48

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна приключи с военния сблъсък, повече от година прави само терористични актове да убива цивилни хора! На конвенционална ниво армията и е некадърна, лошо обучена и с отчайваща логистика! Трудно се справя в атака! Контрата е пълен провал! Няма никакъв вариант Зеленски да се измъкне!

47

Анонимен

преди 8 месеца

Русия приключи с военния сблъсък, повече от година прави само терористични актове да убива цивилни хора! На конвенционална ниво армията и е некадърна, лошо обучена и с отчайваща логистика! Трудно се справя в отбрана!Единствения вариант да се измъкне с нещо е в САЩ да изберат хахото Тръмп и да спрат помощта за Украйна!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Да но лайковете не работят освен на ***. Това е доста обидно.

45

Израел с масирани

преди 8 месеца

атаки над Палесина... и? Терористите навсякъде така ги посрещат!

44

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 46 Украйна е повече членка на НАТО от България. Факт.

43

краваромучалките

преди 8 месеца

пак надуха бибитките...

42

До Пияница

преди 8 месеца

Запази си тея 10 лева за ракия за себе си..ти като пияница имаш най голяма нужда ;)

41

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Стана ли вече членка на НАТО?

40

проект Уруина

преди 8 месеца

се закрива. Изникна нещо по-важно за краварите.

39

ПУТИН СА НАПИНЯ

преди 8 месеца

Като за последно.....

38

ПУТИН

преди 8 месеца

Херсон е руски......

37

Анонимен

преди 8 месеца

Украинецът от Херсон Сергей Полунин заедно с партньорката си (с която имат 2 деца), една от най-красивите жени в Русия Елена Ильиных представиха нова модерна интерпретация на "Майстора и Маргарита" по Булгаков. Сергей Полунин е артист от световна величина (Take me to church), и освен това е известен с татуировките си, има три татуировки на Путин на гърдите си (могат да се видят във Фейсбук), и с изказванията си, че Путин е "ангел на светлите сили".

36

ХАХА ХА ХА!

преди 8 месеца

Скимтене и реване в сянката на световните събития ли чувам?

35

пияница мистик

преди 8 месеца

Винаги под такива статии чета всички коментари, защото знам, че са страшно забавни :) Засега обаче, палмата на първенството държи коментар 25 с НИК "Здравейте еврогейове" :))) Предлагам на екипа на Днес.бг да пусне под всеки коментар номер на банкова сметка и да превеждаме по желание пари на коментатора. Аз лично бих му превел 10 лева за този толкова путинопитешки и фентъзи коментар, за да пие дядото пенсионер една ракия от мен, за проявената фантазия :)))))))))

34

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

33

Анонимен

преди 8 месеца

До Лошо Седларов Зле е положението в Расия, където без да ги е нападал някого, живеят като ск тове точно на местата, където се копат диманти и злато - по-зле са от Африка.

32

Лошо Седларов

преди 8 месеца

Положението в Украйна е много зле!Населението недоволства срещу зеления режим който лови по улиците бедняците несварили да избягат и ги пращат на фронта!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Руските и палестинските терористи имат едни и същи тактики и ще свършат по един и същи начин.

30

до Споко

преди 8 месеца

И тръните трябва да се почистят от изсъхналата почва. Много е фажно да се почистят тръните, понеже да не пречат на ефките. След това за часове, даже за минути ще падне Москва.

29

Споко

преди 8 месеца

Споко, догодина идват ефките, идват 10 ефки, напролет като изсъхне почвата украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата.