439

АГРЕСОР НЕ СЕ ЖАЛИ

преди 8 месеца

Путин тръгна с ракети и снаряди...днес Путин го стрелят с ракети и снаряди....

438

Анонимен

преди 8 месеца

Не само в американските градове има разположено "спящо" съветско ядрено оръжие! В големите градове на страните от Варшавския договор има монтирани истински кобалтови ядрени бойни глави с различна мощност от 10 до 50 мегатона. Те чакат своето актовиране от системата "ръката на мартвеца"! Руснаците преди 10 години направиха разширение на тази система и включиха в нея тези спящи ЯБГ и неутронните бомби разгърнати в западна Европа и САЩ.

437

Зеле моли Бат Дън

преди 8 месеца

До ПУТИН МОЛИ КИМ ... Северна Корея е толкова закъсала финансово че опорката как Путин ги молел за военна помощ е направо смешна . Обаааче , я виж какво прави Зелето. Проси по цял свят милиарди а в България направо заповядва да ми се даде . Че и списък си носи. Странно обаче, как ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ изпратени към Украина изчезват като дим. На украинския фронт пристигат ... ТРИ хаймарса ... ДВЕ Брадлита ... ДВА Пейтриъта... ПЕТ Леопарда .... НЯКОЙ здраво краде от военната помощ, КОЙ ли ще да е ?

436

САМО НАТО СПИРА

преди 8 месеца

Путин....иначе и нас да е забърсал....

435

Анонимен

преди 8 месеца

Елцин се оплака навремето, че са му изчезнали куфарчетата, а всъщност КГБ не му даваше никаква информация за да не изтече към ЦРУ. КГБ смяташе Елцин за агент на ЦРУ!

434

Чоко

преди 8 месеца

До АГРЕСОР НЕ СЕ ЖАЛИ: То и неспазващите подписани от тях дотовори трябва да се бият,за да си знаят занапред ;)

433

ЩО ЛИ ПУТИН НАПАДНА

преди 8 месеца

Украйна....да си начеше имперските амбиции....нещо не му се отдава...

432

Анонимен

преди 8 месеца

Още по времето на СССР в големите американски градове са разположени т.н. ядрени куфарчета! По същество това са малки генератори на гама лъчи познати още като неутронни бомби! Така, че САЩ да внимават, да не им стане много радиоактивно!

431

АГРЕСОР НЕ СЕ ЖАЛИ

преди 8 месеца

Той са бие.....и затова Байдън не жали Путин....

430

Анонимен

преди 8 месеца

В САЩ има над 200 ядрени блока произвеждащи елекроенергия! Достатъчно е да бъдат думкани тези блокове и на американците ще им бъде осигурено достатъчно количество радиация което ще позволи нищо да не вирее на този континент в следващото хилядолетие! Само да припомня, че във Финландия се строи подземено хранилище за ядрени отпадъци което ще трябва да съхранява радиоактивни отпадъци най малко 250 000 години.

429

Язе

преди 8 месеца

След открита счетоводна грешка....Тия съвсем ни взеха за мезе.....И то от преоценка на стойността на предоставените оръжия.....Смеееех....

428

ЧРД ПУТИНЕ

преди 8 месеца

Байдън ти праща подарък.......за 24 милиарда долара

427

ПУТИН ГО ОШАШАВИХА

преди 8 месеца

МОГУЧАЯ хем настъпва, хем са окопава....нов принос във военната наука....

426

ПУТИН МОЛИ КИМ

преди 8 месеца

За боеприпаси....закъсал го е яко....

425

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата мощ на САЩ е съсредоточена на източния бряг, и частично на западния бряг. Изхождайки от географията и съвременните оръжия на Русия, за Русия е много лесно да ги превърне в ад, както по въздух, така и по море. И тогава вече няма САЩ.

424

Анонимен

преди 8 месеца

Няма как да загинат всички руснаци. Русия е огромна по територия. За да нанесат стратегическо поражение на Русия САЩ трябва да поразят над 1500 стратегически обекта. И няма как това да стане достатъчно бързо, няма как да се доберат то тях. А Русия е достатъчно да унищожи 20 обекта в САЩ, и имайки предвид че САЩ са само едно малко островче за мащабите на модерните оръжия на Русия, това не е никакъв проблем. И толкова със САЩ.

423

Анонимен

преди 8 месеца

Освен Белгород не се знае къде се намират и подводните ядрени ракетни крайцери от проект Акула. Възможно е да се намират някъде на юг в Тихия, Индийския или Антлантическия океани, далеч от американските брегове. Ракетите Булава имат далекобойност 10 000 км. както и междувпрочем подводния дрон Посейдон. Така, че подводниците могат да се намират край великденските острови близо до Чили и от там да ударят щатите.

422

РУСИЯ ША ЗАГУБИ

преди 8 месеца

И тая война......

421

Анонимен

преди 8 месеца

Русия разполага с 15 000 ядрени бойни глави поставени на бойно дежурство основно на ракети от типа на Авангард, Булава, Воевода (Сатана), Сармат (Сатана-2), Ярс, Някой видове Кинжал и Искандер. Отделно има поне 6 бр. Подводни ядрени дронове снабдени със 100 мегатонни ядрени бойни глави и неуточнен брой ядрени бойни глави от тип планиращи хипезвукови бойни модули от тип Авангард разположени на сателити на геостационарна орбита на около 35 786 km. над големите американски градове.

420

ОПААААА

преди 8 месеца

За рождения ден на Путин.....ново пет....роботино....