330

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко умно напуска Русия ! Остава ПУШЕЧНОТОмесо !

329

ффф

преди 8 месеца

Айде посмали малко Леви-чо...същите сте и Вие...малко ли цивилни бомбардирахте в Газа...каквото почукало това се обадило...създали сте държава чрез окупиране на територия и ми говориш за демокрация

328

Възраждане=Хамас

преди 8 месеца

Страхувам се от Костадин Костадинков и партията му. Заплашват мирното население на България.

327

Анонимен

преди 8 месеца

ХАМАС показаха украинските оръжия, очаквайте скоро и нашите български да видим, понеже Зеленски е във фаза

326

Анонимен

преди 8 месеца

Голямо съвпадение - и на нас американците са ни най-добрите съюзници, даже Байдън ни е Султан

325

Анонимен

преди 8 месеца

За два дни Израел е прочистил крайграничните градове от хиляди въоръжени плъхове. Сега започва следващата фаза.

324

Идеалист

преди 8 месеца

Моля, българските журналисти да спрат антируската пропасганда във връзка с тази война. Русия няма полза да влошава отношенията си с Израел. Израелските служби за сигурност се провалиха.

323

Анонимен

преди 8 месеца

Ама и палестинците казват за вас същото?

322

2

преди 8 месеца

В САЩ политиците често представят Русия и Китай като агресивни военни империи, които дебнат и гледат как да завладеят нови територии, а след това и целия свят. Това е добра психологическа техника, наречена проекция. Но единствената страна, която последователно прави това през последните 30 години, са Съединените щати. Не Русия или Китай, добави Джонсън.

321

1

преди 8 месеца

Основният световен агресор са САЩ, а не Русия - бивш анализатор на ЦРУ. През последните 32 години САЩ са провеждали средно по осем военни операции годишно, припомни бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън. "А сега да погледнем Русия, колко е провела? Пет? И всички те бяха на нейните граници и бяха свързани с конфликти, които пряко засягаха сигурността на Русия. Ами Китай? Нито един! Последният път, мисля, беше, когато се опитаха да се бият с Виетнам, когато нахлуха в Камбоджа", каза той по канала Dialogue Works.

320

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след Втората Световна война платиха на палестинците със злато територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в градина. Но както е казал мъдрецът: Никоя държава не е достатъчно богата, за да заситиЛУМПЕНИ и терористи като Хамас !

319

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите копейки, разбира се, естествено според зачатъка им, защитават винаги тероризма и спрямо Украйна, и спрямо Израел. Светът отдавна не се съмнява кой изнася тероризъм.

318

Анонимен

преди 8 месеца

Каквото повикало, такова се обадило! Работил съм в Либия с емигрирали палестинци, хората баха отлини специалисти, разбрани и твърде приличат на евреите. Имам приятели евреи и за тях мога да кажа същото - умни и способни хора. Поради малката площ на Израел и лошите природни условия има неистова борба за жизнено остранство. Поради дългогодишната емиграция на палестинците по старите земи са останали по-малко образовани и агресивни хора. Но главната причина е религиозната омраза от двете страни.

317

Идеалист

преди 8 месеца

Каквото повикала, такова се обадило! Работил съм в Либия с емигрирали палестинци, хората баха отлини специалисти,аеае разбрани и твърде приличат на евреите. Имам приятели евреи и за тях мога да кажа същото - умни и способни хора. Поради малката площ на Израел и лошите природни условия има неистова борба за жизнено остранство. Поради дългогодишната емиграция на палестинците по старите земи са останали по-малко образовани и агресивни хора. Но главната причина е религиозната омраза от двете страни

316

АЗ

преди 8 месеца

Терористичният краен ислям е агресивна мракобесническа античовешка религия. Терористът мюсюлманин е изчадие. Само пълното унищожение на терористичния ислям би донесло мир. Впрочем комунизмът и фашизмът са също толкова агресивни и мракобесни, въпреки че някои от привържениците им твърдят, че са християни, а други - атеисти. Трябва обединение на целия свят срещу трите глави на една и съща по природата си ламя.Мощен военен отговор и пълно унищожение и на трите.!

315

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите ги наричате такива и онакива, но не са безбожници, поддържат се и макар, че бяха стотици пъти по малко от арабите, преди 50 години ги победиха през 1973 г. Те направиха от пустинята РАЙ. От тях се поучиха по късно някои арабски държави. От тях и ние можем да научим нещо полезно, за да не е България пълна с продажниНИЩОЖЕСТВА, а да процъфтява. Земята ни е РАЙ, стига да имаме разум да се грижим за нея.

314

Анонимен

преди 8 месеца

Русофобииииииии, евроатлантициииииии идва трета световна война. Не ви виждам никъде в бъдещето, даже и Аляска няма да бъде пристан за Вас. Русофобииииииии, евроатлантициииии ще ядете мазната опашка, види се!

313

Тавариш Тролски

преди 8 месеца

Всеки уважавщ себе си тавариш е готов да приеме правата мохамедова вяра, само и само да гътнем американците. Завиждаме им че са властелините на света, а любимите ни диктаторски държави за изгоите на света - уж са велики, пък от тях нищо не завсиси на глобално нивом имат само локално влияние, всички до един. В останалата част на света става това което каже чичо сам.

312

Анонимен

преди 8 месеца

Изгледах доста видеа и да ви кажа посланика е прав. При тези хора еволюцията а спряла преди 1 000 години. Дано Израел по скоро прочисти ислямските фанатици, защото пробият ли Израел ще погледнат и към Европа. От векове арабите имат за цел да превземат Европа. Веднъж ги спряхме при Константинопол и Поатие, после при Виена и Малта, дано сега политиците имат повече акъл и да ги спрем още в Израел.

311

stefan savov

преди 8 месеца

Израел са нашественици които отнеха 99% от територията на палестинците. Държат ги в блокада и мизерия от 40 години. Държава терорист и окупатор заслужава само бой