24

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонименда заплашваш някой със северна корея, е като да го заплашваш с водно пистолетче

23

Анонимен

преди 9 месеца

Натовсите джендери оцапаха гащите кагато разбраха, че Северна Корея може да изпрати оръжие на Русия и 300 хил супер обучени боици. Хахахахаха!!!

22

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна мобилизират ограничено годни и психическо болни. От 01.09.2023 г. тече масова мобилизация, всичко наред по 150 хил на месец. Това са укази на Зеления смукач. Защо нито дума не казвате затова?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Слебеете ли бе евроатлантичета? Надушвате ли началото на вашия край а?Тръгнахте по лош път, пътят на лъжата, кражбата и иzвратенията.

20

затвор за путин

преди 9 месеца

До АбсолютноБългария и българите ненавиждат руzzия. затвор всички руzки агенти и партии. Вън руzкото влияние от България!

19

Вин

преди 9 месеца

Не си спомням някой да ни е молил да кандидатстваме, изпълняваме критерии, синхронизираме законодателство с ЕС! Ние, българите го искахме, постигнахме и е най-доброто от времето на Освобождението насам! Другият вариант беше - Молдова, Беларус, Армения! Мерси, няма нужда!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък имам чувството че президенството е оси на русофили и българофоби получаващи инструкции от пасол Мутрофанова.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ние сме в лагера на евроатлантиците.Имаме отговорности.А не задължения.Задължения ще имаме ако влезем в действителна война По времена война срещу агресор , всеки минал на страната на агресора се наказва със разстрел.Чакам с нетърпение войната , за да накажат предателите както подобава За сега Йотова само я призовавам да спазва поетите ангажименти към партньорите ни Иначе казах ..

16

Къде си Киро?

преди 9 месеца

Къде си Киро? Идваме ти на гости с батальона "Шторм Z"

15

КенеFF Мърршшън :

преди 9 месеца

Колонията няма думата! Нашите мъпети вече 34 години се справят отлично с геноцида над българите! Заслужават си тлъстите грантове,чудесни пуделчета...

14

Анонимен

преди 9 месеца

искаме да слушаме еропейските си партньори, а не руzzките окупатори

13

хе хе хе

преди 9 месеца

Пък европейските партньори чакат какво ще каже Старшият партньор зад океана. Тристепенна система на разпхределение на функциите. Така степенувано БГ атлантиците са онези, дето живеят при прасето. Образно казано. Затова им се дава в награда да рупат ураново зърно:)

12

Абсолютно

преди 9 месеца

България трябва да бъде независима и силна в подкрепата за Русия на всички равнища!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Геi-Канада, Геi-Канада... Ще продам червената си Лада. Ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза! )))) Марш от тука русофоби, чакат ви отзад океана!!!!

10

Съвет от дядо

преди 9 месеца

Ами като правителството не е достатъчно активно ,помогнете му.Нали сте на най висока позиция в държавата.На приказки сте много активни.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Появиха се русофобите и кравароробите и замириса на конски ф.ъ.ш.к.и.и!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Йотова манипулира слабата част от общественото ни пространство.Онези без мнение.Точ и към тях е отправен упрекът , уж към правителството.А онази част от населението ни което не разбира от държавност и държавни дела От поети ангажименти и отговорност.Са податливи на комунистически манипулации и лъжи Защото България и не само , и Европа е пред война И може да се каже , че във фактическа война Естествено е да сме на лагери.И щом сме така , ние трябва да се отговори.за поети договорености

7

Баба Ванга

преди 9 месеца

Шенген и Евро ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!

6

Чакам украинките

преди 9 месеца

Главното е, че денацификацията си върви. Укронацягите масово пътуват към бандера, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Зърнопроизводителите загубиха моята подкрепа. Меки китки.