123

Анонимен

преди 8 месеца

Китай стяга обръча около Тайван.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Старобелска посока. Купянски район. Напоследък РВС започнаха активно да унищожават прелезите през река Оскол. Това не е задължително да има най-добър ефект върху снабдяването на киевският наркокартел на източния бряг, но е едно от мероприятията, които следва да се извършат. В близко бъдеще това може сериозно да отслаби зомбакнацистишена и да подготви отлична почва за настъпление на РВС. Украински източници съобщават за голяма групировка РВС на този участък от фронта, но руски източници твърдят, че силите тук не са достатъчни за провеждане на широкомащабно настъпление и в момента може да се под

121

Анонимен

преди 8 месеца

Ти остави Украйна, то беше ясно, че нямат шанс украинците срещу Русия. САЩ ще се оттеглят какво в Афганистан, Ирак, Сирия, голяма работа, няма много да загубят, опитаха - не стана и толкова. А какво праим с ЕС?

120

Анонимен

преди 8 месеца

Донецка посока. Авдеевски участък. Руските ВКС ежедневно нанасят удари по коксохимическият завод в Авдеевка, който е основна крепост на зомбитата. TG канали kd зомбакнацистишена съобщават, че РВС работят интензивно в индустриалния сектор на Авдеевка - районът е буквално изравнен със земята, вчера няколко пъти били използвани FAB-1500 с УМПК. Украински източници смятат, че РВС скоро ще щурмува този район. Предположението е логично, тъй като Авдеевка се намира точно до Донецк и именно оттам зомбитата изстрелват повечето снаряди към Донецк. В случая основният въпрос е кога.

119

Анонимен

преди 8 месеца

Южна Донецка посока. Времевски плацдарм. Водят се позиционни битки. Зомбираната по натовски стандарт биомаса действа предимно в малки пехотни групи без подкрепата на бронирана техника, опитвайки се скрито да се приближи до предните позиции на РВС. Руската артилерия продължава да работи по зомбитата на подстъпите. Понякога зомбакнацистишена достига до руските позиции и започва битка със стрелба. Вчера имаше съобщения за масирана атака на РВС на кръстопътя на Запорожка и Донецка област, но все още няма потвърждение за това.

118

Анонимен

преди 8 месеца

Соледарско направление. Артьомовск и околностите. Позиционните битки продължават покрай жп линията при Андреевка и Клещеевка. Въпреки постоянните опити за щурм на позициите на РВС, зомбакнацистишена не успява да постигне нови успехи в тази посока. Селищата по южния хълм на Артьомовск са превърнати в купища камъни. Това важи особено за Андреевка. Можете да видите изгледи на това селище от БЛА тук (https://***/npsru/3639) знаете заменяте звездичките с Т.МЕ на латиница с малки букви.

117

Анонимен

преди 8 месеца

Основният въпрос днес е дали зомбираната по натовски стандарт биомаса ще продължи "контранастъплението" в късната есен и началото на зимата и как ще отговорят РВС. Достатъчно ли е РВС, изчаквайки в отбрана, да унищожава зомбитата на киевската хунта, както и да нанася ракетни и бомбени удари по концентрации на зомбита и военна техника в близкия тил? Съобщава се, че зомбитата на киевският наркокартел струпват сили по Днепър и може да форсират реката в Херсонска и Запорожка област. Колко ефективна може да бъде подобна офанзива е напълно неясно, но е ясно, че такава операция лесно може да се превъ

116

Анонимен

преди 8 месеца

посока Запорожие. Ореховски плацдарм. Зомбитата на киевският наркокартел атакуват позициите на РВС в района на Вербовое и Новопрокоповка, но са посрещнати с ракетно-бомбени удари. Има съобщения за успешна контраатака на РВС. Например каналът DONTSTOPWAR публикува следния репортаж: "От северните покрайнини на Новопрокоповка зомбакнацистишена беше отхвърлен обратно към южните покрайнини на Работино около 2 км." Информацията изисква потвърждение. Малко по-късно обаче "Архангел спецназ" съобщи, че зомбитата са започнали настъпление северно от Работино и западно от Вербовое.

115

боко

преди 8 месеца

Днесчето, ша ви спра парите, ако ще и дилианчо да помага

114

Точно Казано

преди 8 месеца

Напълно деградирала в промишлен, социален и нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош. Да добавя само, че Европа заради предателската политиката на САЩ вече няма и наука и образование! Няма никакъв потенциал освен за гейПаради

113

жужо

преди 8 месеца

Нее, не е полски, руски е, и скоро ще си го признаят и укрите

112

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Германия има само 34 танка от нивото на Т90. Великобритания - около 40. Това е, повече няма. Англичаните имат и други танкове, но те не са подходящи за военните действия в централна Европа. Танковете на САЩ са тежки, и те не са подходящи за съвременна война в Европа, те са напълно непригодни за територията на Полша и Германия. Никой в ЕС не произвежда нови танкове. САЩ също спряха производството. Русия произвежда около 500 танка годишно.

111

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/151 "... а нашите медии се кефят на наркомана как ликвидира собствения си народ..." - то времто да не си съгласен мина. Мобилизацията на поддръжниците на режима в Киев започна чак сега и трябва да продължи докрай!

110

Анонимен

преди 8 месеца

Със специалната военна операция срещу нацисткия режим на територията на бившата УССР Русия започна едновременно и действия за развитието на собствената индустрия след 30 години успешен крах и съсипване. За това помогнаха САЩ и ЕС с "опустошителните" санкциите които наложиха на РФ. Във времето този процес ще отнеме години. Пътят е труден, но перспективите са ясни. Първите успехи вече са налице.

109

Еее,хайде вече

преди 8 месеца

До az..........Малко си се понаакал от страх. Банаби и сега има в Русия, но такива банани каквито ти желеш има само в Евроджендърския Съюз.

108

Анонимен

преди 8 месеца

10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 1 милион инвалиди.

107

Анонимен

преди 8 месеца

"заяви държавният глава на Украйна по време на традиционното си вечерно видео обръщение" Този капппут всяка вечер ги облъчва по телевизията ли? Леле мале.

106

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

105

az

преди 8 месеца

До Анонименне дай си боже руснаците наистина да дойдат - банани не само няма да можеш да купиш, но и няма да видиш до края на живота си.

104

Анонимен

преди 8 месеца

За Зелето е важно да има месомелачки,за да може западните балъци да му дават още милиарди да си купува имения...