчленявяне от бомба. Мисълта ми е, че хич не е за радост, камо ли да зарежеш 5 деца и жена. И зокато това продължава, щя има отвятен удар с ответни хора. Мир се прави с преговори. Така е било, така и ще бъде.

211

Анонимен

преди 8 месеца

Днес, тук се вихри един путинофилски тр/ол който не е спрял от час да помпа гадости! Половината съдържание е антисемитско. Предлагам да вземете мерки, защото рано или късно ще си го наденете четвъртит. Що се отнася до мен, тая повръщня дето и казвате сайт няма да я погледна повече. Изводите са си ваши.

210

Чингис Хан

преди 8 месеца

Скоро измислената държава Израел няма да съществува. В момента Ердоган е много близко да изпрати турската армия и да ги изравни с земята, всички арабски лидери на държавите се обединяват , дори в Европа ще настанят масови бунтове и европейците ще бъдат свършени. С сега сигурно ще попитате България ? Ами фалитите на банките скоро, безработица-100 процента - липса и на ток, празни хранителни магазини и прииждащи орди на телената мрежа- граница. Атези от статията -пушечното месо да се поръси сол

209

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир....кой ли изстреля 5000 ракети срещу Израел....и попали нова война в близкия изток....и Путин е в ступор...

208

Щурм на Харков

преди 8 месеца

Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на Октомври ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!

207

ГНЕВЪТ НА ЮДА

преди 8 месеца

Са стоварва върху Хамас.....да знаят джихадистите че срещу вятъра не се пи...е

206

Анонимен

преди 8 месеца

Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника. По същата логика обаче времето работи и за Израел в настоящия конфликт.

205

Белгород тръгна

преди 8 месеца

Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

204

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир....и Израел защитава държавата си със всички сили и средства от агресора Хамас...и Путин нема да спаси Хамас....

203

Накрая идва АТОМА

преди 8 месеца

Сорос е слънце! Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени! Това се случва с войнолюбците и клавиатурнире бойци.

202

Анонимен

преди 8 месеца

А украинците връщат ли се при Зелята ?

201

Фекален мирис

преди 8 месеца

Фекален мирис се разнася по всички етажи на гнилия запад! Памперсите са на изчерпване! Настава фекален армагедон, фекаледон!!

200

В ЗАЩИТА НА ИЗРАЕЛ

преди 8 месеца

Хората напускат уреденият си живот на запад за да защитят страната си......готови са да умрат за нея....такава държава винаги ще я има....

199

Ще целувате

преди 8 месеца

Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено. Още много войни ще има, още много конфликти зародени в болния мозък на някой неоконсерватор в Уошингтън.

198

Анонимен

преди 8 месеца

Това са военни които са вършили злини в други точки на света.

197

Молитви в Париж

преди 8 месеца

В Париж се молят! Палят свещи и се молят горещо да дойде Православната армия от Запад и да ги избари от мъките и от сатанизма! Не се издържа вече. Навсякъде разпалиха конфликти краварите.

196

Генерал Глен казал

преди 8 месеца

Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.

195

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир.....сега и палестинците бягат....спасяват си кожичката

194

ТОПЛАТА ВРЪЗКА

преди 8 месеца

Русия, Иран, Хизбула, Хамас.....и 5000 ракети изтреляни срещу Израел....