34

Плъх

преди 11 месеца

Плъхчо седи и облъчвайки ни спекулира с конфликта. Ей Българийоо орисана си да те ръководят безхаберници и чуждопоклоници. В историята на Третото българско царство, този е най-слабият премиер. Тотална дупка.

33

Kuncho

преди 11 месеца

Сетил се:) След вчерашния скок с 3 долара за барел, днес само до 10.00 часа е 0,90 долара надолу за барел. От 04,09,2023 е с 4 долара на барел надолу спрямо 10,00 часа днес. Та горивата по бензиностанциите падат ли,ми е въпроса спрямо 04,09,2023 г? Барел в случая е аорта BRENT.

32

Слаба памет

преди 11 месеца

Оправдание за некадърното ти управление. Кажи истината за сглобката и защо изчистихте миналото на престъпността?

31

Анонимен

преди 11 месеца

До 30...Путин е този който разпалва конфликти Нападението на Израел е част от компанията му.За да отвлече факуса на вниманието върху себе си Светът да е в хаос и войни.Това е тактика на много руски императори Да припомним Сръбско - българската война.Чий инициатор е.Не ли руската дипломация

30

Колко

преди 11 месеца

удобно! ОСТАВКА!

29

Еми...

преди 11 месеца

...взимам си една табелка, оставка и пред парламента...докато не свалите цените и не станете културни!

28

Ама

преди 11 месеца

ОСТАВКА, БЕ! И всичко ще си дойде на мястото. Продажници такива!

27

Анонимен

преди 11 месеца

И заради слънчевата радиация могат да скочат цените. А ако космосът вземе че се изкриви, направо ще стане повсеместна инфлация като в България.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Да бе, чакам Денков да ми каже за цените на горивата. Аман от тъпата, платена пиарска пропаганда по медиите с тоя Денков! Денков разбира най-много в тая държава, от национална сигурност, през горива, финансови пазари, природни бедствия, военни конфликти.....на всякъде е Денков! Аре стига вече, че на хората им се повръща вече от този претоплен буламач...!

25

Анонимен

преди 11 месеца

За Денков е важно да се харесва на "партньорите" в чужбина от колкото на народа в страната. Ще плащате за скъп бензин. Ще плащате за скъп ток. За награда ще имате едно благодаря от Варел и Зеленски!

24

Цветан Камелий :

преди 11 месеца

Заглавие в БлYмгбърGшит: "Какво означава войната на Израел с Хамас за цените на петрола?"Нашия мъпет Ленивецът Денк0ФФ следва буквално инструкциите на Посолството! СлучаЕност? Ай донт тинк соу,баце!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Да се закрият борсите. Особено фондовата.

22

До 24

преди 11 месеца

АЕЦ Белене няма да го има и няма как да го има вече. Толкова пари потънаха там при Тиквата и Станишката... Та, поне, ако може реакторите да продадем, за да минимизираме малко загубите. Виж, за допълнителни блокове на АЕЦ Козлодуй съм съгласен.

21

Анонимен

преди 11 месеца

А кво му пречи на петроя конфликта в Израел ? Ти и марсианец да плъдне пак цените на петрола "скачат".

20

Кире

преди 11 месеца

Уникална журналистика- Денков бил признал. Че от кога цените на петрола и горивата зависят от Денков, Борисов, Пеевски и всички измислени герои на БГ сцената.

19

нн

преди 11 месеца

Вчера цената на петрола скочи с 3 долара, а след ден два и до 10 долара. Нищо не зависи от нас, скочи ли на международната борса, какво правиш, сърбаш попарата гореща, гореща и сумтиш като бай ***. Хората ти дадоха дерогация на руския петрол, но ината ти толкова голям да се правиш на евроатлантик, че не знаеш какви ги вършиш и най-лошото е че няма кой да ти каже че грешиш.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Денков тия милиарди сега по плана за възстановяване на ЕС искате да ги дадете на няколко кикешки фирми и големи фондове вместо да ги разпределите на хиляди малки и средни фирми! Същата е логиката както с банката дето оревахте всичко и Лена се скъса да я съветва за едни пари... Там бяхте срещу големите кредити, а сега защо сте за тях? Тия пари са за да живее народа по - добре,а не за крадене с безумни батерии и слънчеви панели. По- добре с тия пари една АЕЦ да се направи донякъде.

17

Анонимен

преди 11 месеца

АМИ ТУКА СКАЧАТ ЦЕНИТЕ ЗАРАДИ КОНФЛИКТА УПРАВЛЯВАЩИ ИД"И,ОТИ И НАРОД.

16

gogo

преди 11 месеца

Денкуффф, откакто ти си премиер те /цените/ пълзяха ли? Какъв ли ще им е скокът?

15

Анонимен

преди 11 месеца

Не знаех, че Израел копа нефт.