42

Бай Дрън

преди 8 месеца

Скоро ще сложат край и на самопровъзгласилата се република Украйна. Спокойно.

41

Факт

преди 8 месеца

Сега е момента Армения да се отърве от зависимостта си от Русия. Очевидно Русия е слаба - нито може да ги натисне, нито да им помогне по какъвто и да е начин вмомента.

40

McKennedy

преди 8 месеца

Арменците си биха с дърта съветска гробасара техника която ги предаде.И при нас ще стане така с тези сссрски скрапове.

39

Анонимен

преди 8 месеца

ВЪВ НАГОРНИ КАРАБАХ ХЕКИМЯН... АХ, ..АХ

38

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 8 месеца

Друзвта да пуснат опорка какво ще предприеме пуйлото във връзка с това че азерите омиротвориха 5 путински миротвореца. Ами да то е ясно, ще прати нови 5 на тяхното място. Засега матушката има матрял в излишък.

37

До ХИЧО

преди 8 месеца

Когато мюсюлманите на Кадиров убиваха и изнасилваха православните християни в Украйна ти къде беше мойто момче? Радваше ли се?

36

Анонимен

преди 8 месеца

Добра новина. От замразен конфликт не печели нито Армения, нито Азербейджан, нито хората които живеят там. Без война, двата народа най-накрая ще могат да почнат да се развиват икономически и след 50 години и двете държави ще живеят много по-добре. Не разбирам българите които искат Армения да настоява на война. Вместо война Армения по-скоро трябва да обсъжда с Азербейджан икономическа помощ за преселенците. И русия трябваше да предложи на всеки желаещ от Украйна да отиде в русия вместо война.

35

Право на мнение!

преди 8 месеца

Не е нормално една част от държава като се насели с други народи да се отцепва! Щом други националности се заселят в чужда държава, те трябва да се съобразяват със законите в нея, да учат местния език и да се интегрират, а не да се налагат и отцепват!

34

ХИЧО

преди 8 месеца

Целият християнски свят гледа безучастно как безбожници убиват и гонят християни.Както и по времето на Арменския геноцид,кланетата на българи през Турското робство....

33

Факт

преди 8 месеца

Пашиян има нови приятели от САЩ и НАТО от 3 дена, след като видя че от Рассийската армия *** за зеле вече не става, понеже цялата е за пушечно месо в окопите около Бахмут. Но е вече малко късничко.

32

Снимката

преди 8 месеца

И арменците явно прокопсаха много добре, като нас българите със съветските УАЗ-ки, ЗИЛ-ове, Москвичи и лади.

31

Анонимен

преди 8 месеца

AZ SYSCHTO VERVAITE MI TUK V BELGIQ IMAM KOMSCHIQ NAD MEN ARMENEC NAPRAVI MI JIVOTA NA TRAPCHETA NI SYD NI POLICIQ GO SPIRA E GA TI GADOVETE SA.NE IZBIRAITE XEKIMQN KOGA V EREVAM IZBERAT BYLGARIN KMET TOGAZ BAA GI

30

IQ 3.14

преди 8 месеца

До По същество по същество и в армения и в грузия на власт са тамошните радевци. по същество, т.нар азербейджан е анексирана от ссср иранска територия. по същество, скочат ли кацапите на азерите, нема да има шахеди. туйто. продадоха карабах за дронове, без да питат арменците. по същество, замисли се дали нема да ни продадат на сърбите за 155 мм гаубици и снаряди за бм21.

29

Байристов

преди 8 месеца

И пуйлото можеше да си натовари рушкоговорящите от Донбас и да ги покрие със злато в расиюшка, ама предпочете да загроби стотици хиляди включая и самите рушкоговорящи,обаче акъла му стигна да отвори

28

пак руски нещастия

преди 8 месеца

Където е стъпила Русия, цвете не никне.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Арменци не понасям. Най-гнусната нация на тази планета. Пръснати по цял свят да обясняват колко велика и богата е Армения със СРЗ, колкото да си купиш 2 бутилки олио и 2 кила картофи. Много гнусни и грозни типове. Много.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Русия се подмазва на Турция и предаде Нагорни Карабах на Азърббайджан. Какво стана с прочутото руско християнство и православие??????????????Как най голямата православна държава Русия продаде православните християни арменци на Азърбайджан????

25

История

преди 8 месеца

Правилно е отбелязал колегата по долу и тези минуси не ги разбирам...Погледнете къде има неразбории и военни конфликти...в СССР и Югославия...Искат не искат събраха народите да живеят заедно и сега само нерви и кръвопролития...Вече 33 год. ядове и не се знае до кога...факт..

24

popa ot razgrad

преди 8 месеца

ако журналистиката изисква обективност, тогава трябва да се припомни факта, че преди 30 години когато арменските сепаратисти обявиха Нагорни Карабах за арменски, повече от 100.000 азербайджанци бяха принудени да напуснат домовете си...

23

Интересно

преди 8 месеца

Защо Путин им е виновен, нали и те като нас си имат нов господар, нали Пашинян слушай новите си зад океански приятели. До там води новата Дружба с тях. След като се стреля по руски войници, от азерите да ги защитават американски. И нас това чака. Говори се, че след войната ни дават на Ердоган. Предателите никой не ги обича, нито на изток, нито на запад.