11

До 1

преди 8 месеца

Не вярвам на историята, вярвам на настоящето, както вярвам и че в момента се пише поредната фалшива история за бъдещото поколение - има да четат, че е имало жестока братоубийстврна война по време на жестока пандемия. А както всички знаем - това е 100% лъжа.

10

Учете история

преди 8 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

9

ами

преди 8 месеца

То се видя като идва руския поп кагебист как от президент до патриарх всички гледаха неадекватно и как им набиваха канчетата ПОЗОР

8

Учете история

преди 8 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

7

БЪЛГАРКА

преди 8 месеца

ГОСПОД СИЛИ ДА ДАВА НА БРАТСКИЯ СЛАВЯНСКИ УКРАИНСКИ НАРОД В НЕРАВНАТА БОРБА С ЖЕСТОКИЯ И КОВАРЕН ЗАВОЕВАТЕЛ!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Прав е. Укрозависимостта ще премине, вярата в Бог никога!

5

Анонимен

преди 8 месеца

До Учете история - Уча история и стигнах до следният извод - държавите са една сбирщина от хора, борещи се за интересите си, чат-пат има някой пропагандатор-ильозионист, който може да събере от дъното пристрастия и да се зидигне нагоре, я като революционер, я като "представител на масите" и или да помете оензи отгоре или да се присъедини към тях, но никога не се променя нищо съществено. Това, което ти говориш са врели-некипели за недорасли деца.

4

пришълецът

преди 8 месеца

Ако не си руско име не си християнин пред нас:)))

3

ами

преди 8 месеца

Ама те от патриарха на долу всички са червени попчетат Срам за нашата църква

2

Анонимен

преди 8 месеца

Брадати сатани,служещи на Антихриста Путин,който втора година пали и граби Православни земи!Анатема!

1

Учете история

преди 8 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)