176

Зеленски чете новини

преди 11 месеца

Нови приоритети за САЩ..и плаче!

175

Анонимен

преди 11 месеца

До 188Е въоражен с Американско Оръжие от Афганистан и Украйна!///Това ли е новата опорка, за да прикрието участието на Иран и Просия.

174

Анонимен

преди 11 месеца

До 184Иранците ако се включат ще е краят на сащ///А, дано, но краят ще е за Иран. Персите през 80те,8 години воюваха срещу 3 пъти по-малък Ирак и не постигнаха нищо.

173

Зеленски плаче

преди 11 месеца

Уаааа САЩ им пратиха самолетоносач с 5000 матроси, а на нас подгрян боб със зеле!

172

Ее свърши ли

преди 11 месеца

Войната в Украйна вече? Май да

171

Анонимен

преди 11 месеца

До 179Саудитска Арабия ,Иран/ядрена държава/ са зад Палестина///По полека със Суадитска Арабия, саудитите много добре знаят кой стой зад тази палестинска агресия, Иран които искат да използват палестинците за свой цели в Близкият изток.За СА, Иран е по-голям враг от Израел.

170

Анонимен

преди 11 месеца

Иранците ако се включат ще е краят на сащ, израел може да има някакви племена там оцелели.

169

селянин

преди 11 месеца

до 170ами ако сите арабели се включат у веселбата кво става

168

Анонимен

преди 11 месеца

Аре стига де,Зеля вече не е номер 1.Трябва дa се отвлича вниманието на раята.

167

ЕВРОПА 2040

преди 11 месеца

Призовавам всички европейци да гледат какво се случва в Израел и да имат предвид, че след 15-20 години, подобно може да се случи на доста места в Европа (някъде дори и по-рано, като във Франция например). Вярвам обаче в безграничната сила на Любовта и на разумният избор! Т.е. от нас зависи, как ще се развият нещата у нас.

166

Анонимен

преди 11 месеца

До 175Едно ми е ясно-Зеленски напълни гащите, защото вече не е номер 1 и света си има други грижи"///Да не си му прал гащите, та знаеш че ги е напълнил.А света не се загрижил много за Израел, защото знае, че Израел е достатачно мощен за да се грижи сам за себе си.

165

Ужас

преди 11 месеца

Саудитска Арабия ,Иран/ядрена държава/ са зад Палестина, вчера в Истамбул имаше големи митинги за Палестина и за пращане на турски войски в подкрепа на палестинците,Египет блокира Средиземно море за американска помощ- става ужасно мазало. Украйна е бита карта, но от арабите като нищо ще тръгне Трета световна.

164

Анонимен

преди 11 месеца

Айде де,банкерчетата пак търкат ръчички.За едни брадвa,за други сватба.Все пак се гони златен милиард.Ковид,войни и етооо редуциране.

163

Анонимен

преди 11 месеца

Русия отстъпва в Южна Украйна и помоли арабите да открият втори фронт, за да не се провали съвсем. Руският Черноморски флот избяга в Новоросийск.

162

Анонимен

преди 11 месеца

Едно ми е ясно-Зеленски напълни гащите, защото вече не е номер 1 и света си има други грижи .

161

АнонимеН

преди 11 месеца

НА ВСИЧКИ ТУК НИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ПАЛЕСТИНА ПРИКЛЮЧИ! ТЯ Е ВЕЧЕ САМО СПОМЕН КАТО КЮРДИСТАН! ИМАЛО Я Е НЯКОГА И ТОЛКОВА! ПОСЛЕ ПАЛЕСТИНЦИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ С НАДЕЖДИТЕ ПАК ДА СЕ ЗАРОДИ ДЪРЖАВА ПАЛЕСТИНА :D НО Е ПО-ВЕРОЯТНО ДА ИМА ОТНОВО НОВ КЮРДИСТАН НЯКОГА ОТКОЛКОТО ДА ИМА НОВА ПАЛЕСТИНА ! СБОГОМ ПАЛЕСТИНА !

160

Анонимен

преди 11 месеца

Путин се провали с руската икономика, какво ли разбира един шпионин от наука и производство. След войната в Донбас, Луганск и Крим през 2014 много руски учени напуснаха Русия, а след 22 февруари 2022 още над 2 милиона руснаци напуснаха Русия. Сега Русия губи войната в Украйна и иска помощ от Иран. Иран поддържа палестинците, за да започнат война с Израел и САЩ да пренасочат помощта си за Израел, вместо за Украйна. Криви са им сметкити на тия в Кремъл. Русия затъва.

159

Анонимен

преди 11 месеца

Арабелите наистина настъпиха мотиката тоя път. Сега света ще им се стори тесен

158

Факт

преди 11 месеца

Кърлежите ще изпият и последната кръвчица ако не бъдат отстранени.Населили се в чежда земя избивайки населението което все още не се предава.Естествено другият *** УСА е на страната на кърлежите.Просто Факти.Българите не са толко глупави.Няма да подкрепим израел както и не подкрепяме Украйна.Факт

157

Анонимен

преди 11 месеца

Писледно Палестина е ибявила война на Израел 1973. Тогава са загубили доста територии. Този път ще загубят Газа.